N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

10 Nov 2009

Sapa Capture 29076 ????

Salam Semua...

Ahhhaaa... ni nak tanya ni..
ada sesapa yg dpt capture no 29076 tu tak...
disebabkan.. sibuk ngan n3 hadiah2 contest...
terlupa plak.. no tu...
skali bila aku tgk tadi.. no tu dah

eemmm dah jauh tu...

ada sesapa yg perasan dan dpt capture tak..??
aku dah check email belum ada yg emailkan capture no tu..
ataupun.. takde sapa yg dpt print capture tu...
okies... klu tak de sesapa yg dpt..
makanya.. hadiah misteri tu akan menjadi misteri gak la ya..
dan aku hanya akan pos kan hadiah utk pemenang capture 27878 tu je dulu..
klu ada.. cepat2 info aku k..







19 ulasan:

Nurhayati berkata...

sapekah yang bertuah itu =)

mama tisya berkata...

ingtkn nk try capture lg..tp smlm tgk mcm jauh pastu pg td tgk dh lepas...ekkekeke...jgn biarkn misteri menyelubungi anda...ehhehhe..tk sbr nk dpt adiah misteri itu

umminabilah berkata...

lor dh ade pengapturenye ke?... x dpt lg...adoi...

Mawar_berduri berkata...

ala...dah terlepas...mmm... :(

CuTeMiUt78 berkata...

~nurhayati~
emmm tak tau.. sapa.. takde yg dpt kot

CuTeMiUt78 berkata...

~mama tisya~
emmm tu la.. sama ngan kita.. pagi tadi tgk.. dah jauh terlepas dah..
nantikan k

CuTeMiUt78 berkata...

~umminabilah~
emmm tak tau.. sapa org nya

CuTeMiUt78 berkata...

~mawar_berduri~
eemmm tak tau sapa yg dpt

CRAZY BEAUTIFUL88 berkata...

saperlah yang bertuah tu

r0ha!Za berkata...

sapelah org tu ek..kita t'lepas lg..huhuhu

atty's berkata...

sapalah yg berjaya tuh

zura@iwan berkata...

lorr sapa org btuah tuh...tak perasan kut...hikss..

CuTeMiUt78 berkata...

~kak rose~
emmm rasanya tak perasan kot.. tak tau sapa

CuTeMiUt78 berkata...

~rohaiza~
eemmm tu la rasanya tak de yg perasan kot

CuTeMiUt78 berkata...

~kty~
emm tu la.. tak tau sapa yg dpt

CuTeMiUt78 berkata...

~zura@iwan~
emmm mungkin gak tak perasan kot

cikmin berkata...

huhuhu...mmg gigih semalam dan dah dapat capture no tu...tp tetiba laptop heng...langsung tak buleh buat apa2....anggap takde rezeki tuk adiah misteri tu..simpan adiah tu next capture ye cutemiut...

CuTeMiUt78 berkata...

~cikmin~
lor ya ke.. emmm takpe la.. dah dpt sapa yg capture kan.. even takde bukti.. dgn komen yg cik min tinggalkan ni makanya terjawab sudah.. sapa pengcapture tu.. so cik min pls leave nama ; alamat n no hp ya..

reen berkata...

melopeh lg!!!huhuhu