N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

6 Ogo 2009

Happy Besday Avin NurDamia Alhamra

Salam Semua...


Hari ni kan nak wish besday utk anak pada couple loving blogger ni
yg fames amos.. korang pun sure kenal ngan loving couple ni...
sebelum perkenalkan sapa blogger tu..
jom kita ramai2 nyanyi kan lagu besday ni utk princcess dia yg sambut besday ke 2thn hari ni

"Happy Birthday to you.."
"Happy Birthday to you.."
"Happy Birthday to Avin Damia"
"Happy Birthday to you.."


Happy Birthday Myspace Comments
speciall teddy bear for Avin Damia

semoga Avin Damia menjadi anak yg solehah.. anak yg taat pada org tua.. Anak yg membanggakan keluarga satu hari nanti.. Insyallah

ni masa damia jumpa ngan budak Mirul tu..

dan korang for sure kenal ngan bonda ngan walid budak kecik tomei ni kan..

hah ni la loving couple tu..sapa lagi klu tak Masviona n Prebetsabu..
hik..hik..hik.. sorry ya viona n ps akak cilok gambo dari blog korang.. :D


eemmmm tuk pengetahuan korang... pada 9hb ni akan ada party birthday tuk princess Avin Damia kat Dewan Sekyen 7, Bandar Baru Bangi. EEmmmm pada sesapa yg nak g blog Viona.. tau la kan..

Tapi akak minta maaf la sesangat pada Viona n PS sebab tak dan nak g.. atas sebab2 yg tak dapat nak dielakkan.. walau camne sekalipun.. hadiah utk princess akan diposkan ya..

Pada sesapa yg dah daftar utk g tu.. jgn lupa tema utk party.. for sure very happening kan.. ala2 diraja gitu.. hik..hik..hik..

10 ulasan:

zura@iwan berkata...

selamat hari lahir untuk Avin Damia....

miela77 berkata...

Hepi Besday to Avin Damia dari CIk iela...

J@J@ / Bini The Rock berkata...

wah nak bg hadiah ekk??? bestnye Damia dpt present dr auntie Cutemiut!

xD

Mama-Danish & Sarah berkata...

happy birthday utk damia..

semoga menjadi anak yg solehah dan taat pada kedua ibubapa..

tahniah utk citemiut yg sentiasa update perkembangan sahabat blogger...mesti yg empunya badan terharu dgn special n3 ni..

JIVEBUMZ berkata...

hepi bufday damia! nengok gambar mirul ngn damia tu mmg secocok la kak..hihi saje nak kene2..

ala akak nape tak pegi kalo idak buleh jumpe kan..

Nana berkata...

amboi mirul kemain lagi pegang tangan damia.hehe

miemiey berkata...

happy birthday to damia...mirul nk jadik couple damia ke???

reen berkata...

happy besday..to avin damia..
ngm la couple tu....scocok gitu!!:D

prebetsabu berkata...

salam kak..

mintak maaf byk2 sbb tak dapat nak respond kat entry akak ni awal2 lagi..

smlm kitorang cuba utk bg komen, but ntah camna ada error lak kat tpt kitorang..

saya sbg wakil dari masviona.com mengucapkan terima kasih sbb wish beday kat anak dara kami..
sangat2 terharu..!!

insyaallah, semoga anak2 kita semua menjadi anak yg solehah serta taat pd org tua and anak yg boleh dibanggakan.

again, mintak maaf sgt2 sbb tak dpt respond seawal mungkin!!

*lorrr akak tak jd dtg ke.. !!! nak saya pujuk cik abg akak soh dtg tak?

masviona berkata...

salam cutemiut,

tenkiuuuuu sgtttttttt coz siap buat n3 khas utk wish besday avin damia nih...weols terharu sgt but sowiiiii coz xdpt nak reply komen awal² coz semalam weols kat luar seharian baca pun thru henpon jer so gambar pun tak dpt nak tgk coz xload ngan betul kan mlm lak dah penat so pepagi nih baru ada masa nak review lagi skali hiksss....tq again but sedih gak seposen coz akak xdpt dtg...huhuhuhu tp xperla maybe next time kan

to all,
pd semua kwn² blogger yg wish utk anak dara tuh saya sbg wakil avin damia nk ucapkan terima kasih byk² ye trima kasih ats doa uols semua

~hiksss mirul ngan damia....hehehehe