N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

15 Ogo 2009

Siaran Langsung Dari JB

Salam Semua..

Aku bersiaran langsung dari JB..
Aku smpi umah mak aku dlm kul 4 ptg tadi..
Pagi td cik abg aku kena keja la plak..
Sebab tu kami lambat bertolak dari umah..
hik..hik..hik..okies dah alang2 aku berada di JB ni..
Anyone nak jumpa or gather2 ??
hah..hah..hah.. perasan glamer okies..
Emmm tadi kan.. aku sempat gak la jumpa ngan Yan..
Kebetulan yan nak beri hadiah top komentar utk aku..
sebab aku kan memenangi carta teratas utk pengemon paling top kat blog dia..
hik..hik..hik..
mekacih ya yan.. nanti akak uploadkan gambo hadiah ko tu..
sekarang ni budak Mirul tu... takde kat umah..
cam biasa la.. dia klu blk JB..
memang duk melekat ngan atuk dan opah dia..
la ni dia g ikut atuk ngan opah dia g pasar borong kat Pandan tu..
skeee aarr bodek atuk ngan opah tu..
okies la korang.. aku nak g mandi aaarr..
nanti ada masa aku story mory lagi k... :D



jom buat duit raya



17 ulasan:

MiszMama@Haslinda berkata...

same ar dengan jemmy. kalau balik kampung tak berenggang dengan tokki die. Last2 abis duit org tua tu belikan die jajan. Dah sayng cucu, duit abis pun tak kisah.hehe

ummuabdullahsyaakir berkata...

manja dgn atuk n opah..eem mmg mcm tu klu dh syg cucu..snggup buat apa saja utk cucu.

ummuabdullahsyaakir berkata...

alahai,klu saya kat johr blh ber 'gather'2 dgn akk.

Sblm saya dudk kat Tmn pulai perdana,family saya dudk kat Tmn Suria..selalu je borng barg kat pandan

nza berkata...

salam..akak pn skrg brsiaran dr JB...ptg ni dh blk laa...

Gieyana berkata...

ishhh..bila la kita nk smpai kt JB nie..kaki nie x pernah2 pon jejak kt sinun ha..:)

^^ cute..aku x tau knp nk loading blog ko slow bangat!huhu

que_zul berkata...

masa aii pergi tesco plentong siang td, aii nampak sebijik muka budak tu mcm anak u...i nak ambik gambo budak cute tu but atok dan nenek dia ada..aii sogan la....

miemiey berkata...

atuk dan nenek suka lah tu dpyt layan cucu kesayangan ni...ank2 saya pun rapt dgn nenek n atuk..suka ronda2 motor ngn atuk...

CuTeMiUt78 berkata...

~miszmama@haslinda~
heh..heh..heh.. memang pun.. sama je ngan mirul.. habis dia pau atuk ngan opah dia.. belikan macam2..

CuTeMiUt78 berkata...

~ummuabdullahsyakir~
oh... eemmm tu la kan.. hik..hik..hik.. insyallah satu hari mesti kita ketemu..

CuTeMiUt78 berkata...

~nza~
la ya ke kak.. klu tau...blh gather2 kan

CuTeMiUt78 berkata...

~gieyana~
buat la planning turun JB plak..

eemmm ya ke.. aku rasa sejak aku tukar header ngan letak widget iphone tu kot yg menyebabkan jd slow giler bila nak buka.. eemmm takpe.. nanti aku cuba adjust kan.. utk ko senang masuk blog aku k

CuTeMiUt78 berkata...

~que_zul~
ooppsss... jgn2 betul Mirul kot.. sebab Mirul pun g Tesco ngan atuk n opah dia semalam..

CuTeMiUt78 berkata...

~miemiey~
ha'ah.. memang pun..

atty's berkata...

dapat diah apa le tuh.

CuTeMiUt78 berkata...

~kty~
hik..hik..hik.. nantikan di n3 berikut..

Mamamanja berkata...

ko bersiaran dr JB,
daku ari tu bersiaran dari Perak :)

CuTeMiUt78 berkata...

~mamamanja~
heh..heh..heh.. kita bersiaran di utara dan selatan