N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

3 Nov 2009

Mini Celebrate Besday Girl !!

Salam Semua..


Okies.. ni masih lagi duk tersengih2 sorang kat depan pc ni..
hik..hik..hik..hik..
sebabnya pasal tadi tu la..
kemenangan yg tak disangka2...
heh..heh..heh..heh..


Actually ni nak story mory pasal kejadian malam tadi..
bukan ada apa pun.. just saja ada buat mini celebrate besday anak sedara lor..
kan semalam besday dia...
so semalam blk keja kononya aku g la belikan kek tecit utk besday girl..
blk umah.. saja aku tak keluarkan dari keta.. konon nak buat surprise la...
pas dah siap masak utk dinner...
tgh duk2 sambil tunggu cik abg aku blk keja..
skali dak Mirul kesukaan bila nampak kakak sepupu dia ni (besday girl)
bawa kek... laaaa... alkisahnya.. dia pun sibuk suruh ibu dia belikan kek besday gak..
nak tak nak.. aku pun keluarkan la kek yg aku beli tadi..
dah tak surprise la....
sekali tgk.. kek yg sama daa... cuma kaler je lain..
heh..heh..heh..heh.. untung la besday girl dpt 2 kek sekali..
dak Mirul lagi la.. skeee... siap dia kata.. satu dia punya..
biasa la kan.. Mirul.. asal nampak kek je.. semua jadi besday dia...
heh..heh..heh...he..
meh layan gambo...

ni kek aku beli... see ada hello kitty femfuan.. sesuai la utk besday girl kan
hah ni plak kek yg ibu dia belikan.. pun ada hello kitty tapi laki2 gitu..
so jadi la kek besday bersama hello kitty yg sepasang..

hah.. besday girl... Farisa / Eca / Adik... yg ke 7 thn..


hah.. potong kek sorang satu yo... jgn rebut2... heh..heh..heh..heh..
Mirul pun sibuk nak potong kek gak..


tambah2 pendapatan korang

24 ulasan:

cHeRyNa PiReS berkata...

kek hello kitty? comelnyeee!!! sha suka sangat!!! rasa nak beli utk diri sendiri je!

ninie's corner berkata...

best nyer.....dpt 2 kek sekali
- hepi bday Eca -

Mama-Danish & Sarah berkata...

bertuah birthday girl, dpt dua kek sekaligus...

mirul pun tumpang sekaki potong kek ya...

CuTeMiUt78 berkata...

~cheryna~
hik..hik..hik.. beli.. jgn tak beli

CuTeMiUt78 berkata...

~ninie's corner~
untung kan..

CuTeMiUt78 berkata...

~mama danish & sarah~
heh..heh..heh... mirul tu.. skkee la dpt kek gak

Dee berkata...

happy birthday..cantik kek..anyway, congrats sbb menang td eh..

eya berkata...

cntk kek..n tahniah sbb mng kontes tdg tu..apekah adiahnye itu ye

Nurhayati berkata...

happy birthday Farisa!!

suka tgk ada hello kitty atas cake tu..comel jer.

mummy_ayu berkata...

bestnya buzz day.. tak sabar nak celebrate buzz day me & Iris sikit hari lagi jugak..

CuTeMiUt78 berkata...

~dee~
thanks ya

CuTeMiUt78 berkata...

~eya~
thanks ya.. hadiah.. nantikan dari penganjur

CuTeMiUt78 berkata...

~nurhayati~
heh..heh..heh.. tomey kan

CuTeMiUt78 berkata...

~mummy_ayu~
eemmmm tak lama lagi besday irish plak kan

kak anie berkata...

Anak2 kecil memang suka kek kartun..yang pompuan selalu suka hello kitta atau barbie...yang laki selalu suka ben Ten...

Bertuah si gadis comel tu dpt 2 kek sekali...happy birthday untuknya...

r0ha!Za berkata...

sdap nyer kek tuh..ade 2 lak tuh..epy besday

J@J@ / Bini The Rock berkata...

keh keh kehhh....

camana boleh sama bentuk tu rina???
nasib baik 2 kek lah kan..dpt la Mirul sambut besday lagi...

kui kui kuiii xD

CuTeMiUt78 berkata...

~kak anie~
ha'ah.. tu la kan

CuTeMiUt78 berkata...

~rohaiza~
untungkan

CuTeMiUt78 berkata...

~j@j@ bini the rock~
hah tu la pasal...

reen berkata...

ni msti bli kdai yg sma ye..kt pt rja tu knknkn..hik3..

btuah la bsday grl dpt dua kek...

[-suziey-] berkata...

amboi mirul..mcm besday dia..geram je tgk kek tu..ekekek:p

CuTeMiUt78 berkata...

~reen~
ha'ah.. kat mana lagi..

CuTeMiUt78 berkata...

~suziey~
ha'ah.. tu la pasal