N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

9 Nov 2009

Tiger Wood Junior ???

Salam Semua...

Heh...heh..heh..heh.. sambung lagi..
dah kenyang kan.. sebelum mata jd mengantuk plak
ni nak story mory di JB coti wikend yg lepas...

Kami blk JB hari Jumaat pas cik abg aku blk solat Jumaat..
blk awal pun bukan umah mak aku ada org pun..
masing2 keja kan... adik aku je la yg ada.. tu pun pas dia blk sekolah la..
disebabkan kami blk Jumaat... makanya ala2 nak surprise kan mak ayah aku lor...
selalu nya klu kami blk JB memang aku beritahu nak blk..
tapi kali ni tak beritahu pun nak blk.. main blk je ni..
cuma adik aku je la aku beritahu kat dia.. nak blk...
kami smpi dekat2 kul 4 ptg gak la...
duk lepak2.. rileks2... santai2....
budak bulat Mirul tu.. memang skeee la kan...
sebab pak usu dia ada melayan dia....
dlm kul 6 ptg tu... mak ayah aku blk keja....
terperanjat aaar bila tgk ada cucu kesayangan dia kat umah
heh...heh..heh... kira menjadi la plan kami nak buat suprise la konon...
kami tak plan nak kemana2 pun.. dh hujan je kan..
nak keluar pun mls.. so lepak2 je kat umah smpi mlm...
mlm pun planning nak keluar tak menjadi...
sebab cik abg aku malas nak keluar katanya..
(ate belum gaji kan.. cam tak syyiioookkk gitu klu nak berjalan..)
planning aku, kot la klu cik abg aku nak keluar.. blh gak aku roger2 blogger2 Jb
yg aku tau aaarr... tapi dah dia tak nak keluar kan.. so duk layan tv je la..


Sabtu plak.. kami still dlm mood "MALAS" nak jenjalan..
yg seronok... budak Mirul tu je la..
dah dia suruhnya atuk dia bawa berjalan..
Atuk dia yg sayangkan cucu pun bawa la jalan2..
dari Giant ke Tesco pastu g la ke taman permainan..
tak habis kat situ.. g plak ikut ke pasar..
pastu g ikut atuk ngan opahnya g jemputan kawin plak..
sakan aarr dia jalan2...
sebelum dia g jalan2 tu kan..
blh plak dia ajak atuk dia main Golf
tapi sebutan Mirul " GOSH"
meh layan gambo plak..

saya la bakal pengganti Tiger Wood M'sia..

amacam ada gaya cam Tiger Wood Junior tak..

well... lihat la dunia... bakal peneraju sukan "GOSH" oppsss.. "GOLF"

keh..keh..keh..keh...


p/s: nanti aku uploadkan video dia main golf ni k


tambah2 pendapatan
http://www.danaraya.com/?id=cutemiut78
http://hits-web.com/?ref=579
http://jomrm.com/?ref=277


16 ulasan:

[-suziey-] berkata...

fuyyyyooo..mmg ade gaya dh tu..nk jadi harimau kayu..erkk

MRS. K berkata...

wah..wah...
style mau ada beb

zura@iwan berkata...

wahhh...ada gaya ye mirul nih..hehe

mama tisya berkata...

caiyok..caiyok tiger wood junior ni...leh la blikn mirul set mainan golf tu sure die suka

reen berkata...

hahaha..harimau kayu..
ada gaya ni..
tp perut tu bg kicik skit la dik..hik3

Nurhayati berkata...

wah Mirul nak ganti tiger woods ni, sila lah bawak dia gi driving range.. nanti terror, nanti ibunye leh tumpang kaya sama hehe

umminabilah berkata...

WAA MIRUL...KECIK2 DH MAIN GOLF YEK..MANE THU KOT LEH GNTI TIGER WOOD BTUL2...

CuTeMiUt78 berkata...

~suziey~
heh..heh..heh.. harimau kayu yo...

CuTeMiUt78 berkata...

~mrs. K~
yelah.. style mesti penting kan

CuTeMiUt78 berkata...

~zura@iwan~
gaya mesti penting kan

CuTeMiUt78 berkata...

~mama tisya~
eeemmmm dah beli set mainan dah.. tapi tak diendahkannya.. nak gak.. yg betul2 punya

CuTeMiUt78 berkata...

~reen~
walla perut tu aset maaaa

CuTeMiUt78 berkata...

~nurhayati~
walllaaa... tak termampu rasanya nak g

CuTeMiUt78 berkata...

~umminabilah~
insyallah

r0ha!Za berkata...

pndainyer main gosh.opss!golf..hehe
ade bakat tuh

CuTeMiUt78 berkata...

~rohaiza~
hah..hah..hah.. yolah tu