N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

11 Nov 2009

Pesen Apa tu???

Salam Semua..

Okies.. kali ni nak story mory pasal Mirul
masa kejadian adalah hari minggu yg lepas..
dimana Mirul telah didera...
hah.. didera oleh opah dan pak ucu nya...
nak tau.. dera apa..meh tgk gambo ni..

nampak tak yg aku bulat kan tu..

hah Mirul kena pakai seluar pendek yg macam2 ala skirt dah aku tgk..
actually seluar tu.. pak usu dia yg punya.. tapi ala2 cam terkecik sgt..
tu yg Mirul didera kena pakai..
memang lawak aaaarr..
pastu blh plak Mirul g tayang kat semua org kat dlm umah tu..
siap tanya.. antik tak seluar Ayul...
keh..keh..keh..keh.. dah macam rupa apa dah aku tgk..







19 ulasan:

nasazfrog... berkata...

ya rabbi... mirul... muat pulak tu... hihihi mmg lawak la.. :)

Dee berkata...

hahaha..cutenya..

Yan berkata...

ekekekeke,, macam2

mama suri berkata...

hehehe...
takpelah mirul..
cakap je fesyen baru yek

mumy berkata...

lawak la mirul ni...

atty's berkata...

pandai lak tu tanya ..eh ..cantek ke idak .

J@J@ / Bini The Rock berkata...

kan pesen RAP tu..suar besor..
ekekekek

reen berkata...

isyh2!!!..

kena dera ye..ciannn..

tu pesen tutup aurat la ibu..
ucu pki nmpk betis..mirul pki tututp smua..hahaha

CuTeMiUt78 berkata...

~nasazfrog~
heh...heh..heh.. muat memang muat.. dah ala2 rappers plak dah

CuTeMiUt78 berkata...

~dee~
hik..hik..hik..

CuTeMiUt78 berkata...

~yan~
heh..heh..heh..heh

CuTeMiUt78 berkata...

~mamasuri~
heh..heh..heh.. fesyen baru yo

CuTeMiUt78 berkata...

~mumy~
memang kan

CuTeMiUt78 berkata...

~kty~
ha'ah.. tu la pasal

CuTeMiUt78 berkata...

~j@j@ bini the rock~
ha'ah la..

CuTeMiUt78 berkata...

~reen~
yup..betul..betul...betul

zh-ena berkata...

la boleh la plak mirul pakai heheheheh

CuTeMiUt78 berkata...

~zh-ena~
blh aja..ahhhaakksss

r0ha!Za berkata...

cian mirul kena dera camtu..
mirul,bls balik..hehe