N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

11 Nov 2009

Akhirnya Dpt gak Pengcapture 29076

Salam Semua..

Hik..hik..hik.. misteri sapa kah pengcapture 29076 tu
akhirnya terjawab sudah..
korang baca komen dari cik min ni..
walaupun tak dpt bukti capture tu..
tapi dengan komen yg diberikan..
aku rasa cik min patut terima hadiah misteri tu..
diatas kegigihan dia utk mengcapture..
tapi di sebabkan kesilapan teknikal..
makanya tak dpt la dia utk capture no tu...
walau bagaimana pun... janji tetap ku kotakan..
cik min berhak dpt hadiah misteri tu...
so cik min terima kasih diatas email yg diberikan..
dan nantikan hadiah misteri tu k...


tambah pendapatan


9 ulasan:

ikiqzana berkata...

taniah la wat pemenang.

CikMin berkata...

alahai...terima kasih la dear...laptop ni lately mmg ada sikit bengong..tp tuan nya pun ada gak bengong nya ha...terima kasih sekali lagi ye...

CuTeMiUt78 berkata...

~ikiqzana~
tahniah kan

CuTeMiUt78 berkata...

~cik min~
hik..hik..hik.. okies takpe... dah rezeki cik min..

MRS. K berkata...

rezeki cikmin kali ni...

Alimaz-Kembara Terasing berkata...

waaaa...tak der rezeki lagi.....tahniah cik min..

zura@iwan berkata...

wooo...dh jumpe pemenang yer..hehe

tahniah..

r0ha!Za berkata...

thniah cik min..

reen berkata...

huhuhu..
tahniah cik min..

tuan umh yg prihatin ni..syabas!!!