N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

14 Nov 2009

Hepi B'tday Pokcik Mirul !!!

Salam Semua...


Hari ni nak wish besday to pokcik Mirul
a.k.a adik aku yg no 2.
Meh ramai2 kita wish besday tuk dia..


"Happy besday to you.."
"Happy Besday to you.."
"Happy Besday to pokcik Mirul.."
"Happy Besday to you.."




Happy Birthday Myspace Comments

Photo Albums at WiddlyTinks.com
hah ni la adik aku yg no 2
Syahreza namanya....
umur dah 27 thn...
bakal melangsungkan perkahwinannya coming soon...


"Semoga dimurahkan rezeki.. (nanti blh belanja Mirul )"
"Semoga tercapai segala impian.. (tak la fening2 pala lagi..)"
"Semoga kekal bahagia hingga ke jinjang pelamin.."
"Semoaga kekal bahagia hingga ke akhir hayat.."



Okies... gambo ni adalah family aku


Kami 3 beradik.. aku yg sulung, adik aku ke - 2 Syareza dan ke - 3 Khawarizmi. Emmm 2 adik lelaki.. yg ala2 brutal.. keh..keh..keh

hah ni adalah 3 sepupu yg lahir dlm thn yg sama.. actually 4 org hero yg atok aku dpt pada thn 1982.. tapi sorang lagi takde dlm gambo ya.. adik aku yg baju putih tu.. lahir bulan 11 ; sepupu yg baju hijau muda tu.. lahir bulan 10 ; dan sorang lagi yg pakai baju pengantin tu.. lahir bulan 8

dan ini bersama mak2 masing2.. yg tgh tu.. adalah kakak kepada mak aku.. dan yg tudung coklat tu.. adik kepada mak aku.. sekarang ni.. antara mereka bertiga sorang dah kawin.. 2 lagi coming soon.. heh..heh..heh.. copat2... kawin ya adik2 ku..



http://www.danaraya.com/?id=cutemiut78
http://hits-web.com/?ref=579
http://jomrm.com/?ref=277



4 ulasan:

[-suziey-] berkata...

happy besday pakcik mirul..smga panjang umur dn dimurahkan rejeki..dan selamat ke jinjang pelamin..hehe..

erkk nama adik ko no 3 tu mcm rumus math jek..hehe

nza berkata...

hepi besdy utk pokcik aka pak ngah mirul tu...moga cpt kawin...
pokcik mirul tua 1 hr je dr adik pompuan bongsu kak nza la...

Gieyana berkata...

hepi besday utk pak cik Mirul yer..:)

reen berkata...

epi belated bsday pokcik mirul..
sbaya ngn adik fomfuan sy la...tp dh anak 3 da..
dua minggu pas adik sy lahir baru la pokcik mirul ni lahir..uwekkk..he..

selamat mengakhiri zmn bujang ye..:)