N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

4 Nov 2009

Sesi Hias Umah Dan Tag

Salam Semua...

Eemmmm n3 ni actually kan adalah n3 yg dah lama sgt duk terperam..
smpi hampir2 aku lupa tau...
asyik ngan contest je kan..
blog cutemiut ni pun dah lama tak dihiasi ngan
award2 yg baru...
(baru ke.. org lain dah sibuk gantung.. aku baru terhegih2 nak gantung..)
sorry ya pada tuan2 yg memberi award ni.,.
maaf kan kami.. maaf kan kami.. maaf kan kami...
so hari ni sesi menghias umah ngan mengantung kan award yg aku terima
dimana award2 ni.. memang aku dah savekan kat folder..

1st award
dari neezareef bersempena ulangtahun yg pertama blog dia.. nice kan..

********************************
2nd award
dari dee pun bersempena ulangtahun yg pertama blog dia.. cantik.. purple gitu

*********************************

3rd award

dari kak atie bersempena 100 followers dia.. aku adalah salah sorang followers blog kak tie ni.. cute je.. ada teddy bear lagi tu..

*************************************

4th award

dari miemiey.. actually award ni ada ngan tag sekali.. so tagnya kat bawah ni ya..

thanks a lot.. tuk semua yg sudi memberi.. ada mana2 award yg aku tak ambil.. sila beritahu k..

************************

k ni sesi menjawab tag plak..
dah lama tak menjawab tag tau..
rasa cam kekok plak nak menjawab soklan2 ni..
heh..heh..heh..heh..
tag ni pun dari miemiey


1. Berikan 1 hobi yang paling anda gemari
hobi ya....eemmmm setakat ni hobi aku blogging je..


2. Berikan 2 nama kawan anda yang paling rapat dengan anda..
eemmmm klu kawan kat luar ni.. memang aku tak berapa rapat..
tapi klu kawan blogging blh dikatakan semua kot

3. Berikan 3 jenis warna yang anda suka
-sudah semestinya blues clues
- putih yg bersih dan suci
- hijau yg mendamaikan


4. Berikan 4 nama org yg paling anda sayang ..
- Ayah & Mak ku
- Somi terasayang..
- Dak bulat Mirul
- Serta semua adik beradik ku


5. Berikan 5 jenis sifat manusia yg paling anda benci..
-aku tak skee ngan org yg berlagak pandai
- tak skeee ngan org yg duk mengata or perlekeh kan org lain
- tak skeee ngan org yg dengki ngan kesenangan org lain
- tak skkee ngan org yg cakap tak serupa bikin
- tak skkee ngan org yg kedekut

6. Berikan 6 benda yg mesti anda bawa sebelum keluar dr rumah
-kunci keta
- purse aku
- hp
- ic
- lesen
- duit

7. Berikan 7 destinasi percutian yg anda ingin/suka kunjungi..
- Langkawi
- sabah
- sarawak
- Pulau2 kat m'sia ni
- phuket
- disneyland
- eemmm teringin gak nak merasa duk atas kapal cruisene yg canggih tu..

8.Berikan 8 kenangan yg paling anda tak dpt lupakan..
- kenangan masa sekolah
- kenangan masa bercinta cintun dulu
- kenangan masa dpt ijazah
- Kenangan masa mula2 dpt keja..
- kenangan masa mula2 sah bergelar isteri
- kenangan masa mula2 disah kan mengandung
- kenangan masa melahirkan Mirul

9. Berikan 9 impian yg anda impikan..
- Menjadi isteri dan ibu yg baik
-Impian ingin memiliki umah sendiri
- Impian inginkan kesenangan dan ketenangan dlm hidup
- Impian semoga dimurahkan rezeki
- eemm tu je kot.. impian aku setakat ni

10. Berikan award & tag ini kpd 10 org kenalan blog anda..
awardnya aku dah tempekkan kat atas tu ya..
eemmm ada sesapa yg takde idea nak hapdet..
sila2 la buat tag dan ambil award tu ya..
malas nak senaraikan 10 org seterusnya..
aku tau.. masing2 cam aku gak..malas kan bab tag2 ni..
heh..heh..heh..
ok miemiey selesai sudah tugasan yg diberikan..
sorry ya lama giler nak selesaikannya...
ambil mood dulu...harap berpuas hati..
cuma satu soklan ni.. napa lama sepi dari blog ni..



tambah2 pendapatan


22 ulasan:

MRS. K berkata...

i pon dah lupa dee kasi award tak amik lagi.. sori dee...hehe

Ena Qalinsya berkata...

dah lama aku tak wat TAG..nak wat la hehehehe

nza berkata...

rina, award dr blog kak nza utk sume followers dh ambik ke blum..kalu blom g ambik ye n kalu dh abaikn jerr...

eya berkata...

lame da ilang keseronokan sesi menepek award kat blogkan..tagged pon org x buat da..huhu

CuTeMiUt78 berkata...

~mrs k~
ni pun.. save kat draft.. klu tak.. mau tak hingat punya

CuTeMiUt78 berkata...

~ena qalinsya~
heh..heh..buat la... klu rasa nak buat..

CuTeMiUt78 berkata...

~kak nza~
oh.. dah kak.. cuma blm hapdet kat lemari je

CuTeMiUt78 berkata...

~eya~
ha'ah kan.. sekarang ni org tgh gilos contest je..

neezareef berkata...

bekurunnn x jwb tag..adehhh

Mawar_berduri berkata...

kena saman ke akak? huhuhu... saman TAG .. ;)

e_ja berkata...

sesi tag mengetag nih dh lama jgk sepi kan..xpe2 biorler dia sepi..kang x terlayan gak dek kita kang..huhu..

Nurhayati berkata...

makin berseri2 lagi blog ni.. byk award gantung best2x

Dee berkata...

thx sudi gantung..n lawa2lah award..rajin eh buat tag..dee dh malas..

[-suziey-] berkata...

hahhaa,..baru ingt pasal tag..hmm dh lama blog ni sunyi sepi tanpa tag kan..skang musim org buat contest plak..nnti bila contest dh reda baru hot balik kot tag ni..ekkek:p

reen berkata...

a.ah la..lupa nk amek awrd kt umh sis dee&neeza..huhuhu..
tq kak..nmpk awrd mrk kt sini..baru teringt...

hahaha...nt time x de idea leh wt tag ni..hik3

CuTeMiUt78 berkata...

~neezareef~
ha'ah tu la pasal

CuTeMiUt78 berkata...

~mawar_berduri~
ha'ah saman yg duk berkurun tak settle

CuTeMiUt78 berkata...

~e_ja~
ha'ah kan..

CuTeMiUt78 berkata...

~nurhayati~
hi..hik..hik

CuTeMiUt78 berkata...

~dee~
sama2.. hik...hik..hik..

CuTeMiUt78 berkata...

~suziey~
ikut musim kot

CuTeMiUt78 berkata...

~reen~
hik..hik.. lama duk peram kan