N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

2 Nov 2009

Iklan Colgate ???

Salam Semua...


Tajuk takde kena mengena k..
saja je letak tajuk tu sebabnya
nak story mory pasal Mirul ngan gigi plak..
Hik..hik..hik..
awal2 bulan ni.. kita story mory pasal Mirul je dulu kan..
nanti2 klu dah asyik ngan contest je..
mau tak terpublish citer2 Mirul.
Hik..hik..hik.. ate ibunya gilos ngan contest..
Bulan ni.. ada 3 draft contest yg tgh bersusun nak dipublish tau..
hah..hah..hah.. melalut bab contest la plak..
eemmm okies actually gambo Mirul ni
masa kejadian adalah minggu lepas..
ni adalah aksi2 yg ngades.. dari Mirul..
sibuk nak duk tayang gigi dia..
siap suruh ibu ambil gambo lagi...
jom layan..





hah... tgk.. dia duk sengih.. smpi sepet mata ko Mirul..
pipi dah over bam..bam..
Mirul ni alhamdulilah bab2 nak gosok gigi memang dia skee..
smpi tak kasi ibu nak gosok kan gigi..
dia yg nak gosok sendri...
Asal pas makan je.. memang aku ajor dia mesti gosok gigi tau..
especially bila pas makan benda2 manis2.. cam coklat ke.. gula2 ke..
eemmmm time ni la nak kena ajar dia kan..
biar gigi tu cantik dan sihat..
dan tu la hasilnya...


tambah2 pendapatan

46 ulasan:

Ena Qalinsya berkata...

canteknye gg amirul... tersusun rapi lg.. anak2 aku diketuk br buat kalo idak, mmg pemalas..tu gg dah truk dh tu

MommyCT berkata...

eh mmg elok bonar gigi mirul. My kids mmg kena pantau sikit bab2 gosok gigi ni..ater asik gosok 2 btg je yg depan, yg lain takmaunye. Mommy jugak kena sentalkan.

ikiqzana berkata...

mmg putih dn bersih gigi mirul.. pandai rina jaga.. klu anak zana nk kena suruh baru la d gosok..

umminabilah berkata...

wah bagus mirul ni...baby kita pun dh nk start gsok ggi, biar ggi cantik n chat dr awal

Na Shari berkata...

Anak-anak ni kalau kita ajar dari awal,insyaallah dorang boleh disilinkan diri bila dah besar nanti..

Gigi Mirul cantik tersusun...putih bersih :)

chugie berkata...

cantik tersusun je.. ni penangan rajin gosok gigi ye kak? emmm kene minta petua ni..bleh ajar anak sy plak pas ni..

p/s: akak, buat lah contest gigi cantik... hehehe

reen berkata...

wahhh..tantiknya gg mirul..
putih bersih je..klu nk dbandingkn ngn si md adif..adoyai...dh rongak da...dok keje mkn gula2 je..pas tu suh brus gg mls gilosss..huhuhu..

RaFFLeSiA MeRaH berkata...

anak ko mesti rajin gosok gigi kan? pasni leh masuk iklan colgate arrr.....hikss

r0ha!Za berkata...

iklan colgate???hehe..ssuai gitu..
comel gigi dia tersusun ajer..
ha..rajin2 tau gosok gigi ye mirul..

AzuanBudakPandai berkata...

hihi lagi ok dari gigiku haha..

Dee berkata...

cantiklah gigi mirul..susun rapat je..

atty's berkata...

gigi mirul mmg terbukti cantek..

Nurhayati berkata...

penuh dah gigi mirul.. yang pasti cantik dan elok je kan.. ;)

mama suri berkata...

wah tersusun cantik gigi mirul ni..
geram tgk..

Alimaz-Kembara Terasing berkata...

cantiknya gigi dia.....

e_ja berkata...

bagus disiplin kan ank supaya menjaga gigi ni..gigi dia sihat hati ibu pun senang..hehe..

CuTeMiUt78 berkata...

~ena qalinsya~
eemmm gigi mirul memang aku jaga betul2.. tu mula2 payah gak nak train dia

CuTeMiUt78 berkata...

~mommyct~
tu la.. klu tak mommy yg sental.. sapa lagi kan

CuTeMiUt78 berkata...

~ikiqzana~
hik..hik..hik.. mekacih la ya..

CuTeMiUt78 berkata...

~umminabilah~
hah tu la pasal

CuTeMiUt78 berkata...

~na shari~
emmm tu la kan..

CuTeMiUt78 berkata...

~chugie~
hik..hik.. petua?? selalu rajin2kan menggosok gigi..
emmm contest gigi tercantik.. ?? hadiahnya ubat gigi colgate blh

CuTeMiUt78 berkata...

~reen~
emmm dari awal la nak kena jaga kan

CuTeMiUt78 berkata...

~RM~
emmmm kena rajin membebel kat dia.. baru nak buat

CuTeMiUt78 berkata...

~Rohaiza~
hik..hik.. blh ke Mirul jd model..

CuTeMiUt78 berkata...

~azuanbudakpandai~
hah.. kena jaga tu

CuTeMiUt78 berkata...

~dee~
hik..hik..hik..

CuTeMiUt78 berkata...

~kty~
hik..hi..hik..hik

CuTeMiUt78 berkata...

~nurhayati~
hah.. tu la

CuTeMiUt78 berkata...

~mamasuri~
hik..hik..hik..

CuTeMiUt78 berkata...

~alimaz~
hik...hik..hik..

CuTeMiUt78 berkata...

~e_ja~
betul tu kak

leadleedeea berkata...

boleh tak lead nak cubit pipi mirul? eeeeeeeeeee geram~!!! hehehe~!

Sitisifir10 berkata...

mantap sekali gigi mirul...huhu..tak mcm gigi anak kami...wuwuuuuuu

♥ QaseH ♥ berkata...

ish geram sy ngan mirul ni.,,,

enth la dpt jp kerw x ngan mirul ni,,,

jauh tu akk duk law nk jp kan,,

kak header tu wat cm ner ajarkan...

eis berkata...

good boy betullah mirul rajin gosok gigi :D

[-suziey-] berkata...

hmm bgsla mirul..gigi cantik..rajin gosok..aQeel mals gosok gigi..rosak dh..huhu

CuTeMiUt78 berkata...

~leadleedea~
blh je... meh sini meh

CuTeMiUt78 berkata...

~sitisifir10~
hik..hik..hik.. dari awal lagi memang kami jaga

CuTeMiUt78 berkata...

~qaseh~
hik..hik..hik.. nak jumpa.. meh dtg sini..
header tu.. org yg tlg buatkan.. setiap header akak.. akak ada sertakan link yg buat kat tepi sidebar tu

CuTeMiUt78 berkata...

~eis~
tu pun kena paksa gak..

CuTeMiUt78 berkata...

~suziey~
emmm memang aku train dia.. jaga gigi

eRiNsZ berkata...

ala... cumil mirul....
aku geget budak cumil ni kang

Mama-Danish & Sarah berkata...

cantik sungguh gigi mirul nie...

bersih dan tersusun rapi....

CuTeMiUt78 berkata...

~erinsz~
heh..heh..heh.. geget jgn tak geget

CuTeMiUt78 berkata...

~mama danish & sarah~
hik..hik..hik.. memang dijaga ngan rapi