N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

28 Ogo 2009

Barang Dah Sampai.. !!

Salam Semua..



Hik..hik..hik..
masih lagi dlm mood excited yg bebenornya..
actually kan korang.. nak tau tak apa rahsia dlm sampul surat yg cik abg aku suruh beri kat tokey tu semalam..??
rupanya kan.. gelang tu.. cik abg aku dah lama order dah.. dia byr ansuran gitu..
demi nak mengotakan janji dia pada bini yg tersayang ni...
terharu la weeeiii...
makanya secara senyap2 dia g beli gelang tu.. tanpa pengetahuan aku..
rupanya tiap2 bulan dia akan g bayar duit gelang tu.. kat tokey tu..
tokey tu plak.. memang dah lama kenal ngan cik abg aku ni..
katanya member kawan sekolah dia..
patut la tokey tu blh caya gitu je kan..
eemmmm sampul surat yg semalam tu..
sebenarnya mengandungi surat perjanjian bulanan lorr..
dan bulan lepas lagi dah perabih bayar dah... tapi dia janji nak ambil bulan ni..
sebabnya.. bulan ni kan besday aku.. tu yg nak surprise tu.. hik..hik.hik..
actually kan korang.. aku tau.. kemampuan cik abg aku ni camne..
sebab tu.. aku tak pernah nak meminta barang kemas ke.. apa ke..
apa yg dia beri... aku terima seadanya..
yg penting..kasih sayang dia yg tak pernah pudar.. tu je..
kami ni pun bukan la kata mewah sgt pun.. setakat alhamdulilah la..
blh dikata masih cukup makan pakai...
okies... tutup kes tu k..
kali ni nak story mory merangkap nak promote skit..
semalam aku dpt bungkusan pos laju.
barang yg aku order dah sampai dah.. korang nak tau.. apa yg aku order..

ni hah.. brooch raya okey..memang cantik..


aku order dua... satu utk mak aku.. (aku klu bab2 beli baju ke.. tudung ke.. apa jua la yg berkaitan.. mesti mak aku pun aku belikan gak.. ) aku punya sudah semestinya bunga2 biru tu.. mak aku punya kaler purple tu.. cantik kan..

dan ni plak gift dari puan punya blog... korang nampak tak.. nama sapa tu..
sesapa yg pernah hadir majlis besday anak dia.. aku rasa gift ni la yg korang dpt kan..
korang nak tau.. aku order dari sapa brooch ni..
*
*
*
*
*
*
*
hah ni la puan punya blog..
Masviona..
sekarang ni.. viona dah jd supllier utk kerongsang2 yg cantik2 ni..
klu korang nak tgk dan nak order blh klik je kat gambo atas ni...
ataupun g kat link dia

sure korang pun mesti teruja tgk. Semua cantik2 tau.. dan harga pun berpatutan..
so jom terjah.. masviona collection
p/s: viona, nak tahu tak.. barang ni sepatutnya smpi hari rabu tu.. masa posmen dtg umah akak kan.. anak sedara ada kat umah.. dia blh kata tak de nama cutemiut yg lagi comel...wakakakaka..dah posmen tu.. bawa blk, sib baik ada fon no akak.. call akak tanya betul ke cutemiut tu akak.. bila akak kata betul.. semalam dia baru hantar tau.. sib baik dpt.. hik..hik..hik.. actually family memang tak tahu nama cutemiut tu adalah akak.. sebab selalunya panggil nama betul kan.. cutemiut tu.. hanya kat blogging ni je.. :D
apapun terima kasih kat viona..
viona... duitnya akak belum sempat bank in..


jom buat duit raya.. pulangan mesti berganda2

26 ulasan:

YanDarwisy berkata...

Cantiknyer kerongsang raya dia...mengerlip

Luth Textile berkata...

kak, nt tak sampai raya dah pakai.. tak tahaaannnn! :P

kak, baju raya tahun ni bape pasang?

masviona berkata...

ahaksss kelakar...hehehe. Actually saya dah tertulis nama cutemiut tuh so mcm ala teruskan jerlah even saya tau nama betul akk....hiksss

TQ kak sempat lagi promote nih kat blog ye....TQ sgt...saya saje pilih brooch kucing tuh kaler biru tau...:)

pasal pymnt tuh if akk xnak gi bank transfer on9 pun ok gak kot...:)

tpkan respect lah suami kak rina....romantik dia ye demi utk isteri terchenta...:)

J@J@ / Bini The Rock berkata...

