N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

5 Ogo 2009

Penggg!!! Penggg !!!

Salam Semua..



Okies.. lama dah rasanya aku tak publishkan aksi2 Mirul kan..
Actually kan gambo2 ni dah lama duk kat draft..
Ntah camne aku blh kelupaan pasal gambo2 dia yg dah duk bertapa kat draft ni..
kiranya ni n3 yg dah agak basi skit la ya..
apapun.. tak kisah la.. janji publish gak kat sini..
Kali ni jom tgk aksi Mirul ngan pistol plak.. :D

kiri kanan pegang pistol ya.. satu yg pistol mainan yg pelurunya ala2 cam getah tu ha..bila tembak melekat kat dinding.. satu lagi pistol pink tu.. pistol utk buih sabun.. bila celup kat buih sabun.. tekan punat tu.. keluar lah belon sabun.. :D
tapi tgk la apa yg dia buat.. ada ke patut nak masuk kan pistol tu antara satu ngan lain..

dan.. bersiap sedia utk menyerang...


serangan pertama... haaaaiiiippp jgn bergerak...nnti sya tembak...
pengg...pengg..pengg..

dan serangn kedua... addeeehhh... tiada mangsa.. makanya tembak diri sendiri..
oopppsss blh gitu.. ish.. minta dijauhkan la ya..
hah tu la aksi dia.. aku tak ajo aksi2 tu..
ni mesti pengaruh citer2 kat TV ni..
ish..ish..ish..ish.. macam2 hal la Mirul ni.. :D
p/s: cepat2 korang vote Mirul ya... tinggal 2 hari je ni..
aku pun yg bebenornya serba salah nak buat undian ni..
sebabnya blh mengundi satu boys dan satu girl je kan..
tapi yg minta tlg aku undi.. ramai..ayyyookkk camne ni..
kena la buat random je nampaknya..



22 ulasan:

~~ciklinn~~ berkata...

kena bg mirull adikk ni heheh so ada kawan dia nak main tembak2... meh dtg uamh ciklinn meh main tembak2 dgn abg aisy...

ya allahh aku kan sgt2 gerammm rasa nak ku geget2 lengan dia tu

Nana berkata...

mirul..semangatnye awak

[-suziey-] berkata...

uit..nk tembak diri sdiri tu kt tinge plak tu..kang masuk plak buh sabun dlm tinge..ekekke:D

mama double A berkata...

cian mirul main sorang2... bagila adik cpt kak

Yan berkata...

tula pasal kak.. serba salah... ramai mintak votekan ni..

tp demi akak yg jadi Penulis Nota paling meleTOP... yan insya Allah vote... semalam kelupaan lak nak p votes.

sweetfiza berkata...

bkan main lagi dak tembam ni yer ...
apa lagi kak...
ada berita penambahan ahli kluarga ke ...heheheh...

Mama-Danish & Sarah berkata...

jangan tembak lemari mama dak ler...pecah lak nanti...

MiszMama@Haslinda berkata...

dah namenye lelaki, kenalah jadi hero! cute sungguh budak mirul ni.

reen berkata...

hahaha...cian men sorang2...
tu pistol buih sabun kn....mana buih2 sabunny?:D

Nurhayati berkata...

wah pistol mirul sampai dua.. kemain lagi seronok dia main yer.. patutnye kan boh kan dia topi koboi.. baru complete hihi

♥nrina♥ berkata...

buat lawak plak si mirul ni hehe..

kalau ade ler adik dia tu..dah tentu dia main tembak2 mcm anak2 saya skrg ni hehe..

CuTeMiUt78 berkata...

~cik linn~
hik..hik..hik.. bagi adik yo.. emmm bagi adik patung blh tak.. keh..keh..keh

CuTeMiUt78 berkata...

~nana~
hik..hik..hik..hik..

CuTeMiUt78 berkata...

~suziey~
heh..heh..heh..heh..

CuTeMiUt78 berkata...

~mama double A~
hik..hik..hik..hik..hik..

CuTeMiUt78 berkata...

~yan~
emmm tu la.. akak pun rasa serba salah ni.. emmmm vote tau.. jgn tak vote :D

CuTeMiUt78 berkata...

~sweetfiza~
hah pe dia.. penambahan ahli keluarga.. ??? kih..kih..kih..

CuTeMiUt78 berkata...

~mama danish & sara~
oh.. lemari mama dia tak pecah.. sebab takde lemari kaca.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~miszmama~
heh..heh..heh..heh..

CuTeMiUt78 berkata...

~reen~
hik..hik..hik.. pistol buih sabun yg takde dah sabunnya.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~nurhayati~
hik..hik..hik..hik.. takde plak topi koboi tu.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~nrina~
hik..hik..hik..hik..