N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

10 Nov 2009

Hadiah Contest My 1st BiRtHdAy BaSh

Salam Semua...

Pagi Selasa yg ceria...
sebab apa ceria.. sebab yg ditunggu dah tiba...
heh..heh..heh..heh..
ni nak story mory kat korang ni..
semalam kan.. aku terima satu bungkusan dari GDEX tau..
dah memang tau dah.. sapa pengirimnya..
klu diikutkan.. hari Jumaat lagi sepatutnya aku terima bungkusan tu...
ate Jumaat kan aku coti.. makanya budak GDEX ni beritahu kat aku..
suruh g ambil bungkusan tu kat office diaorg...
hhaaiissshhh... aku just beritahu tak dan la nak ambil waktu2 terdekat kan..
dan aku ckp la.. Senin blh la aku g ambil..
skali semalam.. masa aku tipon budak GDEX ni nak confirm kan.. barang tu.. kat ne..
sebab aku nak g ambil lor.. rupanya dia dah kat guard office aku..
hah.. lagi senang la kan...
waallllaaa.. dengan lemah gemalai aku pun menuju ke guard tuk mengambil bungkusan tu..
perasan glamer jap erk...
korang nak tau dari sapa... meh sini tgk...

bungkusan GDEX yo..

setelah sesi mengoyakkan bungkusan.. isi dlmnya...


see hadiah utama
anak tudung helo-nano

hadiah sampingan..
brooch rantai bentuk rama2 gitu..
so nice n cutemiut kan...

kad dari pengirim..
hah.. nampak dari sapa kan..
sapa lagi klu bukan Zh-ena

sebab apa tau aku dpt hadiah ni
korang masih ingat tak.. aku ada masuk contest kat blog dia..
dan aku terpilih gak sebagai pemenang
yg memenangi anak tudung helo- nano tu...

dan tu dia.. dah selamat pun smpi hadiah2nya tu..
mekacih ya ena..
walaupun bukan pemenang utama.. tapi ena sungguh baik hati
kerana memberi kan hadiah2 tu kepada peserta2 yg join..
akak.. skkkkeeee tau...
(sapa yg tak skeee terima hadiah kan.. )
mekacih sesangat...




p/s: heh..heh..heh.. masih ada lagi tau hadiah2 contest yg pernah aku menang..



tambah pendapatan korang..




19 ulasan:

[-suziey-] berkata...

eh sama la hadiah kita..ekekek:p

congrates rina..mirul top 20 smileykids contest..xde rejeki aQeel kali ni..tahniah!

eya berkata...

serkop pale tu ek.. mesti mahal

CuTeMiUt78 berkata...

~suziey~
sama kan... heh..heh..syukur alhamdulilah... rezeki mirul...

CuTeMiUt78 berkata...

~eya~
eemmm klu tak silap akak.. rm 50 ke 60 kot

delour berkata...

morning akak..
tahniah..murah rezeki akak...=)
aminnn

zura@iwan berkata...

bestnya dpt adiah sampingan lg tuh...

tahniah sekali lg kak..

AzuanBudakPandai berkata...

wah menang lagi..

honeylanz berkata...

meriah kan alam blog ni..mcm² ada..tahniah rina

r0ha!Za berkata...

murah rezeki akak..waa..dpt adiah sampingan lg tuh..

CuTeMiUt78 berkata...

~delour~
morning... mekacih ya dik

CuTeMiUt78 berkata...

~zura@iwan~
tu la.. memang seronok..

CuTeMiUt78 berkata...

~azuan budak pandai~
hik...hik..hik..hik

CuTeMiUt78 berkata...

~honeylanz~
tu la.. ramai kawan.. dpt hadiah.. pendek kata.. semua ada la

CuTeMiUt78 berkata...

~rohaiza~
syukur alhamdulilah

zh-ena berkata...

dh sampai alhamdulillah..smp dgn selamat hadiah tu..harap kak rina suka :D

CuTeMiUt78 berkata...

~zh-ena~
mekacih sesangat... akak sskkkkeeee

neezareef berkata...

demo ar pkai skap tu

CuTeMiUt78 berkata...

~neezareef~
nak demo erk.. emm nanti aku suruh model pakai k

reen berkata...

alahai..comel je anak tudung tu..
kasi enterprem pki la sis..

tantik la brooch tu...leh tayang pki ms ry aji nt ye..he