N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

30 Nov 2009

Hari Minggu Penuh Ngan Jemputan !!

Salam Semua..


Pagi Senin yg biasa2 je...
eemmm cocer pun ala2 suam2 kuku gak..
tak berapa panas.. tak berapa mendung.. redup je..
dan pagi ni semangat nak g keja pun ala2 suam2 kuku gak la..
heh..heh..heh..heh.. senang citer black monday lorr..
so tuk warm up dulu.. hapdet blog lor...
Okies camne ngan aktiviti hari minggu korang.. seronok tak.. ??
aktiviti kami di hari minggu adalah pack menghadiri jemputan2..
Cam yg aku story mory hari Sabtu kan minggu aku keja..
tapi tghari tu.. sempat lagi kami menghadiri 2 jemputan kawin tau..
satu jemputan dari member aku..
dan satu lagi jemputan member cik abg aku..
so hari Sabtu..penuh perut ngan nasi jemputan ajork..

gambo pelamin kat umah jemputan member aku..all in Purple..

dan ni la member aku.. cik Puan Zurina a.k.a Iman Alone.
(ahhhaakks,... nama glames ko.. ingat lagi tak.. )
gambo ni masa dia baru pas nikah.. tak sempat nak tunggu sanding.. ate kan aku keja
masa kat umah member aku ni.. dpt macam2 tau.. ada gelas, ada bunga telur ada, ada kerepek2
pastu sesi kerumah jemputan kedua.. umah member cik abg aku plak..
gambo idak ler aku ambil.. sebab tak masuk umah pengantin pun..
duk salam kaut (becek) ngan mak pengantin di luar umah sajork..

Pastu hari Ahad plak..kami menghadiri jemputan kawin umah member sekerja kami..
kami g naik motor berdua je.. ate dekat kan..
dan budak Mirul kena tinggal..
sebabnya dia tido time kami dah siap2 nak g tu..
sib baik kakak ipar aku ada kat umah..
so dia tolong tgk2kan Mirul.. :D

heh..heh..heh..
ni la muka tuan umah sebelum nak g jemputan..
(hah..hah..hah.. yg bebenornya nak tunjukkan shawl yg aku dpt dari Norida tu.. dan brooch dari Zh-ena..
cantik tak.. cik abg aku skkkee plak aku pakai shawl ni.. cantik katanya..
yg bebenornya tak berapa pandai nak pakai shawl2 gini..
bila dia kata cantik.. harus la berbunga2 hati bini dia kan.. ahhaakkss....
ke saja nak ambil hati bini dia.. )

dan ini plak segala menda yg dpt dari beg goodies pengantin..
so tu je la aktiviti jemputan kami di hari minggu..


p/s: actually ada lagi aktiviti2 kami tu.. nanti sambung next n3 la plak





20 ulasan:

e_ja berkata...

pas2 raya pun ada jemputan kan..huhu..klau mcm kitaorg yg blk kg ni..x dapat ler nk gi jemputan2 tuh..sbb tgh sakan cuti raya..huhu..

zh-ena berkata...

skang ie mmg musim org buat kenduri kawen kan..hujung mggu periuk belanga semua gantung hehehehheee

CuTeMiUt78 berkata...

~e_ja~
ha'ah tu la pasal..

CuTeMiUt78 berkata...

~zh-ena~
walllaa..sila gantung semua periuk belanga ya

eezah berkata...

cuti sekolah musim kenduri kawin je..kadang tu tak tau mana satu nak pegi..

grow2g3th3r berkata...

bestnya p jemputan kawen nie...
memang meriah... leh kumpul bunga telur... hehehehe

nza berkata...

mmg meriah dgn jemputan la rina...

ikiqzana berkata...

syokk nyer g jemputan kawin. dpt mkn nasi minyak lg.

selamat pengantin baru wat pn. zurina

Izza berkata...

asal cuti sklah aje rmai yg kawin..tp skang x sonok g knduri psl ujan lebat..

CuTeMiUt78 berkata...

~eezah~
ha'ah.. betul..betul..

CuTeMiUt78 berkata...

~grow2g3th3r~
heh..heh..heh.. bunga telor dah melambak2 dah kat umah tu

CuTeMiUt78 berkata...

~nza~
ha'ah kan kak

CuTeMiUt78 berkata...

~ikiqzana~
sekarang ni jarang dh org masak nasi minyak.. asyik la ngan nasi jagung je

CuTeMiUt78 berkata...

~izza~
ha'ah memang pun

neezareef berkata...

elok je ko pkai shawl tu..aku pn byk gak jemputan

Ena Qalinsya berkata...

muka ko bujur mmg r kena..cuba muka ko bolat cam aku..ish..ish..ish..menggerunkan huhuhuhu

Nana berkata...

musim2 cuti skolah ni mmg byk la org kawen kan weken je xyah masak dah heheh

CuTeMiUt78 berkata...

~neezareef~
aahhaakkss.. ya ke.. eemmm aku je rasa cam janggal la plak

CuTeMiUt78 berkata...

~ena qalinsya~
yolah tu..

CuTeMiUt78 berkata...

~nana~
yup...betul..betul..