N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

26 Ogo 2009

Tag : About Life Dari Kak Miela77

Salam Semua..

Okies ni mood nak membuat tag plak..
memandangkan macam takde mood sgt sekarang ni..
nak membuat keja2..
eemmmm ngantuk + penat la plak hari ni..
napa ntah.. rasa cam letih sgt hari ni...
eemmm tu yg mood pun cam down skit kot..
okies la jom layan kan tag kali ni..
(sebelum tag ni jd pekasam kat draft kan.. baik aku buat dulu.. )
tag kali ni aku terima dari Miela77
thank kak, sudi tag kita ni..

1. What is the most important things in Ur life?
~ yg penting dalam hidup aku sudah semestinya adalah family tercinta...


2. What is the last thing that U bought with Ur own money?
~ eemmm last thing yg aku beli guna duit sendri.. beli lauk utk berbuka semalam.. :D


3. Where do U wish to get married?
~ eemmm dah kahwin pun.. tak la wish nak kahwin kat mana..kat umah sendri pun dah meriah dah.. :D


4. How old do U think U will be permanently owned by Ur love?
~ eemmm permanently love erk.. eemmm klu tak silap la masa umur aku 20 an gak kot.. dah bercinta cintun ni.. tapi yg betul2 cinta tu.. masa zaman aku kahwin la.. hujung2 20an gitu.. :D


5. R U in love?
~ In love with cik abg lorr.. suami ku yg tercinta...


6. Where was the last restaurant U had dinner?
~ emmmm restaurant ?? setakat ni tak de g mana2 restaurant lagi..


7. Name the latest book that U bought?
~ eemmmm buat masa ni takde beli buku apa lagi..


8. What is Ur name?
~ eemmm name ya.. slalunya org panggil aku rina je.. hanya keluarga terdekat yg panggil aku miza..


9. Do U prefer Ur Father or Mother?????
~ eemmmm better mother.. sebab memang aku rapat ngan mak aku.. :D


10. Name a person that U really wish to met in real life for the 1st time?
~ emm tak de kot... semua dah jumpa dah..


11. Christina or Britney?-
~ eemmm tak mo pilih dua2 blh tak..


12. Do U do Ur own laundry?
~ Tu dah semestinya la.. kan.. klu tak nak jd apa... (walaupun cik mesin yg tlg laundry kan )


13. The most exciting place U want to go?
~ emmm aku nak sgt g Mekah


14. Camera or MP3 or HP?
~ Camera n HP je..


15. Point out 5 things about the person who tagged U?
~ actually kan aku tak kenal kak Miela ni di alam nyata but kenal di alam siber la..
~ Seorang ibu yg gigih okey..
~ Seorang yg kuat berusaha.. i think..
~ Seorang peniaga pekasam secara on9
~ Seorang blogger tegar..
~ Skeee join apa jua contest2 di alam blogging ni.. :D


16. 3 things U say too often?-
~ sayang dia.. Mirul good boy kan.. love ayang


17. Book I've read recently?-
~ book A,B,C Mirul.. sebelum nak tido mesti nak kena baca sambil bercerita ngan dia..


18. 4 songs I could listened to over and over again?
~ eemmmm Dealova (Once) je kot.. yg lain tak la sentiasa dgr..


19. 3 things I learned last year?
~ eemmm start blogging. tu je kot..


20. 8 People to Tag?
emmm... cam malas nak tag org.. ada sesapa yg nak buat.. sila2 la buat.. jgn malu2 okies.. :D

okies tu je la tag kali ni.. harap kak Miela berpuas hati ngan segala jawapannya k..



jom buat duit raya.. pastinya pulangan berganda2...
http://www.danaraya.com/?id=cutemiut78
http://hits-web.com/?ref=579
http://jomrm.com/?ref=277



11 ulasan:

miela77 berkata...

Salam..suka bc the way ur describe about me..hehehe.. wah..tag nie da lama..k.iela da lupa pun..hahaha.. then pasal nak bank in duit pekasam tu, x pela take ur time.. stok ada..tiap2 minggu amik..dekat je skrg.. tegar kah daku???hmmm....!!!

Nurhayati berkata...

wah gigih wat tag...
sama la kita baca buku tuk anak sblom masuk tido.. lama2 kan dah naik hafal semua dlm buku tu..hihi

J@J@ / Bini The Rock berkata...

rajin nyer dia...

seb bek ko hentikan TAG ni kat sini..selamatttt aku. Sbb aku pon tgh kering idea daaaa

xC

nza berkata...

wah..kena tag ye!!!! xpelh...skrg2nya dpt perah minda..hi,hi,hi...

[-suziey-] berkata...

ko mmg rajin la rina jwb tag..sgt bertngjwb menyelesaikan tugas..hehe

CuTeMiUt78 berkata...

~kak miela~
hik..hik..hik.. pasal kak iela tu.. sebab rasanya bila baca kat blog akak.. akak yg camtu kot.. i'm rite?? hik..hik..hik..okies kak

CuTeMiUt78 berkata...

~nurhayati~
ha'ah tu la.. kadangkan klu kita ubah citer skit.. blh plak dia kata.. bukan la.. kan camtu.. camni..

CuTeMiUt78 berkata...

~j@j@ bini the rock~
ko kering idea erk.. pe kata.. ko basahkan idea ko ngan buat tag ni.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~nza~
hik..hik..hik..

CuTeMiUt78 berkata...

~suziey~
heh..heh..heh.. yg bebenornya aku takde idea dah nak update blog.. blh gitu..

reen berkata...

selamat..
td pn baru selesai wt tag yg dh bkurun tu..huhuhu,,jenuh..