N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

14 Ogo 2009

Yea..Yea.. Wikend dah !!

Salam Semua..
Tgh sibuk2 aku buat n3 tadi..
skali tgk jam.. walllaa wweeiii udah ptg rupanya..
hik...hik..hik..tak sabo ni nak blk..
sok adalah minggu aku bercoti2..
(eemmmm baru keja sehari dah coti lagi kan..)
so dikesempatan ni.. just nak cakap

Days - Weekend Myspace Comments
hik..hik..hik.. selamat bersantai2 ya korang..
apa planning wikend korang..
aku kan.. klu takde aral melintang.. insyallah akan blk ke JB..
so ada sesapa blogger JB yg ingin berjumpa..
oopssss... kena buat temujanji dulu ya..
maklum la sekarang ni musim wabak H1N1 tu kan..
makanya takut gak nak keluar rumah..
so pada sesapa yg nak jumpa aku di JB
(oppss udah perasan glamer jap k.. )
blh contact aku di no ni 012- GICHJID
hik..hik..hik.. cari la sendiri no nya k...
spa yg berjaya tu.. blh la contact aku..

7 ulasan:

[-suziey-] berkata...

haha..sabo je la..ni contest ke rina..teka no tepon ko..ekekek;D..hepi wekend:)

miemiey berkata...

wah!suka hati tul nk alik kg tu...hehehe..jln elok2 ye...jadi pemandu berhemah...

ummuabdullahsyaakir berkata...

selamat berhujg minggu n selmt melayan karenah mirul,ye kak..

CuTeMiUt78 berkata...

~suziey~
klu ko terror.. cuba la ko teka.. kot la aku bermurah hati nak bagi ko hadiah.. heh..heh..heh

CuTeMiUt78 berkata...

~miemiey~
hik..hik..hik..hik.. spa yg tak suka blk jumpa mak ayah kan.. bukan selalu dpt blk pun.. sebulan sekali je

CuTeMiUt78 berkata...

~ummuabdullahsyakir~
alhamdulilah..semuanya ok

Mamamanja berkata...

xtvt vkend mgu lepas bz ngan kenduri kawin