N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

10 Ogo 2009

Sapa Nak Duit Raya

Salam semua..
Eemmmm ni kan... nak promote skit..
Pada sesapa yg nak buat duit raya.. jom ramai2 klik link2 kat bawah ni..
kot la ada rezeki korang utk menambahkan pendapatan raya ni..
so jom klik link2 kat bawah ni k
aku sekadar memanjangkan dan bantu mana yg boleh..
ni utk pada sesapa yg berminat..
pada sesapa yg tak minat.. tak pe.. tiada paksaan..
just nak kongsi ngan korang..
jom la ramai2 klik kat link2 atas tu ya..


9 ulasan:

zura@iwan berkata...

wahhh dpt duit raya ek...bleh try nih...keke

miela77 berkata...

Salam...makacih join danaraya bwh k.iela n sebagai balasan, k.iela join ur hits-web.com under ko lak..sesama la kite cari duit raya eh...

alimaz berkata...

salam....nak det rayaaaaaaa.

miemiey berkata...

mmmg betul2 dpt ke???nnti pk nk try..hehehe...mana tau dpt byak boleh buat open house tuk member blogger..hahaha...

CuTeMiUt78 berkata...

~zura@iwan~
try la mana tau.. kot2 blh buat duit tambahan utk raya nnti

CuTeMiUt78 berkata...

~miela77~
jom kak

CuTeMiUt78 berkata...

~alimaz~
nak det raya.. kena la join dulu.. baru tau hasilnya..

CuTeMiUt78 berkata...

~miemiey~
belum cuba mana nak tau.. dpt ke tak..

qamar berkata...

Wah menarik..juz nak kongsi satu link buat duit raya jgk..
klik sini