N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

23 Nov 2009

My Work !!!

Salam Semua...


Minggu ni aku keja.. bukan kat desk aku seperti as usual..
minggu ni aku kena keja kat
Fabric Library..
sebabnya.. ada request hanger from buyer..
so aku kena g selongkar semua2 hanger2 yg ada..
tuk dijadikan sample pada buyer..
bukan skit tau korang..
ada lebih kurang 500 item yg diaorg nak..
peerrgghhh... fening gak pala aku..
nak kena cari 500 item dlm masa 3 hari..
eemm mana yg sempat je la nampaknya..
Fabric library


all hanger2 yg merupakan sample2 kain yg kami buat..

eemmm rak hanger2

meja tu la tmpt aku duduk..
dah la bilik ni sunyi...
duk sorang2 kat atas...
tak nampak org lalu lalang...
uiiisshh.... klu tak kerana tugas.. takmo aku duk sorang2 tau...
dan utk menghilangkan boring + sunyi..
aku onn kan radio biar rasa cam tak sunyi sgt..

muka tuan umah..
ala2 konon sibuk ngan hanger2 tu...
heh..heh..heh..
selain buat segala mak nenek report + buat PO
aku pun incharge utk hanger2 sample ni..
itu la keja ku...


tambah2 pendapatan.. korang..




14 ulasan:

umminabilah berkata...

kak...kita pun selalu duk sorang2 kat ofis...kalau sunyi takut gak...nasib baik ada cik radio...hehe..

cHeRyNa PiReS berkata...

mesti seronok keje tgk kain..
tp sha kain berlonggok tak lipat pon malas nak lipat...
takkan mana dapat wat keje anda nieh:)

Nurhayati berkata...

kalau yati mau juling bijik mata tgk kain2 tu huhu

CuTeMiUt78 berkata...

~umminabilah~
office akak selalunya dah mcam bursa kl tu ha.. riuh rendah.. tapi bilik library ni privacy skit..

CuTeMiUt78 berkata...

~cheryna~
seronok ke tak.. dah nama keja kan.. kena tgk gak

CuTeMiUt78 berkata...

~nurhayati~
sib baik tak juling

Izza berkata...

duk sorg2 yeee..jaga2 tau..
muehehe..nk usik akak

sweetfiza berkata...

duk sorang2 ye ...
terserlah keboringan kat muka tu ...
he he he ....

CuTeMiUt78 berkata...

~izza~
yolah tu...

CuTeMiUt78 berkata...

~sweetfiza~
ha'ah kan..

atty's berkata...

kty pun hari2 sorang2..hhuhuh..pagi je jap bos masuk..

honeylanz berkata...

has duk bilik sorang. tp pintu bukak dr pg sampai balik... x leh le dgr suara kengkawang... huhuhu... happy working..kita enjoy ;)

alia berkata...

fabric pun ader pustakaan sendiri....erm...

neezareef berkata...

sempat lg ko eh...