N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

20 Ogo 2009

Selamat Menyambut Ramadhan..

Salam Semua..
Emmmm hari ni dah Khamis kan..
Dan hari ni dah tgk anak bulan utk Ramadhan..
Insyallah esok atau lusa kita dah pun berpuasa..
Sekejap je kan masa berlalu..
kita dah jumpa Ramadhan lagi..
Dikesempatan ni aku nak mengucapkan
Selamat Menyambut Ramadan kepada semua umat Islam di muka bumi ini..
Semoga segala amalan kita diterima Allah swt dan diampunkan segala dosa, ditetapkan iman, disucikan hati dan rahmati, insyALLAH

Dan juga dikesempatan ni aku nak mohon beribu kemaafan pada korang..
Mana2 yg ada terasa ngan tulisan dan bicara aku..selama aku dlm dunia blog ni..
harap dapat dimaafkan..
Ya ALLAH, sempena ramadhan ini,
KAu kasihi & muliakanlah saudara2ku ini, bahagiakan keluarganya, sihatkan tubuh badannya,
berkati rezekinya, kuatkan imannya, beri kenikmatan ibadahnya & jauhkan dirinya dari fitnah dunia.
Amin Ya RABBUL Alamin......, SELAMAT BERPUASA....
Carilah olehmu LAILATULQADAR di sepuluh malan terakhir dibulan Ramadhan
terima la ekad ucapan selamat berpuasa ni khas utk korang semua yg sudi menjengah ke blog aku yg tak seberapa ni..





18 ulasan:

JIVEBUMZ berkata...

selamat menyambut ramadhan al mubarak kepada akak sekeluarga yer

kak, mirul dah boleh pose ker kak? :P

atty's berkata...

SELAMAT MENYAMBUT RAMADHAN..DAN SELAMAT BERPUASA.

sweetfiza berkata...

selamat menyambut bulan ramadhan ....

kuIna LadyInRed berkata...

selamat menyambut ramadahan almubarak ya!

mae berkata...

salam Ramadhan..

U-jin berkata...

selamat puasa yer....

miemiey berkata...

selamt menyambut ramadhan yg bakal tiba...moga allah pjgkan usia kita sampai keakhir ramadhan...amin

CuTeMiUt78 berkata...

~jivebumz~
selamat berpuasa.. hik..hik..hik.. mirul kecik lagi dik ooooii.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~kty~
slmat kak.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~sweetfiza~
selamat berpuasa fiza

CuTeMiUt78 berkata...

~kuinaladyinred~
selamat berpuasa :D

CuTeMiUt78 berkata...

~mae~
salam..:D

CuTeMiUt78 berkata...

~u-jin~
slamat berpuasa

CuTeMiUt78 berkata...

~mimiey~
slamat.. insyallah :D

mama tisya berkata...

salam ramadhan

Mamamanja berkata...

salam ramadhan

CuTeMiUt78 berkata...

~mama tisya & mamamanja~
salam ramadhan..

reen berkata...

salam ramadhan&selamat mnjalani ibadah puasa sis..

maafkn sgala slh silap spnjng pknalan kita ye sis..