N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

14 Nov 2009

Hadiah Contest "BESDAY GURL BAIK HATI"

Salam Semua....

Minggu keja... yup.. ni aku bersiaran dari office lor..
minggu ni adalah minggu Sabtu aku keja..
ate minggu lepas kan aku dah coti2...
actually co ni memang kena alternate Sabtu..
klu Sabtu lepas dah tak keja.. makanya minggu berikutnya kena keja la kan..
tmpt lain keja Sabtu.. kul 12-1 dh blk kan..
tidak kat tmpt aku ni tau..
3.30 ptg baru blh blk... kira lebih dari 1/2 day...
apapun.. nak buat camne kan.. dah aku ni keja mencari rezeki..
menjadi kuli ... kena la mengikut segala perintah...
klu tak, ada yg kena buang daerah.. heh..heh..heh..
tak la smpi buang daerah...
eemmmm bila la agaknya aku blh berkerja sendiri kan..
aku la kuli.. aku la boss...
eemmm mimpi disiang hari la nampaknya...

Okies la tak mau melalut story mory pasal keja...
actually aku nak beritahu ni..
semalam ptg aku dpt parcel dari Pos laju..
memang sungguh suprise...
lebih2 lagi nama pengirim cam tak berapa kenal gitu..
tgk alamat dari pengirim
lagi la aku suspen..nun jauh kat Bukit Aman..
(uiisshhh.,.. polis mana plak yg beri aku parcel ni.. heh..heh..heh.. bukan polis sebenarnya ya.. pengirim ni keja kat situ di bhgn lain,..)

hah.. bukti parcel pos laju..
so aku pun ngan tak sabar2nya.. buka la bungkusan tu...

dan bila aku tgk isi dalam nya..aku dpt ni

oh baru aku teringat hadiah dari contest "BESDAY GURL BAIK HATI"

anjuran Norida

hik..hik..hik..hik..
kan aku terpilih sebagai pemenang komen kat contest blogshop dia..
aku blh terlupa pasal ni..
mekacih ya Norida.. akak dah dpt hadiah tu..
cantik sgt....my cik abg pun skkkee tau..
(pssstt pas ni blh la akak order beli ngan ko shawl2 yg cantik2 ya)


sorry la korang.. ate guna kamera hp my cik abg je.. tu yg agak blur2... tapi memang siyes cantik gilos... lembut je kainnya....

meh tgh model menggayakan shawl baru...

oopppsss tidak nampak sgt la plak..


(hik..hik..hik.. disebabkan aku tak berapa pandai nak menggayakan shawl2 ni.. makanya aku just lilitkan je kat tudung yg ada awning tu.. eemm pas ni nak kena belajar ni pakai tudung cenggini plak.. heh..heh..heh.heh)
hah.. korang klu nak tgk shawl2 yg cantik2 jom terjah blogshop Norida ni..

9 ulasan:

Izza berkata...

Waa..comel la shawl tu..nmpk lembut je

p/s:kak,sy[rohaiza]dh tkr umah bru..
http://izza-itu-namaku.blogspot.com

mamarempit berkata...

kojo..jgn tk kojo....

mama tk reti pki shawl2 ni...kalo nk pkai gak..pakai yg siap ade awning...muko bulat....hiii...

kelaka la pesen tudung skang..siap ade awning...igt umah je nk pasang awning kan :P

zura@iwan berkata...

dpt dh shawl tu yer...

cantik shawl tuh..

[-suziey-] berkata...

waaaa bole lupe plak dpt hadiah..bestnye..tantek la ko pakai..sesuai je..

CuTeMiUt78 berkata...

~izza~
lor... ko ke.. awat tukar umah dik..

CuTeMiUt78 berkata...

~mamarempit~
ha'ah.. sama la, kita pun tak berapa nak reti pakai.. heh..heh..heh.hhe

CuTeMiUt78 berkata...

~zura@iwan~
ha'ah.. dpt dah.. memang cantik

CuTeMiUt78 berkata...

~suziey~
actually byk hadiah yg aku pending.. tak dpt lagi. tu yg confuse tu...

noridaramli berkata...

wow..cantik..meletop