N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

5 Nov 2009

Buat Apa tu.. ??

Salam Semua...

Kali ni..nak story mory pasal Mirul lagi..
kejadian malam semalam...
Meh layan gambo dia dulu...

eemm tgk aarr gelagat dia..blh plak dia serkup kan pala dia ngan jaring2 tu..actually jaring tu adalah ala2 cam apa ya...eemmm ala cam jaring lembut yg klu beli menan, dibungkus ngan jaring tu lor..nak terangkan pun karang takut korang tak faham plak..
tgk gambo tu.. korang tau la kan.. jaring apa yg aku maksudkan tu :D
skali tgk dah mcam nak bungkus apa je la plak...
ada je idea dia...

siap buat peace tu... klu korang nak tau.. gambo yg dia buat peace tu... dia sendiri yg snap yo

muka budak ceria + kesukaan dpt menan baru...

menan apa tau.. raket badminton..

macam la pandai main.. padahal, pukul bola pun tak pandai...

hik..hik..hik..hik..

gambo raketnya aku terdelete la plak.. takpe lain kali aku publishkan gambo raket badminton Mirul ya

p/s: esok aku coti2.. cadangnya esok ptg nak blk JB.. sebab hari Ahad ada kenduri arwah Biras aku tu.. so kena la blk JB dulu.. anyone blogger JB yg nak gather2 calling aku k...

32 ulasan:

r0ha!Za berkata...

alahai mirul..mcm2 gelagat dia..

MommyCT berkata...

alahai mirul yg gebu...sib baik ko sarung jaring je...jgn sarung plastik udah ye...kang lemas

CuTeMiUt78 berkata...

~rohaiza~
ha'ah.. tu la pasal

CuTeMiUt78 berkata...

~mommyct~
yup..betul tu

e_ja berkata...

mcm2 gelagat mirul tembam ni ehh..meh klau dpt akak picit pipi dia tuh..hehe..

ZIANA ♥ FARREL berkata...

comel betul mirul ni..nak geget boleh???hehehe...
akak duk mana ek??jb tu nak pi area mana??

reen berkata...

mirul2..ap je menan pn jd ye..

oo..nk balik JB ye...
ati2 d jln ry sis..:)

umminabilah berkata...

amboi mirul..pdai ambik gmbr sdri yek..nakal betul..

zh-ena berkata...

nak capture no semuanya dh terlepas :D

woooo sama la mcm umairah..hari tu ader beli mainan pastu mainan tu di letak dlm jaring tu..tapi yg pakaikan jaring tu ader la ena hehehehehhe

atty's berkata...

senang..main sebat je ,mirul...janji dia happy ek.

atie berkata...

Wah, tecit lagi dah pandai main badminton nih, leh ganti rasyid sidek ye Mirul...

♥ QaseH ♥ berkata...

mcm peel dak mirul tomey ni ek kak,,,

CuTeMiUt78 berkata...

~e_ja~
heh.heh..heh.. picit kak.. jgn tak picit

CuTeMiUt78 berkata...

~ziana~
heh..heh..heh.. akak duk bp.. jb tu umah mak ayah akak

CuTeMiUt78 berkata...

~reen~
ha'ah.. memang pun.. insyallah

CuTeMiUt78 berkata...

~umminabilah~
ha'ah.. eksen je dia

CuTeMiUt78 berkata...

~zh-ena~
eh.. ada lagi satu capture yg belum lepas la ena.. try aarr

CuTeMiUt78 berkata...

~kty~
hik..hik..hik..hik

CuTeMiUt78 berkata...

~kak atie~
insyallah satu hari nanti kan

CuTeMiUt78 berkata...

~qaseh~
ha'ah memang pun

Gieyana berkata...

lawak plak Mirul..cute jerkksm stail ngan Nureen plak!hehehe

T.u.Y.a berkata...

comel macam nak geget pipi gebus mirul ni..
leh kak?

[-suziey-] berkata...

hahahaaha..lawak la mirul...ade je gelagat dia yg mencuit hati..ekeek;P

yantz-yeem berkata...

budak2 dpt benda pelik camtu la kan....mcm2 diorg nak buat...

ZIANA ♥ FARREL berkata...

uish...berjiran la kite kak...
sy duk kluang je.. :)

J@J@ / Bini The Rock berkata...

xD

ahahahahah....ahak ahak ahakkkk!!

lawak betol mirul ni, byk benau idea dia dtg erk...

;D

CuTeMiUt78 berkata...

~gieyana~
heh..heh..heh.. budak2 kan.. sepesen je peelnya

CuTeMiUt78 berkata...

~tuya~
heh..heh..heh.. gigit.. jgn tak gigit

CuTeMiUt78 berkata...

~suziey~
memang pun

CuTeMiUt78 berkata...

~yant-yeem~
heh...heh..heh.. ha'ah kan

CuTeMiUt78 berkata...

~ziana~
yup.. memang pun

CuTeMiUt78 berkata...

~j@j@ bini the rock~
ha'ah.. memang pun.. ada je idea dia tau