N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

20 Ogo 2009

Penawar H1N1 !!

Salam Semua..
Tadi ni aku terbaca kat shout box aku tu..
ada pesanan dari Kak Miela77
berkenan penawar utk H1N1 tu..
eemmmm ni aku copy n pastekan n3 dari blog kak miela77
korang blh baca kat sini atau pun gi ke blog kak miela ni


UK Anti-Virus Formula Bio-Herbal - Sesuai Utk Mencegah H1N1
Semalam, daku ada cite dgn uols ttg Antidot H1N1 yang diformulasikan oleh Dr. Wan Mahani Zainal Abidin (Ex Research Development Petronas PRSS dan kini menjadi Penyelidik Chemicals Serologist serta Senior Business Advisor Dunita Corporate World.
Daku kebetulan mengenali beliau melalui adik ku Angah yang bekerja di Hillcity Hotel. Tengah sembang2 Angah mengadu mengenai anaknya yang sering batuk dan Baby Qis yang dah 2 minggu selsema, batuk x hilang2. Demam pun on dan off..
Beliau ada bagi daku try Bio-Herbal Anti-Virus nie yang telah diujikaji selama 27 tahun merangkumi lebih 5 ribu pesakit (Clinical Try).. Senang je..sapu di hidung tuk membantu melegakan pernafasan, titik 2-3 titis ke dalam secawan air suam/mana2 air dan minum 2 kali sehari atau bila perlu untuk menambahkan oksigen dalam badan secara tidak langsung membantu pernafasan. Daku try letak kat hidung Baby Qis. Alhamdulillah, Baby Qis tak meragam dah..leh tido...syukur daku ditemukan dengan Dr. Mahani...dan beliau menyarankan agar Rakyat Malaysia Satu Malaysia mempraktikkan penggunaannya agar terhindar dari wabak yang melanda dunia sekarang. Insyaallah. Memandangkan ia berkesan pada daku, keluarga dan rakan2, meh la kita try. Beliau bagi spesial prize kat daku...kalau jual yang kecik botol hijau 5ml tu, just RM20 termasuk pos dan yang 100ml tu RM150 termasuk pos. Daku suggest uols beli lebih dari 10 botol..janjila dengan kengkawan opis ke, umah ke, jiran2 ke...sebab keberkesanannya telah terbukti pada kami.
Insyaallah dengan izin Allah S.W.T, kita terhindar dari H1N1 nie...tapi mesti ingat, vaksin hanya diedarkan di Hospital2 Kerajaan dan Swasta sahaja dan terhad untuk pesakit yang confirm mengalami gejala H1N1 ni serta Frontliner je. So kita nie terpaksa cari inisiatif lain.
Bisnes Kad..sori kualiti gambar x berapa baik...

Botol Kecil (RM20 termasuk pos)
Botol besar 100ml (RM150 termasuk pos)
Berikut adalah kandungan UK Anti-Virus Formula Bio-Herbal
(Lab Testing No: QD2363-1 - Dijamin Suci)
- Abstract Herbal, Bio Antivirus Catalysis, Multi-Oil Abstract and Synthesis, Seagrass-Citranella
UK Anti-Virus Formula Bio-Herbal ini dirumuskan pada tahun 1988 dengan proses "r-DNA (Recombinant DeoxyriboNucliec Acid method) & Fused Cell Technique, bahan serai wangi (Natural Peptide) diusahakan oleh Serologist : DUNITA Corporate World
Rumusan Monoclonal antibodies dengan Interferon (a-b-g), Anti-Virus & Anti-Tumor ini memenuhi keperluan keadaan kecemasan, kecederaan & keadaan apabila telah dihinggap penyakit (wabak) yang serius kerana ini mencegah penyakit dari merebak dan memulihkan penyakit dengan cepat.
Bagaimana ia bertindak?
Ia membantu untuk melegakan dan melapangkan sistem pernafasan untuk memudahkan pernafasan, menghilangkan batuk, sakit tekak, dan untuk menyahkan toksik dalam badan. Ia juga melancarkan perjalanan darah dan juga sistem penghadaman. Ia juga boleh membetul dan mengaturkan sel2 didalam badan bagi menguatkan imunisasi.
Product research and developed in Australia, Germany, Saudi and Malaysia since 1988
Kepada sesiapa yang berminat boleh email daku di Miela.77@gmail.com
5juta berisiko dijangkiti H1N1...ikuti keratan akhbar disini
hah...tu dia panjang lebar kak Miela menerangkan..
syukur alhamdulilah kan.. sekurang2nya kita berusaha utk terhindar dari jangkitan virus ni..
kalau dah ada penawar utk H1N1 ni.. insyallah semua akan beransur pulih kan..
so pada sesapa yg berminat blh hubungi kak miela dia email yg tertera tu..
kita hanya mampu berusaha.. yg menetukannya adalah tuhan yg maha berkuasa..
p/s: ada gak terima email pasal penawar H1N1 ni..
caranya makan buah epal hijau.. minimum 6 biji sehari dan minum orange jus setiap hari.
ataupun perbanyakkan makan bawang putih
ada gak aku dgr minum air bunga lawang (ala bhn cam rempah ratus dlm masakan tu.. )
dan yg penting jaga kebersihan...
yg pasti.. kita berusahakan... terpulang pada individu..




16 ulasan:

alimaz berkata...

salam....semoga kita semua dijauhkan daripada bala ini....amin.....

JIVEBUMZ berkata...

bagus info ni kak kita patut cegah sebelum mengubati yer kak

Dee berkata...

moga info ini membantu kita mengelakkan diri dari diserangi H1N1..

sweetfiza berkata...

semoga semuanya dijauhkan dr penyakit ni ...

miela77 berkata...

Terimakasih kerana tolong k.iela promotekan ye...so far ada gak order dari putrajaya, penang thru email...pada sapa2 yang minat nak cuba..leh try yang botol kecik dulu..insyaallah dengan izinnya..

moMmY miMiL berkata...

thanx 4 sharing d info..

aku pun dpt email pasal mkn epal hijau tuh..

n aku nk tambah jugak, bykkn makan KURMA, MINUM MINUMAN BERSUSU, AIR KELAPA...

miemiey berkata...

sekrng ni umh saya daa ada stok epal..pasni cam nk jual buah2han jawabnya..tapi takpe laa mencegah lebih baik dari mengubati..thank for info..ubt tu pakai kl selsema je ke..

CuTeMiUt78 berkata...

~alimaz~
insyallah

CuTeMiUt78 berkata...

~jivebumz~
yup...betul..betul..betul..

CuTeMiUt78 berkata...

~dee~
insyallah.. harap2 gitu la kan

CuTeMiUt78 berkata...

~sweetfiza~
insyallah

CuTeMiUt78 berkata...

~miela77~
sekadar memanjangkan apa yg perlu kak.. insyallah

CuTeMiUt78 berkata...

~mommy mimil~
ha'ah.. betul..betul..

CuTeMiUt78 berkata...

~mimiey~
takpe la jd cam gerai jual apple.. eemmm pasal ubat tu.. nak ketahui lebih lanjut blh bertanyakan pada miela kat email yg tertera tu

Mamamanja berkata...

sharing is caring :)

CuTeMiUt78 berkata...

~mamamanja~
yup..betul..betul.. :D