N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

10 Nov 2009

Mirul Tersenarai Top 20

Salam Semua...

Ni duk tersengih2 sampai ketelinga....
tadi masa masuk sini.. terbaca kat shoutbox tu..
sekali tgk mama tisya ngan gie kata Mirul tersenarai tuk top 20 di contest SMILEYKIDZ tu..
walllaaaa... cam mimpi pun ada...
terus berdesup tgk blog SMILEYKIDZ
yahhhhhoooooo....memang betul Mirul tersenarai as top 20..

ni aku copy & paste dari blog SMILEYKIDZ
ya Allah... syukur alhamdulilah....
tak sia2 aku join contest ni rasanya....
even masa nak join tu.. penuh ngan kontrovesi kan...
apapun... rasa bersyukur sesangat......

dan hadiah tuk top 20 adalah voucher 10% SMILEYKIDZ
syukur alhamdulilah....
terima kasih pada pihak penganjur kerana memilih Mirul tuk top 20 ni..

cuma belum tau sapa kah pemenang no 1 ; 2 dan 3....





http://www.danaraya.com/?id=cutemiut78
http://hits-web.com/?ref=579
http://jomrm.com/?ref=277


19 ulasan:

zura@iwan berkata...

tahniah kak..semoga mirul ada rezeki nk menang yer..

Mrs. Adz berkata...

tahniah mirul..moga mirul menang ye

Alimaz-Kembara Terasing berkata...

salam kak ..,tahniah mirul....

mama suri berkata...

iskh2..
anak comel aunty ni menang top20..
tahniah2...

Nurhayati berkata...

dah kata dah..nampak senyum gigi penuh tu comel..pasti bole menang hihi congratsss mirul!!!

r0ha!Za berkata...

tahniah mirul..wlaupn pnuh ngan kontrovesi dpt jgk top 20 kn..

~Zetty84~ berkata...

congratz mirul..!!!
syifaa pun dapat top 20, tapi picas x leh copy lak...
sebab zati disablekan copy image or highlight text...huhu...

sama2 la kita tggu...
;p

eis berkata...

tahniah mirul.. memang rezeki berganda2 betul :D

mumy berkata...

CONGRATS MIRUL...

Ummi Hanie berkata...

salam kak..
taniah ye..
pic anak kite sebelah2 ler ... :)

CuTeMiUt78 berkata...

~ To all yg beri komen kat sini~

TERIMA KASIH YG TAK TERHINGGA DIATAS SEMUA UCAPAN2 TAHNIAH TU...
DAN JUGA DIATAS SOKONGAN KORANG2 SEMUA..

mai a.k.a ibu leya berkata...

rasenyer xtrlmbat lg nk ucap tahniah kat mirul.. cayalah mirul.. caiyok! caiyok!

zh-ena berkata...

tahniah kak rina..semoga menang la kan..boleh la dpt hadiah lagi :D

umminabilah berkata...

wahhh.tahniah utk akak n mirul...walaupun jd kontroversi tp akhirnye...x sia2 kan??

Mawar_berduri berkata...

kan..kan..kan dah cakap mirul memang manis...hihihi :)

atty's berkata...

congrats mirul.caiyok..

mamamiera berkata...

yea yea..
mirul, congrats!!
mudah2an dpt top 3 pule ye cik zai doakan.. heqal n miera xde rejki kat contest tuh..

Dee berkata...

tahniah sbb telah dishortlistedkan..

reen berkata...

tahniah kak..
semoga bjaya dlm top 3 lak..