N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

8 Ogo 2009

Sabtu yg Bosan.. !!!

Salam Semua..
Eemmmm ada ke yg dtg menjenguk hari ni..
Hari ni aku kilija lorrr...
minggu aku kena keja kan..
sungguh malas nak keja hari Sabtu ni tau.. :D
nak..nak pagi tadi mendung je cocer.. rasa cam bestnya klu dpt tarik selimut balik..
tapi kena gak g keja.. kan..
eemmmmm.. rutin la tu.. :D
hari ni pun keja tak berapa byk..
tgk la nnti...klu tenet tak buat hal.. aku terjah blog korang plak..
insyallah..
ramai yg setuju utk aku adakan contest ya..
atas persetujuan ramai..
makanya sekarang ni aku tgh perah otak nak cari bhn utk contest aku tu..
nak draft dulu.. nnti klu dah puas hati baru aku inform kan k..
tapi hadiah tak la reganya ratus2 tak pun ribu raban...
hadiah setakat yg termampu je la ya..
aku ni pun bukannya kayo sgt.. sederhana je..
so korang jgn plak mengharapkan hadiah yg mahal2 dari contest aku tu..
tapi aku janji kan yg terbaik la..
Insyallah..
apa yg penting.. korang join la contest tu nnti k..
nanti kan pengumuman ku nanti..



8 ulasan:

Gieyana berkata...

aku datang..aku datang...jgn bosan2 yer...

hmmm..contest! harap2 contest tue menarik minat aku yer...kekeke..

Wei, jgn ar buat yg sistem vote tue..malas nk berkempen..huhuhu

Mama-Danish & Sarah berkata...

sapa kata takde org jengan.....ada laaaaa....

tak sabar nak tunggu pengumuman kontest tu...mana tau ada kesempatan leh ain join..

neezareef berkata...

aku pn kojer nih..huwarghh..sabtu ahad lak tu kejam vetullahh

MiszMama@Haslinda berkata...

nak buat kontes ke? tak sabar nak tengok kontes aper..ari sabtu duduk kat umah jek, macam kite,..huhu. My hubby sajek je, bile time penyakit banyak nilah, die offer kuar jalan2..nak g malas n tak beranilah..takut!!!so, duk kat umah tenet! Jom lah add kite kat FB..

CuTeMiUt78 berkata...

~gieyana~
jom la sertai...
memang aku tak buat yg sistem vote2 tu.. tau camne rasanya kan

CuTeMiUt78 berkata...

~mama danish & sara~
jom la join.. pengumuman akan dibuat pada hari Isnin ni..

CuTeMiUt78 berkata...

~neezareef~
alahai sian ko kena kojer,. smpi esok plak tu..

CuTeMiUt78 berkata...

~miszmama~
oh duk umah je.. eemmmm time cenggini baru nak ajak berjalan ya... :D takpe duk tenet kat umah je la