N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

9 Nov 2009

Pagi Senin !!!

Salam Semua...

Slamat pagi Senin yg ceria...
ahhhaaakkkss... ceria ke korang pagi ni...
pagi ni aku agak kelam kabut skit....
sebabnya... bangun agak kesiangan...
heh..heh..heh...heh.. al maklum la kan...mlm tadi ujan...
makanya sejuk kan.. syyyooookkkk la tido....
subuh pun dah dekat2 kul 7 gitu... org kata dah subuh gajah gitu..
bila dah kelam kabut tu... hah... mula la cam chalie chaplin..
keh..keh..keh..keh...keh...
Ni nak story mory pasal tensen plak....
sebabnya... gambo2 di memory kad hp cik abg aku.. hilang semuanya..
hampeh betul la.... semua gambo2 Mirul plak tu...
belum sempat nak transfer ke pc ni ha.... habis semua...
tensen jap aku ni....
opppss... tadi ceria.. pastu tensen la plak
Okies la takmo story mory pasal tu...
nak story mory pasal coti2 minggu kami...
korang nak tau tak.. napa aku coti Jumaat tu....
sebabnya.. kami dah lama tak blk JB okey...
memandangkan minggu lepas2 kan penuh ngan berita2 kematian yg beturut2 minggu..
tu pasal la lama tak jd nak blk JB...
actually kan korang.. dlm sebulan.. mesti kami blk JB utk menziarahi kedua org tua ku...
maklum la kan.. org tua.. kena la selalu ingat dan ziarah mereka kan..
klu tak.. mau karang.. merajuk jadinya...
heh..heh..heh..heh.. yg bebenornya.. melepaskan rindu ngan cucu bam bam tu...
so aku ngan cik abg aku pun decide la.. ni je la masa utk kami blk JB..
jadi... kami cadang... ambil coti Jumaat tu.. blk JB dulu...
sebabnya hari Ahad lepas ni.. kakak ipar aku yg kat Pt. Yusof tu.. buat kenduri arwah..
sib baik la dia buat Ahad mlm Senin (mlm tadi lor...)
jadi sempat la kami blk JB dulu...
hah.. story mory kat JB.. bersambung pas ni k...

p/s: karang klu panjang berjela2 ada ke yg nak baca.. :D




http://www.danaraya.com/?id=cutemiut78
http://hits-web.com/?ref=579
http://jomrm.com/?ref=277


20 ulasan:

atty's berkata...

ye lah kan rina..nenek ngn atuk mesti dah rindu ngn cucunya

umminabilah berkata...

tulh kak...cuaca sejuk2 ni..malas rsa nk bgun...

r0ha!Za berkata...

syokkk tdo kn..nsib baik x terlajak smpai tghari..hehe

zura@iwan berkata...

salam senin kak rina...

cuaca sejuk mmg arr bleh tlajak wooo..

e_ja berkata...

selagi org tua kita msih ada..ziarah2 mereka selalu..:)

[-suziey-] berkata...

la mula2 ceria plastu tensen plak..camne bole ilang gbr dlm henpon tu..terdelete ke?
oo blik jb yek..cuti sakan ler..

Nana berkata...

arini..agk malaz skit nk g keje sebab arini banyak sgt keje & appointment!!

CuTeMiUt78 berkata...

~kty~
ha'ah tu la pasal

CuTeMiUt78 berkata...

~umminabilah~
ha'ah betul.. betul..betul

CuTeMiUt78 berkata...

~rohaiza~
ha'ah.. memang pun.. oh idak la smpi tghari..

CuTeMiUt78 berkata...

~zura@iwan~
yup betul tu

CuTeMiUt78 berkata...

~e_ja~
ha'ah... betul tu kak

CuTeMiUt78 berkata...

~suziey~
tu la pasal... ntah la.. masuk je kat kad reader tu.. hilang semua.. tak tau nak cari mana dah...

CuTeMiUt78 berkata...

~suziey~
tu la pasal... ntah la.. masuk je kat kad reader tu.. hilang semua.. tak tau nak cari mana dah...

CuTeMiUt78 berkata...

~nana~
yup...betul tu.. lebih2 lagi ujan kan

zh-ena berkata...

alahai sayangnya gambo dh hilang..klu ena pun boleh tension dibuatnya ialah gambo2 tu bknnya boleh di ambil semuala kan..

J@J@ / Bini The Rock berkata...

dah kenduri 40 hari ekk na?

CuTeMiUt78 berkata...

~zh-ena~
ha'ah.. betul tu.. tu yg rasa tensen je ni

CuTeMiUt78 berkata...

~j@j@ bini the rock~
dah ja.. kejap je kan..

reen berkata...

hahaha..
samalh sy td pg kak..orng jawa ckp..kerinan..hik3..

akak arini sy tafsirkn ada dua mood la ye..
CERIA+TENSEN=RIASEN...hahaha..leh gitu??
ingt kak..mood leh mempengaruhi idup kita sharian...:D
so,just relaks..