N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

3 Nov 2009

Pagi Suam2 kuku.. ??

Salam Semua...


Nak g keja pagi tadi... kabus kat umah aku..
blh dikatakan tebal gak la..
walaupun matahari dah bersinar...
kira cam ala2 pagi suam2 kuku..

see... jalan yg masih lengang tau... tgk kat langit tu.. berkabus je...
heh..heh..heh..heh..heh..
klu ikut kan cocer camni..
malas yg amat nak g keja...
rasa cam nak duk umah... tido je...
hik..hik..hik..hik..

eemmm dah mula kena virus "M" la ni.. :D




jom tambah pendapatan korang..
http://www.danaraya.com/?id=cutemiut78
http://hits-web.com/?ref=579
http://jomrm.com/?ref=277



24 ulasan:

e_ja berkata...

hmm bahaya tu klau terkena virus 'm'..kena cepat2 suntik vaksin tuh..hehe..

MRS. K berkata...

dah byk ari dah ni ujan tak benti.. baju pon tak kering da..

chugie berkata...

cuaca cam ni memang best kalu sambung tido lame skit kn kak.. dpt plak pluk baby. alahai..........syoknye!

r0ha!Za berkata...

ye la kn..kalu cuaca camtu nk g mn2 pn mls kn..nk tdo ajer

Alimaz-Kembara Terasing berkata...

pagi2 berkabus nih syoq la kalau boleh jogging

Na Shari berkata...

Na dari semalam lagi malas nak gi kerja...Hari ni pun ala2 malas....tapi tak boleh la selalu macam ni kan..Kena gi jugak.

ikiqzana berkata...

negok dari cuaca kt situ.. mmg cantik dn sejuk.. syokkk tul tidokan.

ZIANA ♥ FARREL berkata...

erm...samala kak..kt kluang ni pn kabus jerebu..kul 8 mcm kul 6.30pg lg...:)

zura@iwan berkata...

mcm ada salji tuh..hikss..

sy pon "M" tp ada kojer kena buat..

ziha berkata...

cntik pmndgn pg2..
kak ni kat kwsan mne?
pe nme tmpt nyer?

Mama-Danish & Sarah berkata...

sama cam cuaca kat sini...

mendung yang tak berapa nak mendung...hehehe..

CuTeMiUt78 berkata...

~e_ja~
wakakakakaka.. suntik vaksin "R" ya kak

CuTeMiUt78 berkata...

~mrs. k~
eemmmm tu la pasal

CuTeMiUt78 berkata...

~chugie~
heh..heh..heh.. tu memang dah confirm nak lagi best.. klu dpt peluk hubby.. lllaaarriiiikkkkss

CuTeMiUt78 berkata...

~rohaiza~
ha'ah kan

CuTeMiUt78 berkata...

~alimaz~
yup..betu..betul..betul

CuTeMiUt78 berkata...

~na Shari~
yup..betul tu

CuTeMiUt78 berkata...

~ikiqzana~
ya..betul..betul..betul...

CuTeMiUt78 berkata...

~ziana~
emmm tu la.. sama je kat sini pun

CuTeMiUt78 berkata...

~zura@iwan~
walllaa salji yo.. hik..hik..hik..

CuTeMiUt78 berkata...

~ziha~
heh..heh..heh... kat kawasan umah je.. jalan nak keluar kg

CuTeMiUt78 berkata...

~mama danish& sarah~
oh.. sama ya

reen berkata...

kuku pn x suam cm ni ek..

ziha berkata...

kg akk kt bt pahat eh..