N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

5 Ogo 2009

Award Khas lagi

Salam Semua..
Slamat pagi Rabu..
So camne korang semua.. sihat dan ceria hari ni...??
Aku dah dilanda virus 'M' lagi..
Semalam lagi aku macam malas dlm semua hal..
Malas nak updated n3..
Malas nak blogwalking.. just baca tajuk2 pastu mana yg sempat je aku komen..
Malas nak siapkan sample hanger
Senang citer MALAS semuanya lah..
Payah kan klu sakit MALAS tu ada dlm diri..
Satu benda pun tak menjadi kan...
Okies la korang hari ni sebolehnya aku hindar MALAS tu..
jd n3 hari ni warm up dulu ngan award2 yg aku terima..
sebelum menjadi pekasam...
makanya aku publishkan dulu
1st award aku terima dari NZA
award ni aku terima sebab aku as a followers dia.. makanya dpt la award ni..
ni kira new member blog la ni.. apapun thanks ya Nza sebab beri award ni
so nice...
***************************************
2nd Award dari mamamanja



kerana aku menyertai contest kisah dan lagu tu..

award ni juga disertakan sekali as a friend..
I'm so lucky to.. you also my friend.. hik..hik..hik..
thank MM. Seronok kawan ngan MM ni..
sok..sok.. klu buat contest lagi.. insyallah aku join k..
sebab yg pasti walau pun aku kalah.. aku dpt award gak..
(klu la award2 ni betul2 kan.. aku rasa kena beli lemari besor tau.. nak simpan award2 tu.. )

so tu je la award2 aku tuk hari ni..
eemm hari ni dah hari ke 5 utk sesi pengundian tu..
ada lagi 2 hari utk tarikh tutup undi...
adakah Mirul punyai harapan utk menang..
Kita tunggu dan lihat.. nnti.
pada sesapa yg belum mengundi
nyanyi lagu mengundi ni sambil mengundi ya..

" Mari lah mari.. mari mengundi.."
undi la Mirul
dan undi anda dihargai.."

hik..hik..hik..hik.. okies la korang.. ddddaaaaaa....!!!!




14 ulasan:

J@J@ / Bini The Rock berkata...

Kau mmg patut terima Award...sbb kau mmg rajin masuk Contest mana2 pon. Aku pon suke kawan mcm ko rina... rajin betolll!

**eh, mlm td aku g cari gula kat Tmn Mutiara ....pon dah yilekkkk laaa... ade 1 kedai belah dlm tu ..dia jual 1 kg = 1 family.

harap2 cukoplah wat kenduri nnt!

JIVEBUMZ berkata...

tahniah kak!! dapat award lagik
kak kite tak de sore la kak..huhuhu

Nurhayati berkata...

seronoknya..dapat byk award.. =)

sweetfiza berkata...

wah ...bnyk dapat award...
siap ada selit suh undi lg tu ...hehehe

~~ciklinn~~ berkata...

wahh byknyer awardd ...gud luck utk mirull yerk.. eh kontes tu leh undi 2 kali dak yerk?

reen berkata...

tahniah kak..
skurang2ny kgigihanmu join cntest bbaloi gak wlupn x bjaya...:)

Mama-Danish & Sarah berkata...

tetiba tingat kat award yg cute miut kasi blm di gam lagi...huhuhu..

nak kena gi kedai beli gam gajah dulu ni...

CuTeMiUt78 berkata...

~j@j@ bini the rock~
emmmm ya ke.,. ada lagi blogger yg lebih tegar dari aku tau.. hik..hik..hik..

eemmm kat tmpt aku pun sama je..

CuTeMiUt78 berkata...

~jivebumz~
hik..hik..hik.. lor ya ke

CuTeMiUt78 berkata...

~nurhayati~
hik..hik..hik..hik

CuTeMiUt78 berkata...

~sweetfiza~
hik...hik..hik..hik.. bab undi tu.. sudah semestinya.. selagi sesi undian berjalan kan

CuTeMiUt78 berkata...

~ciklinn~
hik..hik..hik.. blh undi sekali je :D

CuTeMiUt78 berkata...

~reen~
yup..harus gitu..

CuTeMiUt78 berkata...

~mama danish & sara~
harus digam gitu.. :D