N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

20 Ogo 2009

Hit Web plak !!

Salam Semua..
Kali ni aku nak story mory skit pasal program duit raya internet ni.
selain dari danaraya.. aku ada gak join hit web ni..
actually hit web ni adalah web utk promosikan
program2 cam dana raya tu..
so ni just nak promotekan link berkenaan hit web ni
web yg mana skali klik dan jd promoter.. kita dpt RM 0.01 sen..
actually pada sesapa yg nak join utk jd promoter web ni..
tak payah keluarkan modal walau sesen pun..
tugasan yg perlu korang buat hanya
promotekan kat link korang..
setelah korang ada downline korang akan dibayar gak..
walaupun nilai bayarannya tak besar mana..
tapi cuba korang bayangkan kerana RM 0.01 sen ni la blh buat duit berganda2 gak..
tak susah.. korang tak yah keluar modal pun..
just klik je kat link ni
dan jd downline aku pastu korang akan dpt link korang sendiri..
dan promote kan plak link korang tu..
setiap downline promoter akan dibayar RM 0.01 sen..
tak pe la kan.. klu korang rasa buat rugi je join..
terpulang pada korang la..
pada sesapa yg nak join dan untuk ketahui lebih lanjut klik

jom buat duit raya.. dpt pulangan yg berganda2

11 ulasan:

niza berkata...

bagus kak!!!truskan menabung!!!heheh...

psl yg tu...thanks ye...muahahhh!!!

miela77 berkata...

chaiyukk...amboi tegar mencari duit raya...chaiyukk..

meh jadi ejen k.iela tuk edar Antivirus H1N1 tu...untung RM5 setiap botol weh..

U-jin berkata...

amboi....cute...rajinnye...

miemiey berkata...

rajin tul cari duit lebih yer

CuTeMiUt78 berkata...

~niza~
hik..hik..hik.. usaha tangga kejayaan kan

CuTeMiUt78 berkata...

~miela77~
hik..hik..hik.. takde la tegar kak.. saja je.. kot la ada yg berminat kan..
emmm jd pengedar ya.. insyallah.. nnti kita info kat akak ya

CuTeMiUt78 berkata...

~u-jin~
hik..hik..hik.. biasa2 je

CuTeMiUt78 berkata...

~miemiey~
klu tak rajin berusaha.,.. takde la kejayaan betul tak

Mamamanja berkata...

bagus2... kencang poket raya nih :)

CuTeMiUt78 berkata...

~mamamanja~
uish.. idak ler kencang mana pun.. :D

reen berkata...

gigih sis ni..
leh bg wit ry lbih ni..hik3..