N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

25 Ogo 2009

Promosi AdikBijak

Salam Semua



Emmmm rasanya lama dah aku tak story mory

ataupun promotekan pasal adik bijak...



okies.. untuk pengetahuan korang sekarang ni adik bijak ada buat promosi
sempena bulan ramadhan...

ada bermacam2 buku panduan yg menarik untuk kita tunjuk ajar kat anak2 kita..
contohnya buku2 yg seperti gambo2 ni

hah.. klu korang nak tau.. kebanyakan buku2 Mirul aku beli dari sini..
dan klu korang nak tau gak.. Mirul byk belajar dari buku2 adik bijak ni..
yg bagus nya adik bijak ni, memudahkan budak2 menangkap satu2 perlajaran yg diajar..
dan aku rasa amat interesting sekali.. dan bagus utk budak2 yg nak meningkat naik ni..
memang terbukti.. seawal usia budak cam Mirul dah blh mengenal huruf2 dan ada yg blh mengira... sistem pembelajaran adik bijak ni aku rasa memang bagus aarrr



selain dari buku utk anak2.. ada gak buku2 motivasi dan panduan2 untuk ibu bapa
untuk mengatasi anak2 remaja dari Ustazah Siti Nor Bahyah dan juga
dari Dato' Fadzilah Kamsah..
harga istimewa utk yg menjadi ahli adik bijak..

camne nak jadi ahli..??
senang je..
korang klik sini
http://adikbijak.com/ref.pl?MJ00658

pastu akan keluar web adik bijak ni..
korang daftar sebagai ahli
tu je.. tak susah pun..
so klu korang nak buat pembelian.. kat situ ada menyatakan camne korang nak buat belian..
utk jd ahli VIP
korang kena buat belian RM 15

dan korang akan menerima pelekat kereta percuma ni
menandakan korang dah pun menjd ahli VIP
so senang kan..

jadi kepada yg nak jadi ahli dan nak kan harga istimewa bagi setiap pembelian
jom daftar kat Adik Bijak

p/s: sapa yg taknak anak pandai kan.. makanya sekarang ni ada cara yg mudah utk mendidik anak2 kita...yg penting kita berusaha untuk kebaikan anak kita




jom buat duit raya.. pulangan yg berganda2
http://www.danaraya.com/?id=cutemiut78


4 ulasan:

ibu addin dan nasa berkata...

Yap... Addin pun ibu ajar gunakan read easy dan memang berkesan!

CuTeMiUt78 berkata...

~ibu addin dan nasa~
ha'ah.. memang berkesan kan

reen berkata...

kt kdai2 buku x de jual ke?huhuhu..

CuTeMiUt78 berkata...

~ reen~
takde..kot.. ala klu jd ahli pun dpt diskaun lagi tu..