N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

26 Nov 2009

Contest : "Im Yours"

Salam Semua...

N3 contest lagi
Ni kira contest yg ke 3 tuk bulan November yg aku join..
heh..heh..heh..heh..
klu sebelum2 ni contest berkenaan ngan Mirul kan, kali ni bagi chan plak kat ibu ngan ayah dia nak join contest k..
saja suka2 memeriahkan contest.. menang ke kalah adat la kan..


CONTEST - "Im Yours"

contest anjuran Lyafrina

Contest bersempena :
"Ulang Tahun Perkahwinan Lyafrina Yang Ke-3"
&
" Hari Lahir Suami nya yang Ke-25".

SELAMAT HARI LAHIR TUK SUAMI LYAFRINA DAN JUGA
SELAMAT ULANGTAHUN PERKAHWINAN YG KE-3 TUK KAMU BERDUA..
SEMOGA KEKAL BAHAGIA HINGGA KEAKHIR HAYAT..

okies jom tgk apa syarat2nya

Syarat2nya:
1. Just be my Follower (http://cahayahatiku-lyafrina.blogspot.com/)
& add my link at your sidebar.. - ok dah jd follower dan dah link kan kat cute-miut78link.blogspot.com

2.Haruslah Add Banner diats di sidebar & di Link-kn dgn
http://cahayahatiku-lyafrina.blogspot.com/2009/10/contest-im-yours.html - ok dah add dah

3.Buatkan satu entry bertajuk " Im Yours"

4.Just upload
a) Pic anda+suami (gmbar y paling romantik bg anda/pic kawin pun ok),
b) pic di hari p'kahwinan anda(pic y unik/sempoi/up 2 u)
c)Pic suami anda (Pic b'sahaja, melucukan.dll)
(UP TO U nak pilih kategori a @ b @ c...@ ksemua ktegori.. )

5. Last, ceritakan serba sedikit perihal anda & suami anda/suami anda.. X perlu pnjang2... Just simple2 jer.(cth: pgorbanan suami y xdpt anda lupakan, peristiwa romantik y xdpt dlupakn, k'istimewaan , kali ptama dilamar/mluahkan cinta dll)
~~ape2 sjer y tlintas dhati anda~~

6. Dah siap...just tgalkan link n3 anda di ruangan komen..

7. Tarikh pyertaan diterima

18.10.2009 - 26.11.2009 (4.45ptg)

-HADIAH MISTERI MENANTI ANDA-
( Hadiahnya dah di dalam fikiran...dirancang... Tp SURPRISEeeeeee)
- JURI YANG DIPILIH BUKAN DI KALANGAN BLOGGER, X TLIBAT DGN DUNIA BLOGGER...BARU ADIL KAN...-
KEPADA SEMUA KAWAN2, SAYA MINTAK MAAF SGT2 KALAU T'LALU BYK KKURANGAN...


ok tu dia all syarat dan pesanan penganjur...
utk contest ni.. aku nak join all kategori..
(heh..heh..heh.. ala2 cam tamak la plak kan..)

kategori
a) Pic anda+suami (gmbar y paling romantik bg anda/pic kawin pun ok),

hah.. harus la gambo aku laki bini kan..
nak kata paling romantik.. tak berapa la kot..
tapi ok la kan..

******************************************

kategori
b) pic di hari p'kahwinan anda(pic y unik/sempoi/up 2 u)

hah.. ni gambo2 masa dihari perkahwinan kami 3thn yg lepas..yg aku rasa ala2 sempoi dan unik
(walaupun ala2 kena dera posing gitu..) maklum la.. hanya di hari persandingan je kena buat gaya cam ni semua kan.. tak akan ada ulangan tau...

