N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

5 Nov 2009

Sapa Pengcapture 27878 ???

Salam Semua...

Cocer hari ni amat cerah + ceria
tapi tak tau karang petang camne kan...
sebab kat sini ptg pastinya akan hujan selebat2nya..
dan pastinya.. kain baju aku semakin menimbun la kat ampaian..
issshhh.. dah la pengering mesin basuh tu rosak...
berderet2 dah umah aku tu ngan kain baju yg tak kering
ala2 dah cam kedai dobi tau...kedai dobi pun tak macam tu kot..
aaiiisshhhh.. melalut smpi ke dobi la plak...

okies yg bebenornya.. bukan nak story mory pasal cocer ke dobi ke..
tapi nak story mory pasal capture no 27878
dah ada pemenang tau tuk no tu...
pagi tadi masa aku masuk sini.. tgk no tu.. dah melebihi dari capture tu..
wah.. suspen gak la.. sapa la yg dpt tu..
tgk kat shout box tu... sekali ada msg


hah.. see nama sapa tu..
heh..heh..heh.. tahniah MamaTisya

ni mail dari MamaTisya


yup..betul tu... no 27878 tu adalah besday aku... thanks MamaTisya teka ngan jayanya

dan ni bukti print screen yg dia sertakan menandakan dia dpt capture no 27878 tu

nak nampak jelas... klik gambo aaaarrr

tahniah sekali lagi...nantikan hadiah misteri tu ya...

hadiah dah ada.. tinggal nak pos kan je..

cuma masa nak g pos tu.. ambil masa skit ya...

nak tau apa hadiahnya... nantikan n3 dari MamaTisya nanti...
p/s: klu aku publishkan kat sini hadiah tu.. bukan misteri la namanya kan


tambah pendapatan..

18 ulasan:

MRS. K berkata...

miss lagi..
hehe

umminabilah berkata...

alamak xdapat capture lg...huhuhu..

ibu_arifa berkata...

waa...miss jgk lagi..

tahniah mama tisya

r0ha!Za berkata...

wow laju nyer..smlm sy bukak masih lagi 274..

mama tisya berkata...

yahooo...heheheh..alhamdulillah...actually smlm jenguk blog kwn2 tiba2 teringat yg kt sini ada something to capture so ngan gigih ku cuba dan cuba..tk sia2...ehhehehe

Alimaz-Kembara Terasing berkata...

alamakkkk melepas lagi.....

zura@iwan berkata...

wahh mamatisya mng capture number...tahniah2..

CuTeMiUt78 berkata...

~mrs.k~
takpe.. ada lagi yg perlu dicapture

CuTeMiUt78 berkata...

~umminabilah~
takpe.. ada lagi yg perlu dicapture

CuTeMiUt78 berkata...

~ibu_arifa~
cuba lagi k...

CuTeMiUt78 berkata...

~rohaiza~
hik...hik..hik. laju kan

CuTeMiUt78 berkata...

~mamatisya~
heh...heh..tahniah lor... nantikan misteri gift tu ya

CuTeMiUt78 berkata...

~alimaz~
heh..heh..heh.. takpe.. cuba lagi k

CuTeMiUt78 berkata...

~zura@iwan~
heh..heh..heh..

ikiqzana berkata...

taniah wat mama tisya..

CuTeMiUt78 berkata...

~ikiqzana~
:D

reen berkata...

alahaiiii...melopas lagiii!!!..huhuhu
ni gara2 bz buka cafe la ni..hahaha..

anywy..thniah pd yg mnang tu..:D

CuTeMiUt78 berkata...

~reen~
hik..hik.. cuba lain kali yo...