N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

9 Nov 2009

Video Mirul Main "GOSH"

Salam Semua....

Hah.. tadi kan aku ada janji nak uploadkan video Mirul main gosh a.k.a golf
meh layan video dia ni...
video
heh..heh..heh.. lawak kan..
cam nak g potong rumput pun ya..
tapi pesen Mirul.. blh plak dia kepit batang golf tu buat ala2 cam mesin potong rumput...
ada2 je dak Mirul ni tau...





tambah2 pendapatan yg kurang


7 ulasan:

♥ QaseH ♥ berkata...

hehehehe...

lawak r mirul ni,,,,

r0ha!Za berkata...

main gosh ke potong rumput tu mirul??
kelakar btl la

nasazfrog... berkata...

ya rabbi... ada2 je si mirul ni... omak eh la yang ajar tukan,,

CuTeMiUt78 berkata...

~qaseh~
heh..heh..heh...

CuTeMiUt78 berkata...

~rohaiza~
tu la pasal...

CuTeMiUt78 berkata...

~nasazfrog~
heh..heh..heh.. idak la.. dia yg buat sendri

mamamiera berkata...

keh2.. mirul mmg lawok..