N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

5 Ogo 2009

EEmmmm H1N1 !!!!

Salam Semua...
Tadi ni ada terima satu email..
nak tergelak pun ada rasanya bila tgk keratan kartoon ni..
eemmmm apa korang rasa...
macam2 hal kan sekarang ni...
sekarang ni wabak H1N1 ni semakin menjadi2kan..
pagi tadi aku dgr kat berita radio..
mengatakan wabak H1N1 kat negara kita ni telah meningkat lagi..
dan yg terbaru budak umur berapa tak berapa pasti aku..
adalah mangsa ke 9 yg meninggal kerana wabak ni..
ish.. makin menjadi2kan.. takut gak la sekarang ni..
nak keluar rumah pun berwaspada je rasanya..
ish.. minta dijauhkan la dari penyakit2 berbahaya cam ni..
semoga kita semua dilindungi dari wabak H1N1 ni..
p/s: tetiba je byk plak aku nak update hari ni



20 ulasan:

eis kamil berkata...

risau..risau..mmg risau. ada dgr jugak, bdk umur 3 tahun klu x silap.

sweetfiza berkata...

ye la rasanya bdk 3 thun kot ...
smlm ada tgk kat berita ...
mmg takut gak ler nak g tmpt org2 ramai ni ...

Mama-Danish & Sarah berkata...

berair mata baca lawak karton tu...

kena hati2 la kalau nak jemur bra pasni....sib baek jemur dlm rumah jerk..

J@J@ / Bini The Rock berkata...

kelakarrr la katon tu....berguling2 aku ketawa.

Beb! budak umo 3thn la..kat hos. Melaka....adeyy, camana yg pesakit kat BP ekk...kata ade 3 org kan kena dok spital!!

ish! aku seram jugak ni rina

MiszMama@Haslinda berkata...

mintak di jauhkan dari penyakit ni..nampak cam biase je tapi boleh maut.. sapelah cipta lawak tu..kelako sungguh..

honeylanz berkata...

hahahahah..lawak kan...

Nurhayati berkata...

takutkan H1N1 ni skang. makin teruk.. mintak2 dijauhkan.

tgk pic katon tu lawak la..make sure pasni jgn sidai bra kat luar..nanti ilang haha

♥nrina♥ berkata...

ha'ah..kat melaka ni pun dah ramai dah kene pastu ade lak yg meninggal..menakutkan sungguh..

nak kuar shooping pun dah jadi fobia skrg ni sbb takut anak2 ni terdedah dgn penyakit tu..
dok terperap jelah dlm rumah..

pasal susu tu satu tin 180..beli 3 tin jadi ahli dan dapat harga istimewa..kalau berminat leh hubungi no telpon abang ipar saya sbb dia yg jual..saya tukang promot je 0129164733. Nak tau lebih lanjut leh klik ni http://znrina.fotopages.com/?entry=1653301

kakpah berkata...

memang kita rasa risau. bila anak keluar kita risau. Bila kita keluar, kita risau. Kakpah keluar pakai mask. Biarlah orang nak kata apa pun.

JIVEBUMZ berkata...

risau sangat kak.. benda penyakit nie mmg tak boleh diduga kan.. sama-sama kita doa moga terhindar daripada H1N1 nie yer kak!

CuTeMiUt78 berkata...

~eis kamil~
emmmm betul tu.. risau kan dibuatnya :D

CuTeMiUt78 berkata...

~sweetfiza~
betul..betul..betul..

CuTeMiUt78 berkata...

~mama danish & sara~
hik..hik..hik.. hik.. ada gak yg buat camtu kan

CuTeMiUt78 berkata...

~j@j@ bini the rock~
eemmmm tu la aku pun ada dgr gak.. pagi td dgrnya kat BP ada yg dah meninggal.. budak umur 6 thn

CuTeMiUt78 berkata...

~miszmama @ haslinda~
eemmmm tu la kan.. risau sungguh la..

CuTeMiUt78 berkata...

~honeylanz~
ha'ah kan :D

CuTeMiUt78 berkata...

~nrina~
ha'ah budak umur 3 thn tu kan yg meninggal.. emmm kesian kan..
oh gitu ya.. k nnti kita beritahu kakak ipar.. sebab kakak ipar kita yg duk cari susu tu.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~nurhayati~
ha'ah betul..betul..betul..

CuTeMiUt78 berkata...

~kakpah~
ha'ah kan kak.. takpe.. kita mencegah dan berjaga2 kan kak

CuTeMiUt78 berkata...

~jivebumz~
emmm betul tu..