N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

3 Nov 2009

Mini Keretapi.. toott...tooott... !!

Salam Semua...


Emmmm ptg2 camni.. mata pun ngantuk dibuatnya..
keja tak byk plak tu..
boring + malas + ngantuk...
semua dlm pakage gitu...
jadi hari ni duk blogwalking + check email + fb
so dlm pada takde keja sgt ni..
duk la mengemas2 desk aku ni..
ala bukan kemas apa pun..
saja la konon buat2 cam nampak sibuk skit..
(karang klu kata kemas sgt karang.. ada plak yg menjeling.. )
tgh duk kemas2 tu.. terpandangkan menan kecik kat keyboard aku ni..


menan ni.. ala2 cam pasang2 siap tu..
heh..heh..heh....heh..
actuallykan korang.. ni aku dpt time beli jajan MAMEE
klu tak silap la... masa tu tgh time sukan apa ntah.. lupa plak aku..
tu yg gambo2nya.. ala2 sukan2 tu..

ada bola sepak ; bola badminton ; ada bola tampar ; ada bola keranjang..
so ada lah menan ni kat dlm jajan tu...
aku dah duk kumpul benda ni... dah ada 6 dah...
klu tak silap aku benda ni ada 7 koleksi kot..
ntah.. aku pun dah lupa...
eemmm menan cam ni.. tak blh duk kat umah..
alamatnya... habis dikerjakan dek Mirul tu..
jadi disini la tmpt menan tu..

*
*
*
*
*
*
hah.. nampak tak korang... heh..heh.. tu la desk aku...
(abaikan waktu.. kat pc tu ya.. gambo di snap waktu..lunch)
layankan je kesengalan hari ni...




tambah2 pendapatan korang...
http://www.danaraya.com/?id=cutemiut78
http://hits-web.com/?ref=579
http://jomrm.com/?ref=277



18 ulasan:

zh-ena berkata...

comel2nya keretapi tu..klu umairah dpt tu mmg abis la digigitnya..hancur

CuTeMiUt78 berkata...

~zh-ena~
ha'ah.. sama je la ngan dak mirul

reen berkata...

walla weh...suka mkn jajan mamee gak ke..hahaha..

ni pn klu dpt kt tngn hero2 sy..mauny hancuss!!

r0ha!Za berkata...

Aah..comelnyer keretapi tu..
dpt kt bdk2 mmg hancus la..

nza berkata...

kak nza pn suka kumpul mainan yg kecik2 n comel2. Ank2 dh besar so xde la org nk usik. kalu mirul tgk mesti dia nk tu...

[-suziey-] berkata...

waa mamee bg menan tu..hmm tgh byg kalu dpt kat mirul..ekekek:p

CuTeMiUt78 berkata...

~reen~
heh..heh..heh.. yg makan jajannya.. mirul.. akak tukang kumpul menan ni

CuTeMiUt78 berkata...

~rohaiza~
sebab tu akak selamatkan menan ni yg cute gitu

CuTeMiUt78 berkata...

~nza~
emmm ok la kan.. anak2 akak dah besar.. tak kisah la.. ni klu mirul mau dia pun sibuk nak menghancuskan nya

CuTeMiUt78 berkata...

~suziey~
heh..heh..heh.. bayangkan..

Ena Qalinsya berkata...

lahaiii tomeinyeeeeee...
ko beli bape hengget weh..
tomei giler...

zura@iwan berkata...

tomei2 mini train tuh..hehehe

chugie berkata...

cutenye mainan ni kak..

CuTeMiUt78 berkata...

~ena qalinsya~
mana plak aku beli.. beli jajan mamee tu yg dapat

CuTeMiUt78 berkata...

~zura@iwan~
hik..hik..hik..

CuTeMiUt78 berkata...

~chugie~
cute kan

Nurhayati berkata...

comella choo choo train tu. ingatkan besar.. tapi bila tgk dari kauh kat keyboard tu comel giler..

CuTeMiUt78 berkata...

~nurhayati~
hik..hik..hik..