***********************************

kategori
c)Pic suami anda (Pic b'sahaja, melucukan.dll
)

hah ni plak gambo cik abg aku yg aku kira lucu gak la... ntah napa dia duk tersengih sampai terpejam mata tu, agak nervous kot nak naik pelamin...

okies tu tadi semua gambo2 kan..
la ni nak story mory perihal cik abg aku..
actually perjalanan cinta kami bukan la seindah percintaan org lain..
kira cam ada halangan gak la di kalangan pihak aku..
cuma hanya perbezaan darjat
membuatkan keluarga ku seakan2 menentang..
(dah ala2 cam citer antara dua darjat la plak...)
akan tetapi jodoh kami memang kuat..
makanya cik abg aku sanggup menempuh segala dugaan tu..
dan syukur alhamdulilah.. akhirnya kami disatukan..
dan bahagia hingga la sekarang
syukur ke hadrat illahi..
kebahgiaan kami bertambah erat dengan kehadiran putera sulung kami..
semoga kebahgiaan kami kekal hingga keakhir hayat.. Insyallah

eemmm tu je la kot.. karang panjang2 ada jd cam novel kan...

so harap pihak penganjur berpuas hati..

p/s: n3 yg akan melekat smpi la habis tarikh contest


http://www.danaraya.com/?id=cutemiut78
http://hits-web.com/?ref=579
http://jomrm.com/?ref=277



56 ulasan:

Izza berkata...

join smua kategori..bgus2..mntau menang lagi..gudluck ya

umminabilah berkata...

gud luck kak

zh-ena berkata...

gud luck kak rina :D

Ena Qalinsya berkata...

tingin gak nk masuk tp sjak pendrive kena virus, ilang sume gambo2, ase menyampah tgk contest2 ni huhuhuhuhu

ezzati berkata...

Alamak..x kawen lg..xleh join la ek..hehe

Yan berkata...

errrr darjat cemane tu kak???

[-suziey-] berkata...

good luck rina..ko msti menang pnya..ko slalu bertuah..dpt je hadiah..hehe..
waaaa nikmat btl dpt komen kt komen box..bole tulis memacam..huhu..apekan daya..nk o9 kt umah agk keberatan..ekek:p

CRAZY BEAUTIFUL88 berkata...

good luck rina, akak tabik spring kat rina tau, rajin sesangat

CuTeMiUt78 berkata...

~rohaiza~
hik..hik..hik.. insyallah...

CuTeMiUt78 berkata...

~umminabilah~
insyallah

CuTeMiUt78 berkata...

~zh-ena~
eemmmm insyallah.. mekacih ya

CuTeMiUt78 berkata...

~ena qalinsya~
alahai siannya.. emmmm takpe... ko klu ko nyampah... takmo tgk k

CuTeMiUt78 berkata...

~ezzati~
emmmm tak kot

CuTeMiUt78 berkata...

~yan~
darjat la.. ala2 cam citer p ramle.. ibu mertua ku tu... tak pun cam citer antara dua darjat..

CuTeMiUt78 berkata...

~suziey~
insyallah..belum tau lagi... saja cuba2 kan.. hik..hik..hik.. hah tu la.. lama dah ko tak komen panjang2 kat sini

CuTeMiUt78 berkata...

~kak rose~
hik..hik..hik.. ala kak.. saja memeriahkan contest

mawar_berduri berkata...

Semoga berjaya..... :)

Dee berkata...

good luck lagilah cute..rajin betul ko masuk contest..aku soka..n sokong..

mamamiera berkata...

waaa.. cam best je contest nih..
kal0lah smepat nak join gak..
nway g.luck ye k,rina
*kak, give away insyallah lps raye haji ye.. coz org yg zai tempah tu x moh buat mase zai order awl bln ari tuh.. ok?

ibu_umairah berkata...

semoga berjaya.......

J@J@ / Bini The Rock berkata...

semoga berjaya!

cehh! mentang2 hari ni SPM ber mula..ayat pon 'BERJAYA!'

heheheheh.........

mamarempit berkata...

cam nk join...tp lom ade kekuatan...:P

Mak Su berkata...

alamak,maksu bab contest ada gamba ni mmg lemah tol... almaklumler, ai ni segan-segan kucen... meooww.

good luck for cutemiut ek..moga berjaya juga kali ini :)

chugie berkata...

wah..cantik gambar kawen akak.. hope akak leh menang kali ni.. good luck ye!

nizza-abira berkata...

ghajin akk masuk contest
bagus2x kak... :)
anyway, gud luck ye...

eezah berkata...

rajin awak masuk contest ya..bagus2 seronok bila baca blog ni..

izan ishak berkata...

waaahhh...gud luck k.rina!
k.rina mmg selalu luck bab2 contest nih...

CuTeMiUt78 berkata...

~mawar_berduri~
eemmmm... insyallah dik..

