N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

10 Ogo 2009

Isnin Yg Mendung

Salam Semua..
Slamat pagi Isnin..
Hari ni hari Isnin yg mendung kat tmpt aku..
Dari kul 4 pagi hujan turun kemain lebat lagi..
Pagi tadi pun cik abg aku kena la g keja naik keta ngan aku..
Ate dah ujan kan.. takkan nak naik motor gak..
So camne ngan aktiviti hujung minggu korang.,
aku cam biasa2 je.. takde apa yg menarik sgt pun.
Cuma umah aku sentiasa dikunjungi org..
sebab apa tau...kan aku ada story mory pasal biras aku yg sakit kena buatan org
dan bila check ngan doc kata ada ketumbuhan tu..
sekarang ni diaorg duk umah aku laki bini..
kiranya kakak ipar aku ada 2 org la kat umah sekarang ni..
jadi disebab kan kerana tu.. makanya aku tak blh la nak jenjalan sgt..
memang planning nak kurang kan skit aktiviti jenjalan ni..
lelebih lagi musim H1N1 yg makin meningkat ni kan..
so.. hujung minggu kami hanya layan para tetamu yg datang melawat lorr..
pastu semalam..just hantar n ambil bakal anak sedara cik abg aku (ala yg tunang kat kelantan hari tu..)kat majlis Konvo dia je..
nak join g konvo dia pun tak dan.. disebabkan ada je tetamu yg datang umah..
so tu je la kot aktiviti aku..
okies la korang.... just nak beritahu je..
nantikan n3 contest aku.. dlm skit masa lagi..
aku dah siap buat utk di autopublish..





6 ulasan:

moMmY miMiL berkata...

sejak H1N1 ni,weols mmg jarang nk kluar umah..
kalu kluar pun, wajib pki face mask or sapu tangan utk tutup idong..
balik je umah trus mandi..
risau la rina..lagi2 laki aku xde ni..kalu anak dara aku tu demam ke, sure risau la..

p/s : aku join contest ko tu lmbt sket ye? tggu cik abg aku tu balik sini..busy giler la beb..x sempat nk hapdet blog..adeh! cian kn aku..huhu..

zura@iwan berkata...

kt penang pun mendung kak....pagi td ujan lebat sgt...hehe..
owhhh biras kena buatan org ek...risau kan mcm2 org bleh buat skrg..

[-suziey-] berkata...

hohoh...ujung minggu aku sgt padat wei..ekekek:D

CuTeMiUt78 berkata...

~mommy mimil~
ha'ah.. betul bagai dikata..
takpe janji ko join k

CuTeMiUt78 berkata...

~zura@iwan~
eemmm tu la kesian kat dia

CuTeMiUt78 berkata...

~suziey~
ko kan busy sokmo..