N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

15 Ogo 2009

Besday Pak Usu Mirul aka Adik aku!!

Salam Semua..



Ok ini adalah auto publish yo..
tuan umah hari ni coti2..
hik..hik..hik..


Ok hari ni nak wish besday khas tuk pak usu Mirul a.k.a adik aku yg bongsu..
hari ni genap la usia dia 16 thn..
uish.. udah bujang rupanya adik aku ni..
makwe keliling pinggang okies...
so jom ramai2 kita wish besday utk dia..

" Selamat ulang tahun.."
" Selamat ulang tahun.."
" Selamat ulang tahun Muhammad Khawarizmi.."
" Selamat Ulang tahun.."

Happy Birthday Myspace Comments

hah.. ambil ni cup cake sajork utk ko
(adik aku pun kekadang terjah gak blog aku ni.. )

hah ni la adik aku yg bongsu..

semoga dengan pertambahan usia ni membuat kan ko semakin matang utk menempuh segala dugaan dan cabaran..

belajar rajin2.. thn dpn nak SPM jgn asyik nak duk bertenet2 ajo..

hah ni la adik aku yg menjadi kesayangan Mirul.. klu blk JB adik aku yg sorang ni la rajin melayan kerenah anak sedara dia tu.. tak caya tgk gambo kat bawah ni..

see semua gambo adik aku yg ada dlm folder pc aku ni.. semuanya mesti ngan mirul tau..

heh..heh..heh..heh.. gambo2 ni adalah gambo raya thn lepas okey.. aku kan ada 2 org adik lelaki dan hanya aku sorang je anak pompuan tau..hik..hik..hik..


jom buat duit raya
http://hits-web.com/?ref=579
http://jomrm.com/?ref=277
http://www.danaraya.com/?id=cutemiut78


10 ulasan:

Nurhayati berkata...

happy birthday Pak Usu!!!
moga panjang umur dan dimurahkan rezeki

ummuabdullahsyaakir berkata...

pak usu nya baru 16thn,patutlah rajin nak melayan mirul comel tu.

Happy birthday utk pak usu..

moga dpnjgkn umr n murah rezki.

CuTeMiUt78 berkata...

~nurhayati~
hik..hik..hik.. mekacih ya wish utk dia

CuTeMiUt78 berkata...

~ummuabdullahsyakir~
hik..hik..hik.. ha'ah.. baru 16 thn.. memang rajin pun dia.

[-suziey-] berkata...

happy besda to pak usu mirol aka adik rina..ekeke;D

reen berkata...

epi belated besday pak usu!!!
sbaya ngn adik ipar sy la pak usu ni..
semoga dpnjngkn umo,murah rezeki&success dlm pljrn!!

CuTeMiUt78 berkata...

~suziey~
hik..hik..hik.. mekacih bebanyak

CuTeMiUt78 berkata...

~reen~
heh..heh..heh.. :D

Mamamanja berkata...

hepi bilated besday tuk pak usu

CuTeMiUt78 berkata...

~mamamanja~
:D