N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

9 Nov 2009

Tetiba Blank jap... !!!

Salam Semua....
Actually kan.. aku nak sambung story mory pasal blk JB tu..
tapi ntah napa tetiba idea nak mengarang tu.. hilang la plak...
eemmm agak blur2 gitu... napa ntah.. mood nak mengarang tu...
jd cam tak berapa nak semangat utk mengarang...
mungkin kah kerana hujan diluar tu.... makanya mood aku pun sejuk..
atau pun mungkin kerana gambo2 dlm hp cik abg aku tu.. lost semuanya..
jadi mood aku pun cam hilang...
emmmm pelbagai kemungkinan kan...


Utk up kan semangat yg hilang tu.. jom kita makan dulu..
menu aku tuk lunch hari ni...
tekak aku duk teringin nak makan...
(oh bukan mengidam ya... saja tak tau nak mkn apa dah.. )
*
*
*
*
KFC Zinger Burger

KFC Cheezy Wedges
(aku dah mkn separuh masa dlm keta.. heh..heh..heh...)

heh..heh..heh..heh.. disebabkan tadi lunch aku keluar sendri...
ate cik abg aku lunch lambat.. sebabnya ada kontena nak keluar..
kena urus kan dulu..
makanya gagah2 la aku meredah hujan bagai...
memenuhi citarasa tekak aku ni
heh..heh..heh..heh...

Aku beli yg set je dan tapau blk ofc...
malas aaarrr nak duk p mkn sana...
dah aku sorang kan... cam tak best je duk mkn sorang2 ni tau...
so jemput mkn semua....
Alhamdulilah.....
p/s: okies baru blh nak mengarang bagai... chheessss... dah kenyang ni.. blh ke nak mengarang... sejuk2 tido best wwwooooooo


tambah2 pendapatan korang






24 ulasan:

♥ QaseH ♥ berkata...

cek abg akk keja plbhan ker???

tanjung pelepas???

zh-ena berkata...

rasanya dah lama ena tak mkn kfc nie..terliur plak tgk kentang tu

JMR berkata...

pergh...time2 ujan gni la ternmpk kelazatan kfc nih..biasa tak rasa nak pon..kn g beli jap nih...chow~

honeylanz berkata...

lama x mkn kfc. suka ayam original..

J@J@ / Bini The Rock berkata...

Kepsi mana ko pegi tu nokk??

CuTeMiUt78 berkata...

~qaseh~
uish.. idak le.. cik abg akak ni keja bhgn ekport.. angkat2 barang masuk kontena...

CuTeMiUt78 berkata...

~zh-ena~
wallaaa.. adakah gambo tu.. bakal mempengaruhi ko dik

CuTeMiUt78 berkata...

~JMR~
walllaa... g beli cepat

CuTeMiUt78 berkata...

~honeylanz~
heh..heh..heh.. kita lebih skee spicy

CuTeMiUt78 berkata...

~j@j@ bini the rock~
kepsi yg terdekat ngan tmpt aku.. bp mall aaarrr

umminabilah berkata...

wow bestnyer kfc...huhu

zura@iwan berkata...

ala kak blur plak kak...mkn kfc dulu...br ada idea yer..

[-suziey-] berkata...

aisey rina...terliur la plak..ish kena rembat satu balik ni:p

reen berkata...

adoyai..dia wt orng jeles&kecuq la pulok..
dh lma x mkn kepsi ni...huhuhuhu

Nurhayati berkata...

baru tadi makan kfc.. opis blanje hehe alhamdulillah

CuTeMiUt78 berkata...

~umminabilah~
heh..heh.. sodap kan

CuTeMiUt78 berkata...

~zura@iwan~
heh..heh.. gitu la gayanya

CuTeMiUt78 berkata...

~suziey~
beli jgn tak beli yo

CuTeMiUt78 berkata...

~reen~
kecur aarr.. g beli g

CuTeMiUt78 berkata...

~nurhayati~
heh..heh..heh.. ada org belanja ya

r0ha!Za berkata...

terliur le pulak..sodap nyer

eis berkata...

cheezy wedges sentiasa menjadi idaman. nyum nyum..

CuTeMiUt78 berkata...

~rohaiza~
heh..heh..heh..heh

CuTeMiUt78 berkata...

~eis~
ha'ah kan