N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

17 Nov 2009

CUTEST BABY IN BLUE CONTEST

Salam Semua...

Okies kali ni n3 berkenaan contest lagi..
ni kira contest yg kedua dipublishkan utk bulan November...
contest anjuran eliza

BABY IN BLUE CONTEST

CUTEST BABY IN BLUE CONTEST

Sempena meraikan our 5th Anniversary on 17th November 2009,

secara rasminya contest ini dilancarkan dari:

24 October 2009

hingga

17 November 2009


TERMA & SYARAT-SYARAT PENYERTAAN :

1. Terbuka kepada kesemua blogger yang menjadi follower saya secara langsung & tak langsung - baru jd follower

2. Dengan Sukahati dan rela hati menjadi FOLLOWER saya di Blog ini.. - dah jadi follower

3. Linkkan -elizakru.blogspot.com di blog anda - dah listkan kat cute-miut78link.blogspot.com

4. Sila Add kan Banner Contest di side bar blog memasing...banner tersebut mestilah di link kepada entry contest - dah ada kat side bar tu..

5. Sila buat special entry utk contest ini dan upload 1 keping gambar anak uols in blue..tak kisah la pakai baju biru ke, kasut biru ke, as long ada biru

6. Sila link kan url blog anda di comment saya ini bagi memudahkan sy melihat pernyertaan anda.

7. Pemenang akan dipilih oleh juri profesional berdasarkan kecomelan baby dan kualiti gambar serta gambar yg menarik perhatian juri

8. Had umur baby uols :- newborn ~ 4 tahun

9. Oleh sebab ini kali yg ke 5 punye anniversary, so akan ada 5 pemenang ..hadiahnya? tungguuuuu.........

hah.. tu dia.. segala syarat dan peraturan gitu..

actually byk gak gambo2 Mirul in blue.. berpinar mata nak cari Mirul in Blues...

dan utk contest ni.. ku pertaruhkan gambo ni

walaupun gambo ni korang dah selalu tgk.. bagi aku.. ni la gambo Mirul in Blue yg sgt blues clues dan sgt tomey di mata ku.. ngan aksi dia yg ngades ala2 model baju..

Nama : Mohammad Amirul Hisham

Umur : 2 thn 6 bulan

so harap penganjur berpuas hati ngan persembahan kali ni.. ahaaakksss... persembahan gitu..

gambo sampingan yo.. tapi klu puan penganjur berkenan ngan gambo ni..

blh gak kot utk contest ni.. (sebab in blue gak kan.. )

heh..heh..heh..

Happy 5th anniversary for eliza in advance

semoga kekal bahagia hingga ke akhir hayat..

n3 contest sudah semestinya akan duk melekat kat sini smpi habis tarikh contes ya

35 ulasan:

mama tisya berkata...

baby boy sure byk gmbr in blue...geram tul nk cubit pp mirul yg gebooosss itu....good luck

[-suziey-] berkata...

wallaaaa....aku suke gbr mirul n baldi..ekekek:p so cute..n funny..bole masuk contest funniest baby ni..hehe..

good luck mirul...insyaAllah ade rejeki mirul :)

umminabilah berkata...

gud luck kak

♥ QaseH ♥ berkata...

inyaallah kak,,

shuker gbor yg ader pasu jd topi tu,,apeke hl la dak mirul nieyh....hukhukhuk

CuTeMiUt78 berkata...

~mama tisya~
heh..heh..heh.. boys kan sinonim ngan blues

CuTeMiUt78 berkata...

~suziey~
eemmm tu la.. tapi rasanya tak dan dah kot.. hik..hik..hik...insyllah

CuTeMiUt78 berkata...

~umminabilah~
insyallah

CuTeMiUt78 berkata...

~qaseh~
eemm tu la.. dah last2 minit baru jumpa gambo mirul tu..

r0ha!Za berkata...

tomey2 mirul..gudluck yer..
lawak la mirul ni ade ke pasu g wt topi

CuTeMiUt78 berkata...

~rohaiza~
heh..heh..heh.. tu la kan

Dee berkata...

ni kalo pakai baju warna lain x layak lah join eh..apa2 pun good luck eh..

umi_e berkata...

salam... rasa cam nak join tapi tak dapat nak pebuhi semua syarat2 tu...

kepada yang menyertainya diucapkan selamat berjaya :)

chugie berkata...

bercontest lg kak??? wah.. rajinnye akak ni. Saya dah x larat dah.. nk stop tejap.. anyway good luck to both of u ye..

reen berkata...

perghh..
demam contest mlanda blog ni..

gud luck sis!!..

CRAZY BEAUTIFUL88 berkata...

good luck, geram betul nengok si amirul nilah, rasa cam nak cubit-cubit pipinyer yang comel lote tu.

cik EPAL berkata...

comelnya mirul ni..
btw, i klik ur nuffnang ;)

E.L.I.Z.A berkata...

Salam kak maiza,
chubby betul mirul ni..berapa umo dia kak?

overall,lulus >_<

CuTeMiUt78 berkata...

~dee~
eemmmm agak kot.. atleast ada biru blh je join kan.. thanks ya

CuTeMiUt78 berkata...

~umi_e~
hik..hik..hik.. jom la memeriahkan contest

CuTeMiUt78 berkata...

~chugie~
ha'ah.. saja kan memeriahkan contest

CuTeMiUt78 berkata...

~reen~
ni kira kurang.. ada yg blognya asyik la n3 contest memanjang..

CuTeMiUt78 berkata...

~crazybeutiful~
hik.hik..hik.. cubit kak.. jgn tak cubit

CuTeMiUt78 berkata...

~cik epal~
hik..hik..hik.. thanks ya

CuTeMiUt78 berkata...

~eliza~
wah.. dah dtg terjah ya.. mekacih dtg terjah sini... umur mirul 2 thn 6 bulan

@>--ummi zahra--<@ berkata...

ala tomei2..gebu nyer pipi mirul..gud luck yer sayang..

mamamiera berkata...

good luck mirul..

CuTeMiUt78 berkata...

~ummi zahra~
hik..hik..hik.. thanks ya

CuTeMiUt78 berkata...

~mamamiera~
thanks ya

Nurhayati berkata...

Mirul yang debam ni mesti leh menang..
good luck Mirul!!!

eezah berkata...

geram tgk pipi mirul tu..sihat dan bergaya!..Gud Luck!

CuTeMiUt78 berkata...

~nurhayati~
insyallah... heh..heh.heh.heh..

CuTeMiUt78 berkata...

~eezah~
heh..heh..heh.heh..

reen berkata...

lor..ye ke sis?
mana2??..blog sape tu?hik3

CuTeMiUt78 berkata...

~reen~
apa yg mana..blog apa ????

J@J@ / Bini The Rock berkata...

wah! sesuai utk para mamat mamat hensem nih! heheheheh

moga mirul menang hadiah besar dlm kontest ni ye!