N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

26 Nov 2009

Aktiviti Mirul !!

Salam Semua..

Emmm kali meh baca story mory
pasal dak Mirul.
Semalam kan seharian bersama dia..
macam2 aktiviti yg dia buat tau..
dan bermacam2 karenah ngada2 dia
sampaikan ibu dia ni rasa cam geram + kelakar
pun ada tau...
jom tgk aktiviti Mirul semalam..

hah.. tgk tu..
pagi2 bgn.. dah sibuk nak ajak...main layang2..
tapi Mirul sebut wau..
ate pagi2 tu mana la ada angin sangat kan..
jenuh la dia suruh kakak sepupu dia ngan abg sepupu dia tu naik kan layang2 tu...
tapi tak blh naik2 pun..
aku duk peratikan je budak2 ni..last2..
layang2 tu terbengkalai camtu je..heh..heh..heh..heh...


pastu dah boring main layang2 tu..
duk masuk dlm umah..
main plak.. tulis2..
heh..heh..heh.. tgk la budak berdua tu..
menulis ngan cara meniarap tu..
ala2 cam budak malas kan..
heh..heh..heh..
nak tau apa yg Mirul tulis..

eemmm ntah apa la tu..
dia cakap apa tau
"ayul tulis ball la ma.. "
pastu yg kelakarnya..
dia blh la cakap..
"ma.. nak mkn apa.."
konon2 cam org nak ambil order kat kedai makan tu..
bila kita cakap la.. nak.. nasi goreng..
nanti dia cakap..
"k.. nasi goreng satu.. "
sambil tgn ala2 tulis order tu la..
wakakakakakaka..... aku gelak tak hengat punya...
nanti sambung lagi apa akitiviti Mirul ya...





18 ulasan:

nza berkata...

budk2 mmg cepat je tiru apa yg dilihat n didengar....suke kn tgk bila mirul brlagak cam org dewasa...mesti sweet sgt.

chugie berkata...

bijak betul mirul.. ni mesti selalu pi makan kat luar ni.. sampai mirul pun terikut nak amik order. heheheh..

umminabilah berkata...

salam...hahaha...emm pdai mirul ni...siap nk ambik order mama dia lg tuh...

zh-ena berkata...

mesti kat kedai mkn kedai mkn mirul perhatikan waiter tu amik order tu yg boleh ditirunya gaya tu hehehehehhe
memang comel la mirul nie

Diarihatiku1976 berkata...

bijak mirul ni... ala..ala.. budak tomeinya....

Mummy Dasy berkata...

bijak Mirul ni...sama ah daneen pun cam tu asal dpt kertas ngan pen dok tanya nak makan ape?...budak2

mamamiera berkata...

hehee.. mirul law0k boy..

CuTeMiUt78 berkata...

~kak nza~
heh..heh..heh..eksen je kan..

CuTeMiUt78 berkata...

~chugie~
tak la selalu..dia duk ikut kakak sepupu dia main2 camtu..

CuTeMiUt78 berkata...

~umminabilah~
heh..heh..heh..

CuTeMiUt78 berkata...

~zh-ena~
agak la kot

CuTeMiUt78 berkata...

~diarihatiku76~
heh...heh..heh..heh

CuTeMiUt78 berkata...

~mummy dasy~
macam2 hal kan budak2 ni

CuTeMiUt78 berkata...

~mamamiera~
hik..hik..hik..hik..

eezah berkata...

hahaha..kelakar la mirul ni.siap boleh ambik order lagi..

Izza berkata...

muahahaha...hadoii la mirul..lawak tul la..ade2 aje dia nih

CuTeMiUt78 berkata...

~eezah~
memang lawak..

CuTeMiUt78 berkata...

~izza~
memang pun