N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

12 Nov 2009

CuteMiut !!!!

Salam Semua...

Tadi sambil buat report + FB + check email..
skali dpt la satu email ni..
aku amat tertarik ngan budak2 yg bergaya dlm gambo2 ni..
amat la cutemiut gitu...
pandai kan budak2 ni bergaya
even masa bayi pun amat la tomey bergaya
aku memang skeee tgk gambo2 anak2 org omputih ke
anak jepun ke... pendek kata.. yg cute2 gitu..


masa baby lagi dah pandai gaya kan...

walllaaa... cute gitu

yg ni aku skeeee tgk.... cutemiut gitu

hah yg ni dah besar skit.. dah pandai nak bergaya bagai

ala..la..la...la... chubby kan

hik..hik...hik.. so sweet

masa ngandungkan Mirul dulu..gigih tau aku letak 2 kpg gambo ni kat pc..hari2 aku tgk...kan org kata klu nak anak tomey... tgk la gambo2 yg cute2 ; cantik2


dan bila Mirul lahir...korang tgk.. ada tak iras2 cam gambo2 tu..

Amirul Hisham ketika 2 bulan...

hik..hik..hik..hik.. tak la 100% sama kan.. tapi ada la skit2 kot..

p/s: perhatian utk cik Puan SUZIEY, harap maklum.. aku tak blh nak view blog ko dah dekat 3 hari.. pe ke hal nya... ada sesapa blh membantu

http://www.danaraya.com/?id=cutemiut78
http://hits-web.com/?ref=579
http://jomrm.com/?ref=277


22 ulasan:

Mawar_berduri berkata...

alalala....tomeinye....geram tol...suke baby...tengok muke diorang je ilang stress ... :)

r0ha!Za berkata...

cutemiut kn..anok sapo la tuh..

mamamiera berkata...

ha'ah.. ade same skit..
kiut sgt ye mase mirulkecik..
erm,kak.. zai okey je g blog suzie..
ta tau lah plak nak nolong nye camne..

umminabilah berkata...

hik..hik..comei...ade iras sikit2 dgn mirul tu

zura@iwan berkata...

mmg cutemuit kak...geram tgk..x sbr sy nk bb..huhu

izan ishak berkata...

mmg cute je mirul msa kecik....ada iras cam dlm gmbar tuh...

J@J@ / Bini The Rock berkata...

ada iras nye...
tang pipi mirul tu haaa....sama!

YanDarwisy berkata...

Ko mcm bersedia nak second baby jer... Apakah?

CuTeMiUt78 berkata...

~mawar_berduri~
heh..heh..heh.. memang pun

CuTeMiUt78 berkata...

~rohaiza~
ha'ah kan.. cutemiut.. anak sapa la tu kan

CuTeMiUt78 berkata...

~mamamiera~
memang cute gitu..
emmm ntah la akak tak blh view..

CuTeMiUt78 berkata...

~umminabilah~
hik..hik..hik

CuTeMiUt78 berkata...

~zura@iwan~
insyallah.. satu hari nanti zura pasti merasa

CuTeMiUt78 berkata...

~izan ishak~
heh..heh..heh

CuTeMiUt78 berkata...

~j@j@ bini the rock~
ada kan

CuTeMiUt78 berkata...

~yarndarwish~
wooooohooooo... aku ke.. tunggu ko dulu erk

Tukang cerita berkata...

Eh, samalah muka mirul ngan bby tu...
dua2 comei...
:)

nza berkata...

ank org putih rina mmg comey sesgt...rasa nk culik je budk2 tu sume..hi..xthn sgt tgk!!!so cute!!!

CuTeMiUt78 berkata...

~tukang cerita~
sma kan

CuTeMiUt78 berkata...

~kak nza~
ha'ah kan memang cute gitu

nizza-abira berkata...

alahaiii
comelnya :))

zh-ena berkata...

tang mata dan pipi mmg sama