N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

26 Nov 2009

Aktiviti Mirul 2 !!!

Salam Semua...

Okies ni sambungan dari aktivit Mirul semalam..
so pas dah puas main tulis2..
dia duk main mainan dia plak..
meh layankan gambo2 ni...

emmmm korang tgk la..
apa dah jadi tu..
habis dia keluarkan segala mainan dia dari bakul2 tu..
pastu dia plak yg masuk dlm bakul tu...
ish..ish..ish...

pastu bila dah bersepah2
makanya apalagi aku pun jadi tarzan tau kat umah tu..
uiisshh.. geram tau bila
kita suruh kemas.. dia blh cakap..
"ala.. ayul penat la ma.. ma je la kemaskan.."
uiisshhh.. sekarang dah pandai menjawab tau budak Mirul ni..
tak kira.. aku cakap kat dia..
lain kali klu nak main jgn la keluarkan semua dari bakul tu..
klu tak kemas.. ma buang semuanya..
dgn ala2 garang gitu..
dan..dan tu.. bila dia tgk ibu dia dah jd cam singa..
hah.. terkedek2 la dia duk mengemas mainan dia..
heh..heh..heh.. saja acah dia kan.. bagi takut skit..
klu tak.. takmau nya dia duk ngemas..

heh..heh..heh.. tgk je la mainan dia yg melambak2 tu..

ngan muka budak ala2 kena dera...
keh..keh..keh..keh..
Mirul..mirul.. macam2 hal kan...
ada lagi tau aktiviti dia..
nanti2 la aku hapdet ya...
Okies la korang esok kan
Hari Raya AidilAdha..
so dikesempatan ni.. aku nak mengucapkan
SELAMAT HARI RAYA HAJI / AIDIL ADHA
KEPADA SEMUA UMAT ISLAM
YG MEMBACA BLOG AKU NI..
AMPUN DAN MAAF ANDAI ADA SALAH & SILAP..
p/s: esok dah raya dah kan.. duit advance belum masuk ni.. adooi..la camne ni.. duit yg tinggal.. ngam ngam je utk smpi ke akhir bulan.. gaji lambat lagi... uuuuuwwaaaaaa!!!
sungguh tak seronok tau... semua yg dah diplan.. nampak gayanya tak menjadi lor..





12 ulasan:

mamamiera berkata...

klakola budak mirul ni..
rese nak cubit je.. nakal ye..
naseb dgr ckp bile ibu jd singa ye..
kalau miera langsung x jalan.. lg dia suruh adiknye yg tak tau ape tu buat..
hmm samelah kak.igt dpt advance tp dak dpt p0n.. hampeh.. raye x berduitla..

umminabilah berkata...

hikhik...mirul2...sama lah mcm nabilah...suka bersepah2 menan dia...tp bila sruh simpan balik dia smpan balik..emm kta mcm akk gak...xde advance..nsib lah cik abg dh msuk adv kt kita...hahaha

CuTeMiUt78 berkata...

~mamamiera~
emmm tu la pasal.. blh plak dia suruh org lain yg duk kemas kan.. ha'ah.. tak best kan

CuTeMiUt78 berkata...

~umminabilah~
emmm tu la kan.. budak2 ni macam2 ragam..

eezah berkata...

samalah dgn anak kita..dia pulak yg suruh kita kemas balik..geram je!

nza berkata...

gitulh gak farouk nih..kalu suruh kemas ada je ayat2 power dia kluarkn..kekdg geram gak.

Izza berkata...

muahaha..mirul nih..pndai m'jawab yerk..

zh-ena berkata...

abis satu umah bersepah ngan toys kan..

CuTeMiUt78 berkata...

~eezah~
budak3 gitu la kan

CuTeMiUt78 berkata...

~kak nza~
ayat power ya... ahhaakkkss

CuTeMiUt78 berkata...

~izza~
memang terror klu bab menjawab2 ni

CuTeMiUt78 berkata...

~zh-ena~
tu la pasal..