N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

26 Ogo 2009

Wow!!! Hanya Lukisan..

Salam Semua..

Tadi ni duk la membelek2 email2 aku..
sekali terpandang kat satu email bekenaan deco2 umah ni..
eemmm seronok gak tgk.. cuci2 mata gitu.. hik..hik..hik..
jom tgk camne omputih deco umah diaorg..

wah... dah macam bilik dlm studio la plak kan..
hah.. ni plak bilik macam zaman2 purba gitu...

alahai cutenya... bilik ni..

hik..hik..hik.. ni plak berendam dlm taman... padahal kat dlm bilik air je

hah.. ni pun sweet je kan.. sure tido lena ni

ooopsss... toilet pun blh jd gak..

ruang bersantai2... dah macam pemandangan kat gunung plak kan...

ruang study yg damai... cam real kan lukisan kat dinding tu..

walllaaaa ni katil ala2 cam kena kurung gitu.. siap ada rantai bagai...

emmm ni tak pasti ruang apa.. tapi dinding juga kot..

hik..hik..hik.. ada sessapa yg nak bilik tido ala2 cam padang pasir ni.. ??

heh..heh..heh... ni toilet ke taman bunga...

wah... dapor ala2 zaman batu gak ni..

heh..heh..heh.. ruang keja bepemandangan laut.. sure tak blh nak tensen kan..

ruang makan.. yg ala2 cam bar gitu..
pandai kan diaorg buat lukisan2 tu..
nampak real dan cam bersesuaian ngan tmpt gitu..
so kreatif.. ada sesapa yg nak buat camtu kat umah ???
kot la nak tukar citarasa suasana hari raya kan..
hik..hik..hik..hik.. :D
saja je.. cuci2 mata yg ala2 ngantuk ni hah... layan kan je.. :D


jom buat duit raya... confirm dpt pulangan yg berganda2..


19 ulasan:

pu3 balqis berkata...

gila teruja tengok..
nak satu gak..

mae berkata...

tngh layan ni..smbil tnggu waktu bbuka..slamat bbuka

Real Woman berkata...

mmmg real la!

nza berkata...

wow...trpaku seketika...mmg cntik sgt.

Mrs LVoe berkata...

kalo duit bkepuk mmg sha buat satu deco camnie. rasa truja & cantik!

[-suziey-] berkata...

waaaa giler tantek..yg dlm bilik air tu..smbil mandi smbil tgk kehijauan utan gitu..ekeke:D

ZaEr.. berkata...

Ni kalau zek nak buat sebijik cam gini..kena tggu rumah "besau" dulu...hehehe

Nana berkata...

klw kita dpt bilik cam gini mmg xkuor bilik la jawabnye..hahah

Mama-Danish & Sarah berkata...

kalau dpt salah satu deko ni....tak keluar rumah pun takpe...

CuTeMiUt78 berkata...

~pu3balqis~
ambik la..pilih2.. nak yg mana.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~mae~
layan..jgn tak layan.. slamat berbuka

CuTeMiUt78 berkata...

~real woman~
real kan

CuTeMiUt78 berkata...

~nza~
ha'ah.. cantik..kan

CuTeMiUt78 berkata...

~mrs lvoe~
tul tu sha..

CuTeMiUt78 berkata...

~suziey~
rasa cam fresh gitu kan

CuTeMiUt78 berkata...

~zek~
heh..heh..heh.. harus gitu kan

CuTeMiUt78 berkata...

~nana~
duk terperap kat bilik je

CuTeMiUt78 berkata...

~mama danish & sarah~
heh..heh..heh..heh

miemiey berkata...

berangan je kl nk umh cam gini...