N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

3 Ogo 2009

Lagi N3 Raih Undi.. !!

Salam Semua...

Okies la korang sekarang ni dah 3 hari kan kita berada didalam bulan August..
Eemmm bulan August ni adalah bulan yg istimewa utk aku tau..
kenapa istimewa.. nnti la aku story mory kan..
so sekarang dah pun hari ke 3 acara undian utk contest lil Prince tu..
Emmmm aku tgk saingan amat hebat2 belaka..
tak kurang gak.. ngan n3 utk meraih undi dari blog ibu masing2..
memandangkan cara voting yg dinyatakan dari mama aqish tu..
hanya satu undian utk boys dan satu undian utk girl dari satu blog..
makanya aku rasa dgn cara tu la harapan utk menang tipis kot..
memandangkan ramai diantara blogger sama2 nak undi tuk setiap kenalan mereka
dan juga tak kurang gak yg saling nak bertukar undi..
tapi apa kan daya... hanya satu undian yg layak dikira...
so aku berserah je la utk contest kali ni..
makanya ni nak raih simpati dari korang semua..


so korang jgn lupa ya vote budak bam bam Mirul ni

taip kan vote B03 dan hantar ke sini
seperti yg yg diperkatakan.. seandainya kali ni rezeki utk Mirul menang..
setiap pengundi2 Mirul akan terima cenderahati Handmade dari Cutemiut
yg dibuat sendri k.. so klu korang nak hadiah..
Vote B03 utk Mirul dan hantar ke Sini

hadiah tu akan diberitahu kelak.. itupun klu Mirul menang meraih undi terbanyak dan tersenarai utk top 10 dan sekaligus menang..
tapi klu Mirul tak menang.. akan ku pertimbangkan kepada yg telah mengundi Mirul..
Insyallah.. !!
p/s: eemmmm agak2 ngan adanya n3 raih simpati undi ni.. menjadi tak ya.. kita tunggu dan lihat..

10 ulasan:

Yan berkata...

wahai kakakku..
all the best..
nanti yan vote yerk...

moMmY miMiL berkata...

aduh!
ye la babe..
weols dh vote utk Mirul..
last2, baca sistem voting cuma layak utk sekali je..

weols vote utk Aqeel (suziey) skali..
xtau la mama aqish tu trima or tak..

nway, gud luck utk ko!

MaMa aYiN_FaSHa berkata...

again!!! dah vote yer...

Mamamanja berkata...

aik?? x kuor ke komen aku ari tuh???
dah undi dah budak mirul nih

Mama-Danish & Sarah berkata...

dah vote utk mirulll dah....hopefully mirul menang ya..

CuTeMiUt78 berkata...

~yan~
vote jgn tak vote :D

CuTeMiUt78 berkata...

~mommy mimil~
emmm... insyallah terpilh kot.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~mama ayin_fasha~
thank you.. thank you

CuTeMiUt78 berkata...

~mamamanja~
kuor..kuor..

CuTeMiUt78 berkata...

~mama danish & sarah~
mekacih ya.. insyallah