N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

7 Ogo 2009

N3 Khas Meraih Undi !!!!

Salam Semua..
N3 ni aku dah ketuk ngan paku.. makanya akan bergantungan kat sini smpi la tamat tarikhnya


Okies ni n3 utk meraih undi tuk Mirul dlm contest My Cute Lil Prince tu..
Maka dgn ini aku mohon kerjasama korang..
Jom la undi Mirul
Korang taip vote B03


dan hantar undian korang kat sini

klu korang nak tau lebih lanjut.. ni aku copy n pastekan dari blog mama Aqis

Salam semua....mesti semua tertunggu2 biler entry Vote akan dilancarkan.....sowy lambat sebab mama bz sikit lah tapi berusaha jugak nak publishkan entry ni... ni semua peserta untuk MY CUTE LIL PRINCE & PRINCESS.......
  • Cara nak vote senang jer...ikuti langkah2 berikut :
  • Taip "VOTE B01 (untuk Boy) @ VOTE G01 (untuk Girl)" dan hantar ke entry ni....cuma vote di entry ni je yang akan dikira.....
  • Setiap blogger hanya boleh mengundi sekali sajok k....pengundi berhantu yang tak de blog tak akan dikira....

Undi akan di kira start dari 01hb July 2009 - 07hb July 2009(dipanjangkan ok???)

rasanya tarikh vote tu bermula 1hb August smpi 7hb August kot.. betul tak mama aqish
p/s bagi mana2 peserta yang dah lama hantar entry tapi tak publish...habaq mai nanti mama check balik k...

so pada korang cepat2 vote utk Mirul k

Jgn lupa taip vote B03 dan hantar kan ke sini

p/s: undian korang amat la aku hargai..



31 ulasan:

zino berkata...

amirul masuk contest di sana sini hehe

eRiNsZ berkata...

okeh, erin compem vote mirul cumil itew..
jgan lupa vote eisya eak,... lebiu

Mrs LVoe berkata...

rajin rina masuk contest

ibu_umairah berkata...

good luck yeeee

Nurhayati berkata...

dah vote!!!
gud luck Mirul =)

mummy_ayu berkata...

ayu dah vote for mirul yang montel..vote back for iris ek..? TQ!

atty's berkata...

kty udah vote ..gudluck mirul

J@J@ / Bini The Rock berkata...

Aku dah vote mirul....

good luck mirul & rina.

atie berkata...

Rina, kaktie dah vote tuk dak bambam tu tau....hihi.Moga menang ye...

Mamamanja berkata...

dah vote for mirul
gud luck

[-suziey-] berkata...

ok akuvote utk ko..ko vote utk aku tau..ekeke:D

reen berkata...

demi prsahabatan kita sis..
relaku vote bjuta2 lemon!!
boleh gitu???..hikhikhik..

reen berkata...

ok dh vote!!
smoga bjaya..jngn lupa banje sy klu mnang nt ye..:D

ummuabdullahsyaakir berkata...

Good luck utk Mirul comel yea ^_^

mama tisya berkata...

dh vote utk mirul..good luck

masviona berkata...

dah vote for mirul dah

Mama-Danish & Sarah berkata...

gud luck utk mirul....dah vote dah..

Dee berkata...

dh vote..

mamamiera berkata...

zai dah undi si mirul t0mey..
insyallah es0k2 zai undi lg..
bleh ke kal0 undi lebih dr 1? zai lupe lak nk bace kat n3 mamaaqish tu..

reen berkata...

bape kali leh vote ni?

r0ha!Za berkata...

okies..dh vote tuk mirul..

JIVEBUMZ berkata...

kak kite dah vote tau! nak adiah :p

mumy berkata...

mumy dh vote for mirul..chaiyok2

moMmY miMiL berkata...

dh vote utk mirul..

gud luck!

MaMa aYiN_FaSHa berkata...

okeh..dah vote yer rina...

Tukang cerita berkata...

hajat ati nak vote mirul...
tp, bleh vote sekali jer...
:(

Dulu, dh vote mirul...
so, kali ni kn vote org lain lak...
sori...

kak ina kl berkata...

salam..akak dah vote...semuga mirul berjaya.

DaliaLiyana berkata...

wah..kecik2 dah masuk contest...baguihhh...

sennag2 tgk link ni k...
http://svr-penggunabijak.blogspot.com/

De' Sal berkata...

dah lama kak sal vote lupe nak bagi tau.moga berjaya ya miyul....

CT berkata...

voted already

Na Shari berkata...

Alhamdulillah...sempat juga undi utk mirul walaupun di saat akhir :)