N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

11 Nov 2009

Bangunan Apa tu.. ??

Salam Semua...


Tadi duk check2 la email kan..
pastu dpt la satu email ni..
berkenaan ngan satu tmpt yg aku rasa cam unik gak la...
dan semestinya tmpt tu.. bukan la di Malaysia ni..
cuba korang tgk gambo2 ni..
pada pemikiran korang... apakah nama yg sesuai tuk tmpt ni..




hah... unik kan..
utk pengetahuan korang..
tu adalah sebuah office tau..
office apa dan dimana.. tak pasti plak aku..
yg pastinya kreatif kan arkiteknya...
buat office bentuk camtu..
(tapi aku tgk cam sempit je...)
pastu duk berdekatan ngan hutan...
konon cam ala2 nature gitu...
agak la kan.. klu kat Malaysia ni ada buat camtu..
ada tak yg nak g keja....

14 ulasan:

Alimaz-Kembara Terasing berkata...

salam...kalau saya tak nak eh..,.keja dengan beruk dan kera di hutan.....eeee gerun...

ikiqzana berkata...

aku rasa bagus gak la rina.. sekali skala.. wat keja kt dlm hutan.. rasa tenang dn nyaman.

zura@iwan berkata...

unik2....bangunan apakah itu....depa buat kajian kt citu kut...tu ada opis cm tu dlm utan...

zh-ena berkata...

nak nak nak keja kat situ..nature gitu tapi kan kol 6 jea ena dh cabut..karang tak pasal2 nampak hantu heheheheheh

eya berkata...

tgh2 wat kije..tetibe nmpk b*b* utan lalu..abeh sume kene sondol lak..pehtu kuo plak tarzann..adoi mcm2 pesen bgnn la omputeh ni

r0ha!Za berkata...

kreatif sngguh la..kekunun nk bg ketenangan la tu..

CuTeMiUt78 berkata...

~alimaz~
emmm tu la..takut gak kan

CuTeMiUt78 berkata...

~ikiqzana~
heh..heh..heh.. agak2 boring.. tgk je pokok2 tu kan zana

CuTeMiUt78 berkata...

~zura@iwan~
emmmm tak tau la.. mungkin kot...

CuTeMiUt78 berkata...

~zh-ena~
heh..heh..heh..heh..

CuTeMiUt78 berkata...

~eya~
wallaaa... sungguh tinggi imaginasi ko ya dik

CuTeMiUt78 berkata...

~rohaiza~
agak la kot

reen berkata...

bila tengok pic yg frst tu..
dh mcm keranda lak..

mcm makmal pun ad..

myb..depa wt opis yg bkaitan ngn mnkaji utan kt situ kot..

klu sesaje wt opis kt situ..dh buang teboat la tu gamakny..hahaha

CuTeMiUt78 berkata...

~reen~
wallaa.. keranda erk... hik..hik..hik..