Lawo brooch nye yekk..

Rina, camna nak wat Sticky mode??
ajar aku. ko taip kat komen aku yepp...thanks

JIVEBUMZ berkata...

kak bestnye dapat adiah dari suami terchenta.. suami akak diam2 berisi! romantik loh..hihi

miela77 berkata...

Wah..cantiknya brooch kat situ..k.iela da pegi td..updated tul ko rina bab2 nie..hehehe..

x nak tolong pasarkan bio-herbal yg k.iela jual ke.. so far sambutan menggalakkan.. ko tgh cari duit raya kan? Jual kat kengkawan ke, jiran ke, adik beradik ke..

alimaz berkata...

salam....so romantik....

Mrs LVoe berkata...

thanks for sharing dear. harus terjah nie

Real Woman berkata...

wah...sejuk hati mak u tau dpt anak mcm u!!

miemiey berkata...

lawanya kerongsang....tuk buat raya yee..bestnya dpt hadiah dri cik abg..walaupun cik hubby tak mampu cash tapi dia sesungguh hati cuba bli gak bior ansur,,saya pun terharu,,,lelaki kan susah kit nk bg hadiah kl diluar kemampuan tpi hubby cutemiut cuba gak sedaya upaya..moga umh tgga korang bahagia smpai ajl menjemput..amin..

mummYaeesh berkata...

ala sweetnye hubby uols!d tots yg plg important tu.. taknak tunjuk ke pic gelang tu..hiks

yup!mas skang da jd tokeh kerongsang..woohoo

[-suziey-] berkata...

waaaaa waaaa raya ngn brooch baru la ni..hehhe..

laawak arr..nape letk nama cutemiut..sabo jela..ekek:D

reen berkata...

sentap lg ni..hahaha..
tul la sis..sy pn cm sis gak...bsyukur ngn ap yg hbby kita beri..knknknkn...

wahhhh..order brooch ry gitu...sy pn klu beli pe2,nk gak blikn mak sy...mak mntua pn kna bli gak baru adil..hik3..

CuTeMiUt78 berkata...

~yarndarwisy~
hik..hik..hik.. blink2 tak mata tgk

CuTeMiUt78 berkata...

~luth~
heh..heh...heh.. simpan lagi tu.. tahn sabar utk pakai raya gak..
baju raya ya. emmm ada la dlm 3 pasang kot

CuTeMiUt78 berkata...

~masviona~
heh..heh..heh..heh.. takpe la, sib baik selamat smpi..
eemmm akak tk blh nak on9 kan la viona.. takpe.. nnti bila dah bank in kan.. akak msg k

CuTeMiUt78 berkata...

~j@j@ bini the rock~
lawo kan.. mengerlip2 gitu..

CuTeMiUt78 berkata...

~jivebumz~
hik..hik..hik.. kekadang romantik kot

CuTeMiUt78 berkata...

~miela77~
heh..heh..heh.. biasa la bab2 tu.. kena updated cepat kan kak.. pasal bio tu.. masih discuss ngan cik abg dulu la kak

CuTeMiUt78 berkata...

~alimaz~
heh..heh..heh..heh

CuTeMiUt78 berkata...

~mrs lvoe~
terjah.. jgn tak terjah

CuTeMiUt78 berkata...

~real woman~
alhamdulilah

CuTeMiUt78 berkata...

~miemiey~
eemmmm betul..betul..betul..

CuTeMiUt78 berkata...

~mummy yaeesh~
heh..heh..heh..heh..

CuTeMiUt78 berkata...

~suziey~
heh..heh..heh.. tu la.. viona dah tertulis gitu..

CuTeMiUt78 berkata...

~reen~
eemmm tu la.. kita tau kan kemampuan hubby kita..
eemm cam akak dah takde mak mertua.. makanya hanya utk mak je la