N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

17 Ogo 2009

Wah!! Kemenangan Yg Kedua

Salam Semua..


Slamat pagi Isnin.. :D
Ada yg mood in black Monday ke..???
eemmm aku setakat ni mood ok lagi kot..
tapi bila pandang meja yg menimbun ngan segala report
rasanya jap lagi mood aku pastinya weng..weng..weng..gak la...
hik..hik..hik..hik..
tapi idak la smpi menjadikan Isnin yg muram gitu.. :D
okies sebelum aku memulakan story mory aktiviti hari minggu aku..
ni nak publishkan something yg agak surprise gak la..
aku received gift dari Mamamanja
sebab apa tau.. sebab ni ha

hik..hik..hik.. aku menang capture hint no 26679 dari blog Mamamanja

nak tau apa yg aku dpt..

*

*

*

okies ni bukti pos laju yg aku terima..

dan ini dia small gift dari MM
dan taaaarrraaaaaaa ni dia gift yg aku dpt

kasi close up skit....
eemmmm brooch dari AVON yg amat simple n cute.. cclllaasss gitu
bersadurkan emas lagi.. hik..hik..hik..
apapun mekacih ya MM so nice..
kita skkeee gift ni.. dan dah pakai pun pagi ni..
gift ni smpi kat office aku hari Rabu minggu lepas..
tapi aku tak dan nak publishkan kat sini..
so ni la dia.. hadiah yg aku dpt..
ni kira kemenangan aku yg kedua utk kategori capture hint..
hik...hik..hik..hik... jgn jeles aarrr...!!!!
okies tu je dulu.. aku nak siapkan segala mak nenek report..yg super duper urgent ni..
nnti bila free aku sambung story mory k.. :D

jom buat duit raya



38 ulasan:

atty's berkata...

comey je broooh tuh ..

JIVEBUMZ berkata...

bestnye kak cute selalu menang contest kan.. ape rahsianye?? hihi

[-suziey-] berkata...

waa rejeki di hari isnin,hehe

zura@iwan berkata...

tahniah2...cute je brooch tu ek..bmkna tuh..

miela77 berkata...

salam...wah ko mmg bertuah..amacam..da ramai dapat member..daku bulan nie even my besday..kurang bertuah..semua masuk kalah..x pe..not my rezeki..last month da merasa 2 3 contest n giveaway...bg chance kat org lain lak..

MiszMama@Haslinda berkata...

bestnye dapat adiah..kadang2 untung jugak jadik blogger ni. banyak dapat adiah. Hadiah besday pun susah nak dapat sib baik ade kawan2 blogger yg baik ati n pemurah nk wat kontes atau giveaway kan?

U-jin berkata...

wah...tahniah dpt hadiah lagi....caiyokler

moMmY miMiL berkata...

kira ko mmg terror la bab capture mengcapture nih..

hehehe..

congrate!

ikiqzana berkata...

taniah le dpt capture tu..

jom ramai2 memeriahkan danaraya.. boleh beli bajuraya...

nza berkata...

wah best gtu..murah rezeki tuhh...apapn TAHNIAH!!!!!!

Mrs. Adz berkata...

bestnye dapt hadiah..lepas ni kena blajar capture ngan mama mirul la..huhu..

IdaShah berkata...

tahniah! cute n nice brooch tu

Tukang cerita berkata...

Tahniah!!
:)

CuTeMiUt78 berkata...

~kty~
memang tomey kak...

CuTeMiUt78 berkata...

~jivebumz~
hik..hik..hik.. takde rahsia apa2 dik.. tu semua secara kebetulan je...

CuTeMiUt78 berkata...

~suziey~
dpt minggu lepas.. baru ni nak dipublishkan.. hik..hik..hik..

CuTeMiUt78 berkata...

~zura@iwan~
hik..hik..hik.. memang bermakna..

CuTeMiUt78 berkata...

~miela77~
syukur alhamdulilah.. eemmm setakat ni ok la kan..takpe.. sok2.. ada la hadiah yg dpt

CuTeMiUt78 berkata...

~miszmama@haslinda~
ha'ah..betul..betul..betul..

CuTeMiUt78 berkata...

~u-jin~
hik..hik..hik.. mekacih.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~mommy mimil~
hik..hik..hik.. nak kata terror tu.. idak la sgt.. secara kebetulan blh dpt no tu.. rezeki aarrr

CuTeMiUt78 berkata...

~ikiqzana~
hik..hik..hik.. jom..

CuTeMiUt78 berkata...

~nza~
syukur alhamdulilah

CuTeMiUt78 berkata...

~mrs. Adz~
hik..hik..hik.. nak belajar apanya.. tak de apa yg rahsia

CuTeMiUt78 berkata...

~idashah~
mekacih.. ha'ah.. memang cute pun

CuTeMiUt78 berkata...

~tukang cerita~
mekacih ya

reen berkata...

rezeki lg ni..tahniah2!!!...bolot adiah je manjang ye sis..

CuTeMiUt78 berkata...

~reen~
memang rezeki lorrr.. jgn jeles.. tak menang contest menang lain plak..

mummy_ayu berkata...

menang lagi..banyaknya ayu miss..sibuk ngan opis baru la katakan...

CuTeMiUt78 berkata...

~mummy ayu~
hik..hik..hik..hik.. takpe la ayu.. nnti free blh baca semua yg tertinggal tu..

Mamamanja berkata...

oo.. dah tempek dah erk adiah tu..
kocik jerk.. arap suka ler...
janji ikhlas ye dak??
tapi awat gambo blur??

Dee berkata...

cantik2..bestlah asik menang berganda2..rezeki2..

ummuabdullahsyaakir berkata...

Wahh akk dapt hadiah lagi?Comelnya brooch tu...eem brg2 dri avon smua cntik2 n comel2

CuTeMiUt78 berkata...

~mamamanja~
heh..heh..heh... skee..skee... ala tak kisah la tu.. yg penting keikhlasan kan.. gambo blur sebab snap pakai hp sajork

CuTeMiUt78 berkata...

~dee~
syukur alhamdulilah

CuTeMiUt78 berkata...

~ummuabdullahsyakir~
hik..hik..hik..memang dari avon semua cute2

Mama-Danish & Sarah berkata...

boleh buat raya brocch tue.....lawo sungguh...

CuTeMiUt78 berkata...

~mama danish & sarah~
hik..hik..hik... dah pakai pun :D