N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

5 Nov 2009

Next Capture 29076

Salam Semua..

Okies ni nak beritahu lagi... heh..heh..heh.
tuan umah sgt la bermurah hati..
actually dah standby 2 mistery gift..
satu MamaTisya dah dapat...
so ni nak beri lagi satu gift
senang la kan... pos kan skali prezent2 tu...
heh..heh..heh..heh....
okies disebabkan bilangan pengunjung tu...
dah pun mencecah ke angka 279++kan

jadi dah alang2 ni... aku nak sesapa yg dpt capture no


29076

sure korang tau no apa tu kan...capture no besday Mirul dah..
capture no besday aku pun dah..so faham2 sendri je la kan...
tapi disebabkan bilangan 10 tak blh nak masuk...
sebab tak cukup korum makanya aku anggap la 0 tu 10..
blh gitu... dulik la kan...

so pada sesapa yg dpt capture no


29076

tu sila la print screen kan no tu dan emailkan
nama ; alamat ; no hp korang ke


sapa cepat.. dia dapat... sebab hadiah misteri tu terhad satu je...

heh..heh..heh..heh..

so GOOD LUCK TO ALL !!!










rajin2 klik sini...pasti teruja


18 ulasan:

zura@iwan berkata...

ada lagi capture no....hehehe...bleh try..

Ena Qalinsya berkata...

Taniah pd pemenang..

Ajin ko wat contest capture ek..

honeylanz berkata...

terlepas lak kali nih

Mawar_berduri berkata...

28023...jauh gak lagi nak capture 29076...ish..ish....sape la yang bertuah tu agaknya ..hihi

ikiqzana berkata...

bole cuba ni.. kih3x

r0ha!Za berkata...

capture lagi..best2..

CuTeMiUt78 berkata...

~zura@iwan~
try.. jgn tak try

CuTeMiUt78 berkata...

~ena qalinsya~
saja skee abdikan no capture tu

CuTeMiUt78 berkata...

~hoenylanz~
tuk kali ni.. belum terlepas lagi

CuTeMiUt78 berkata...

~mawar_berduri~
try la.. kot kena kan

CuTeMiUt78 berkata...

~ikiqzana~
cuba.. jgn tak cuba

CuTeMiUt78 berkata...

~rohaiza~
try smpi berjaya ya

reen berkata...

ad lg ye..hik3..

klu cm ni kna sbulan kluar msuk sini je la...hahaha..tutup cafe la cm ni..hua3

umminabilah berkata...

kali ni kna alert btul2 hehe..

CuTeMiUt78 berkata...

~reen~
ala tak yah nak tunggu sebulan.. satu hari pun blh.. janji rajin je

CuTeMiUt78 berkata...

~umminabilah~
alert jgn tak alert yo

J@J@ / Bini The Rock berkata...

alahaiii...

aku asek terbabas jerk..mencik!

CuTeMiUt78 berkata...

~j@j@ bini the rock~
walllaa.. ada lagi satu.. cepat..cepat..