N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

16 Nov 2009

Mirul & Akulah Kekasih Mu ???

Salam Semua....


Okies.. n3 ni aku nak korang hayati lagu ni..

AXL's - Akulah Kekasih Mu

Itukah dia kekasih yang pernah berjanji
Memberi cinta untukmu sepenuh hati
Ia akan menyesal suatu hari nanti
Apabila ia mengetahui
Kekasihmu ini ingin kembali
Tahukah engkau ia tak sepadan denganmu
Walau beribu bisik pujuknya merayu
Kekasihmu ini terlalu ingin kembali
Sejak ia mengetahui
Kekasihmu itu selalu membuat kau bersedih
( korus )
Oh kekasihmu ini akan merasa gembira
Andai dapat bersama untuk selama-lama
Hanya untuk menyayangimu
Hanya untuk bercinta lagi
Andai engkau berduka

Aku yang pertama di sisi

Andai engkau bahagia

Akukan terus berdoa

Semoga suatu masa
Pintu hatimukan terbuka
Dan kita akan kembali
Bercinta lagi
Aku akan kembali
Walau jalan berliku
Kernaku kekasihmu
Hingga ke akhir hayat


eemmmm.... nak tau apa citer disebalik lagu ni..
eemmmm satu hari kan..
masa tu aku blk keja... tak ingat la bila..
tapi seiingat aku la memang blk keja...
ambil Mirul cam biasa kat umah pengasuh dia...
dlm keta tu kan.. blh la dia nyanyi satu lagu..
yg aku sendiri pun tak pasti lagu apa tau masa tu..
yg aku dgr.. ANDAI.. ENGKAU...AKU KAN..
eemmmm tu je ayat yg dia duk ulang2...
siap ada nada eeemmmm..eemmmmm gitu...
aku pun tanya aaarr... Mirul nyanyi lagu apa tu..
lagu andai dia kata...hik..hik..hik..hik..
aku pun tak tanya la lagu andai tu.. lagu apa...
so habis la bab tu..
terus aku tak hingat dah...
skali kan korang.. mlam tadi.. masa nak tidokan dia..
ayah dia dgr la radio..
masa tu.. dia dah nak pejam2 gak la..
skali keluar la lagu ni kat radio tu..
blh Mirul pun duk ikut nyanyi...
tapi tu la senikata yg jelas aku dgr..
hah.. yg aku highlight kan ijao tu
yg lain2 tu.. eemmmm..emmmm... emmmm je...
ooooohhhh....baru aku tau.. rupanya..
selama ni yg dia duk nyanyi beriya2 tu.. lagu ni rupanya..
waaallllaaa.... aku ngan cik abg aku punya la gelak...
tak heennnggaattt punya...
tak sangka plak.. selama ni lagu yg ANDAI.. ENGKAU... AKU..
tu lagu ni rupanya...so lawak betul la dak mirul ni tau...
ni mesti kes selalu sgt berkaraoke ngan anak2 pengasuh tu..


heh...heh..heh... muka budak lawak... kecik2 dah pandai erk...

tu la story mory pasal lirik lagu tu..



24 ulasan:

ZIANA ♥ FARREL berkata...

hahaha...comelnye mirul ni kak!!
kecik2 dh pandai nyanyi lagu tangkap leleh...

Izza berkata...

mirul..siapa kekasihmu?..waa..udah pndai nyanyi lagu ni ya..hik..hik..hik

umminabilah berkata...

alah tomeinyer mirul...jiwang ekk...

Alimaz-Kembara Terasing berkata...

haaaa mirul dah ada buah hati yer.....ekekekekk

J@J@ / Bini The Rock berkata...

mesti dia selalu nyanyikan lagu ni kat gegel kat rumah pengasuh tu kottt???
ko bebaik skodeng dr skrg...menggatal nnt dia..

xD

neezareef berkata...

mati2 aku igt ex ko nk blk ngn ko..heheheh

Mawar_berduri berkata...

klakar la Mirul nih.....cute je ...misti best klau dapat dengar die nyanyi .... :)

CuTeMiUt78 berkata...

~ziana~
heh..heh..heh.. tu la pasal

CuTeMiUt78 berkata...

~izza~
keh..keh..keh.. mau tau sapa kekasih mirul ya.. hik..hik..hik..hik

CuTeMiUt78 berkata...

~umminabilah~
heh..heh..heh.. tu la pasal

CuTeMiUt78 berkata...

~alimaz~
wakakakaka....

CuTeMiUt78 berkata...

~j@j@ bini the rock~
heh..heh..heh.. gegel kat umah pengasuh tu.. hanya la pengasuh tu je.. yg lain lelaki..

CuTeMiUt78 berkata...

~neezareef~
waalllaa..... keh..keh..keh..keh.. tidak sama skali

CuTeMiUt78 berkata...

~mawar_berduri~
keh..keh..keh.. akak pun lupa nak rakam video time dia nyanyi tu

♥ QaseH ♥ berkata...

hehehehe

pdai nyer mirul ni kak,,,

lawak tol la...

kecik2 da pdai yer kak,,,,

Sitisifir10 berkata...

Hihi..Usamah dulu pernah nyanyi "AKU MEMANG PENCITA WATA" :P

Mrs. Adz berkata...

suka lagu tu..pandai mirul ber rock kapak ye..hahaaa

reen berkata...

hahaha..ingtkn akak tkonang2 kekasih lama...hua3..

wah3..kicik2 sudah pandai ye mirul..

CuTeMiUt78 berkata...

~qaseh~
ha'ah.. tu la pasal

CuTeMiUt78 berkata...

~sitisifir~
budak2 sekarang ni bijak2 kan

CuTeMiUt78 berkata...

~mrs. adz~
ha'ah.. tu la.. tak sangka la plak

CuTeMiUt78 berkata...

~reen~
hik..hik..hik.. yolah tu..takde maknanya nak mengenangkan kekasih lama..

atty's berkata...

sapa lah kekasih hati mirul tuh..

CuTeMiUt78 berkata...

~kty~
heh..heh..heh..ontah la... tak tau plak