N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

24 Nov 2009

Jam & Menan Mirul !!!

Salam Semua...

Tadi duk godek2 la folder2 yg ada kat pc ni..
(yg bebenornya nak cari drafr report aku.. ntah mana aku letak ntah.. )
pastu jumpa la gambo2 Mirul...
klu tak silap aku kejadian gambo ni masa aku blk JB 2 minggu lepas kot..
eemmm ntah.. lupa ingatan jap..
walaupun gambo ni agak lama skit..
tak kira.. aku tetap nak publishkan kat sini...
story mory kali ni.. berkaitan ngan Mirul dan Jam..

hah see nampak tak kat tangan dia tu..
heh..heh..heh.. ya..ya.. o..o.. je kan..cam la pandai sgt tgk jam tu...padahal eksen je tu..tgk jamnya bukan jam hidup tu.....ish..ish..

dan ni la budak yg skeee buat sepah..tgk je la menan dia tu..selalunya klu blk JB.. ucu dia la yg rajin melayan karenah dia main menan tu.. nanti.. baik2 ucu dia buat kan cantik2.. dtg Mirul habis dia robohkan semua lego2 tu...pastu sibuk suruh ucu dia buatkan lagi..hik..hik..hik.. klu kena ibu dia.. malas tak kose nak layan dah..

p/s: n3 berschedule.. tuan punya blog not in desk right now.. :D

tambah2 pendapatan korang

24 ulasan:

Nurhayati berkata...

wah mirul ada jam tangan dah..!!!

mummy_ayu berkata...

sama la macam Ian..ye ye aje ada jam, bila tanya manjang pukul 3.

Izza berkata...

skang kul brpe mirul??hehe
anak buah sy sibuk duk beli jam Ben 10..minat sgt ngan ben 10.bkn tau tgk jam pn

J@J@ / Bini The Rock berkata...

pokol brapa sang harimau??

pokol tigaaaaaaaaaa....

hehehehhe xP

Dilla Ady berkata...

sian cutemiut tensen jek kena ngemas time mirul kemas ni kan..

same la ngan anak dara dilla tu..kalu bab mengemas mmg terer..

Mama-Danish & Sarah berkata...

beria jer tengok jam mirul ya... pukul berapa dah Yang?....

aNIe berkata...

Hehehe...memang comei tangan dia pakai jam...bulat...? Nanti aunty nak tanya mirul jam berapa sekarang...boleh tak?

nza berkata...

wah, dh ada jam ye...xpe le mirul blajar pkai dulu n nnti blajar tgk jam lak.....

Mawar_berduri berkata...

huish...besonya jam mirul, senang la nak tengok pukul brape ..hihihi :)

babyluv_ayang berkata...

wah...kecit2 dah pandai menghargai masa...semakin bam bam lak si mirul ni....cubit sikit pipi tu...

ikiqzana berkata...

sian mirul main sorang2.. bila la nk ada adik. klu ada bole le main sesamakn...

lawa jam mirul...

Ena Qalinsya berkata...

mak aii besonye jam tangan dia hehehe

CuTeMiUt78 berkata...

~nurhayati~
hik..hik..

CuTeMiUt78 berkata...

~mummy_ayu~
keh..keh..keh.. ok lagi tu.. dari mirul

CuTeMiUt78 berkata...

~izza~
akak nak pukul berapa... heh..heh..heh.. mirul belum lagi berminat

CuTeMiUt78 berkata...

~j@j@ bini the rock~
pukul 12 blh..

CuTeMiUt78 berkata...

~dilla~
heh..heh..heh.. klu suruh mirul kemas.. alasan dia.. penat..

CuTeMiUt78 berkata...

~mama danish & sara~
hik..hik..hik..

CuTeMiUt78 berkata...

~kak anie~
keh..keh..keh.. blh..blh

CuTeMiUt78 berkata...

~nza~
yup..betul tu kak

CuTeMiUt78 berkata...

~mawar_berduri~
heh..heh..heh.. eksen je tu

CuTeMiUt78 berkata...

~kak fara~
heh..heh..heh..

CuTeMiUt78 berkata...

~ikiqzana~
keh..keh..keh.. kena tunggu la mirul ya

CuTeMiUt78 berkata...

~ena qalinsya~
biar senang nampak kan