CuTeMiUt78 berkata...

~dee~
saja je dee.. memeriahkan contest.. mekacih diatas sokongan ko

CuTeMiUt78 berkata...

~mamamiera~
meh la join.. oh.. ok takpe.. tak kisah la tu..

CuTeMiUt78 berkata...

~ibu umairah~
insyallah..

CuTeMiUt78 berkata...

~J@j@ bini the rock~
hik..hik..hik..berjaya insyallah..

CuTeMiUt78 berkata...

~mamarempit~
hik..hik..hik.. cari kekuatan nak join

CuTeMiUt78 berkata...

~maksu~
ala.. malu2 kucin la plak ya.. heh..heh..heh..heh

CuTeMiUt78 berkata...

~chugie~
mekacih.. insyallah...

CuTeMiUt78 berkata...

~niza~
insyallah...

CuTeMiUt78 berkata...

~eezah~
hik..hik..hik.. rajin2 masuk sini

CuTeMiUt78 berkata...

~izan~
insyallah.. hik..hik..hik.. mungkin kot

Nida berkata...

Good luck...

Sedihnya baca kisah percintaan tu.. moga kebahagiaan mengiringi kalian sehingga ke akhir hayat.. :)

mama double A berkata...

nak join gakla hehe....

lame nak x tgk blog... diam2 dah 7 bln sya preegy hehehe...

reen berkata...

gigih mnjoin contest la akak..
so sweet...
gud luck..

Mama-Danish & Sarah berkata...

gud luck rina...

TeacherNunu berkata...

nak join laaaaa..sempat lagi tak ni erkk

CuTeMiUt78 berkata...

~nida~
eemmmm.. memang agak sedih la.. tapi alhamdulilah.. semua dah ok

CuTeMiUt78 berkata...

~mama double A~
yolah.. uish.. dah 7 bulan ya

CuTeMiUt78 berkata...

~reen~
hik..hik..hik.. memeriahkan contest2 je... saja suka2

CuTeMiUt78 berkata...

~mama danish & sarah~
insyallah

CuTeMiUt78 berkata...

~teacher nunu~
insyallah.. sempat lagi.. due date 26hb ni

JIVEBUMZ berkata...

kak gud luck!
rindu kat akak lately saya bz tak sempat nak jenguk blog akak huhuhu

Al Quds Travel berkata...

Al Quds Travel Welcome You :-

"FIESTA ALQUDS TRAVEL FAIR"
Date : 10,11,12 December 2009
Time : 10.30 am - 10.00 pm
Venue : Ruang Legar KB Mall K.Bharu
Organizer : Al Quds Travel Sdn Bhd
Tel No : 609-747 9999

Diskaun hebat untuk semua
pakej pelancongan!!!

reena berkata...

phewitt kak... gud luck taw

LYaFRINA berkata...

salam kenal..... 1st tq cz sudi join contest lya... makkk oiiii... rmainyer y mgomen kat cutemiut ni.... smua dh dreview..ok...berehhhh

a) errmmm... pasti pic berduaan bsama suami adlah pic y romantikkk punnyeeeee... Baikk punyaaa

b)aaaa...mmg sempoii jer... esspecially suami cutemiut tu... mmg sempoi laaa..

c) suka tgk pic ni... knp blh ttdo tu?????

~~OK...GUD LUCK YER CUTEMIUT

LYaFRINA berkata...

salam kenal..... 1st tq cz sudi join contest lya... makkk oiiii... rmainyer y mgomen kat cutemiut ni.... smua dh dreview..ok...berehhhh

a) errmmm... pasti pic berduaan bsama suami adlah pic y romantikkk punnyeeeee... Baikk punyaaa

b)aaaa...mmg sempoii jer... esspecially suami cutemiut tu... mmg sempoi laaa..

c) suka tgk pic ni... knp blh ttdo tu?????

~~OK...GUD LUCK YER CUTEMIUT

CuTeMiUt78 berkata...

~jivebumz~
emmm takpe.. senang2 nanti..dtg la menjengah..

CuTeMiUt78 berkata...

~reena~
thanks ya.. wish me luck

CuTeMiUt78 berkata...

~lyafrina~
oh, thanks ya.. dah review.. harap2 menang.. heh..heh..heh..