N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

14 Ogo 2009

Pagi Jumaat..!!!

Salam Semua..


Slamat pagi Jumaat...
ooppsss.. hari ni Jumaat dah ya..
hik..hik..hik.. semalam aku coti2..
lupa plak hari ni dah Jumaat..
Semalam aku ngan cik abg saja ambil cuti..
sebabnya nak bawa budak Mirul bam bam tu g rutin checking kat klinik..
Eemmmm korang nak tau.. berapa dah berat si Mirul bam bam tu..
jgn terperanjat aar korang..
Berat Mirul bersamaan ngan 2 beg beras yg 10kg tu
(fikir la sendiri.. = 22 kg okies )
jadinya semalam masa timbang harus la nurse tu..
membebel sebab Mirul Over over weight ok..
smpi dah terkeluar dari graf dah carta berat Mirul tu..
tapi walau pun cam tu.. syukur alhamdulilah..
Mirul sihat dan aktif.. memang over aktif... tak reti nak duduk diam..
syukur la dia berkenaan demikian..
makanya tak kisah la kan.. klu dia over weight pun..
janji dia sihat.. hik..hik..hik..
ok la korang.. ni nak story mory pasal program dana raya yg aku join tu..
cam n3 sebelum ni.. aku dah pun beritahu kan.. duit masyukkk dlm beberapa hari je..
memang balik modal yg sebanyak RM 5 tu..
akan tetapi bila aku baca kat ruang komen tu.. ada gak yg musykil pasal program ni..
ok ni aku nak beritahu.. actually pada sesapa yg musykil pasal ni.. terpulang pada individu tu..
sama ada nak join ke tak.. klu rasa was2 nak join.. jgn join nnti..
bukan apa takut karang dah lain plak jadinya kan..
akan tetapi pada yg nak join.. anggap la niat tu.. sebagai satu sedekah..
itupun klu rasa cam tak blh nak dpt kan blk duit modal tu..
so terpulang pada hak masing2.. tiada paksaan..
klu rasa nak join.. hah.. kena la rajin utk buat promosi..
so ada la yg massyyuukkk...
tapi klu setakat duk diam tanpa ada sebarang usaha.. makanya.. berkubur je la modal tu..
tu je la.. tentang program tu..
klu cam aku masuk pun niat aku.. kira cam sedekah je la.. klu tak blk modal pun..
aku tau.. ramai yg rasa curiga ngan program2 yg macam ni..
masa aku mula2 nak join pun.. aku berfikiran cam korang gak..
tapi tu la kan.. klu kita tak cuba.. makanya kita tak tahu camne kan..
so hari ni sebagai bukti duit dah masyukk kat akaun aku..
makanya aku pastekan bukti akaun aku..

k ni adalah senarai yg dah menjadi ahli dibawah aku dlm jangka masa baru 3 hari k.. status mereka yg tertulis SEKAT tu.. meaningnya.. org2 ni dah pun aktif dan dah pun melakukan pembayaran pada akaun aku.. dan mereka2 ni pun akan mempromosikan link2 mereka sama cam aku buat.. korang blh tgk sendri.. dlm masa 3 hari.. aku dah dpt 15 downline.. dan yg dah aktif.. 10 org.. lagi 5 org tu.. belum aktif.. sebab tu.. ada tulisan yg bertulis aktifkan.. meaning.. yg 5 org tu.. belum buat pembayaran pada aku dan belum aktif lagi.. (eemmm ada tak nama korang.. )


ok ni la akaun aku.. terpaksa di edit kan.. (bahaya aarrr klu tunjuk detail) dlm masa 3 hari je aku dah dpt RM 50.. tak ke berbaloi.. aku hanya modal RM 5 je.. dlm masa 3 hari aku dpt RM 50.. walaupun tak banyak.. tapi ok la kan.. dari takde..sapa yg taknak kan..
korang bayangkan.. tu 3 hari dah blh dpt RM 50.. klu sebulan.. berapa agak2 blh dpt kan..
tapi korang jgn ingat aku dpt duit masyyukk ni atas angin je..
aku kena berusaha gak tau.. baru nampak hasilnya..
so terpulang pada korang nak join ke tak nak.. aku tak paksa..
terima kasih gak pada yg dah join..
pada yg dah join tu.. jgn lupa buat camne aku beritahu tu..
promote kan link korang.. utk dpt pulangan
so pada sesapa yg nak join.. klik
http://www.danaraya.com/?id=cutemiut78


jom buat duit raya


9 ulasan:

zura@iwan berkata...

salam pagi jumaat kak..

wahhh berat mirul over weight ye...kena kurangkan la ek....hmm bahaya gk la kan...

hmmm tgk ada masyukkk tu...bestnya rase...kekeke

Real Woman berkata...

miz cute anak i pun tembs tau kecik2..but alhamdulillah semua sihat walafiat. kesian gak nak control diorang tapi kadang2 kena jugak lah kan. hehehe.

Tukang cerita berkata...

beratnya mirul...
saya, masa tadika dulu..i5 kg jer...
:)

J@J@ / Bini The Rock berkata...

aku sdg menanti emel dari danaraya tersebut!!!!....

tak sabor aku!...

kira obes mirul tu. Tp dia sihat & aktif..takpe la...

huhuhu

masviona berkata...

wah mcm best je baca nih....3 hr rm50 dah

[-suziey-] berkata...

waaaaaa pecaya pecaya,...emm semoga berlimpah ruah rejeki ko rina..bole raya sakan..hehe

miemiey berkata...

mirul g kelas aerobik laa bleh turun berat ckit..hehehe..jgn majuk auntie gurau je...hehehe..pasal dana tu ari tu saya mmg was2 tapi bila da tgk bukti dpt duit sekejap masyukkk sangsi tu ilang..tul juga rina kat asal niat sedekah...ok nnti ada masa bleh saya join ..hehe...harap2 rezeki melimpah..

Yan berkata...

yanpun ade 4-5 org yg join tp status masih lum aktif..

ikiqzana berkata...

jom kita join danaraya.. berbaloi tau...